Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Διαδηλωτές υπέρ της Χαμάς τρομοκρατούν παιδιά που περιμένουν να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη στο εμπορικό κέντρο του Τορόντο. Άσμα: «Ο Ιησούς ήταν Παλαιστίνιος» (βίντεο)


Ένας όχλος διαδηλωτών υπέρ της Χαμάς τρομοκράτησε παιδιά που περίμεναν να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη σε εμπορικό κέντρο του Τορόντο την Παρασκευή, σύμφωνα με ένα viral βίντεο και αναφορές.

Οι διαδηλωτές χτύπησαν ένα τύμπανο και χρησιμοποίησαν μία ντουντούκα τραγουδώντας συνθήματα με τον ψευδή ισχυρισμό «Ο Ιησούς ήταν Παλαιστίνιος». Ένα μέλος του καναδικού κοινοβουλίου στο Τορόντο δημοσίευσε μια δήλωση καταδικάζοντας τη διαμαρτυρία.


Ένα βίντεο κλιπ από μια μεγαλύτερη έκδοση έγινε viral:

"@areacode416ix pro #Hamas #Protests χθες σε 3 διαφορετικά εμπορικά κέντρα στο #Ontario (#BayshoreMall, #Yorkdale &; #Eaton Centre) - - Σας
είπαμε, ξεκινά μόνο με το #jews αλλά ποτέ δεν τελειώνει μόνο με τους Εβραίους"

Μια μεγαλύτερη εκδοχή δείχνει ότι οι διαδηλωτές βάδιζαν μέσα στο εμπορικό κέντρο και σταμάτησαν για να στοχεύσουν τα παιδιά που περίμεναν να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη.

Ο βουλευτής Kevin Vuong, ο οποίος εκπροσωπεί την περιοχή Spadina-Fort York του Τορόντο, καταδίκασε τους διαδηλωτές: «Δύο από τα εμπορικά κέντρα του Τορόντο έγιναν στόχος χθες. Πώς, άρα γε, προωθεί η παρενόχληση οικογενειών που χαιρετούν τον Άγιο Βασίλη τον σκοπό για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη στη Μέση Ανατολή; Το δικαίωμά σας στην ελευθερία της έκφρασης δεν σημαίνει ότι μπορείτε να διαταράσσετε τους άλλους. Να έχετε κάποιο σεβασμό για τους Καναδούς».

Ακόμα κι αν το ζήτημα είναι η «Παλαιστίνη», το ζήτημα είναι η επανάσταση. Η διατάραξη της κανονικής καθημερινής ζωής και των παραδόσεων είναι μέρος του κομμουνιστικού εγχειριδίου.

Ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε από το New Yorker μιας συνέντευξης με ένα μέλος των Φοιτητών για τη Δικαιοσύνη στην Παλαιστίνη δείχνει ότι η ομάδα είναι ένα μαρξιστικό μέτωπο:




ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com/2023/12/pro-hama-protesters-terrorize-children-waiting-meet-santa/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!