Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Φιλμ εμβολίου mRNA αντί για σύριγγες – Ο Γκέητς και το WEF πατάνε τέρμα γκάζι για εμβολιασμό από το στόμα.

 

Εικόνες: Φόντο μέσω freepik / liuzishan, κινούμενο σχέδιο Gates μέσω DonkeyHotey, CC BY 2.0 , μέσω Wikimedia Commons

Ο Συνασπισμός για Καινοτομίες Επιδημικής Ετοιμότητας (CEPI), που ξεκίνησε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και τον Bill Gates, μεταξύ άλλων, συνεργάζεται με την Jurata Thin Film, Inc. (Jurata) για την ανάπτυξη ενός θερμοσταθερού φιλμ εμβολίου mRNA. Αυτό στη συνέχεια πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από τη γλώσσα προκειμένου να χορηγηθούν τα λιπιδικά νανοσωματίδια με το mRNA στα εμβολιασμένα άτομα. Οι σύριγγες δεν θα είναι πλέον απαραίτητες.

Σύμφωνα με μια έκθεση, η παγκοσμιοποιημένη οργάνωση CEPI θέλει να βοηθήσει τη Jurata με 1,2 εκατομμύρια δολλάρια για να μετατρέψει την «3D δομή νανοσωματιδίων λιπιδίων που περιέχουν mRNA» σε ένα λεπτό θερμοσταθερό φιλμ. Αυτή η τεχνολογία αναπτύχθηκε από την Quantoom Biosciences. 

Σε αντίθεση με τις σύριγγες υγρών γονιδίων, αυτά τα «υλικά εμβολίων LNP» θα πρέπει επίσης να μπορούν να μεταφέρονται και να αποθηκεύονται χωρίς κατάψυξη. «Ως απάντηση σε μια αναδυόμενη κρίση, η διανομή εμβολίων είναι εξίσου σημαντική με την ανάπτυξη εμβολίων. Ενώ το mRNA έγινε γρήγορα ένας από τους τεχνολογικούς «φάρους» κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, η παγκόσμια πρόσβαση σε δόσεις παρεμποδίστηκε σοβαρά από τις απαιτήσεις κατεψυγμένης αποθήκευσης», δήλωσε η Ingrid Kromann, Εκτελεστική Διευθύντρια Παρασκευής Εμβολίων και Εφοδιαστικής Αλυσίδας στο CEPI με τη συνήθη ορολογία προπαγάνδας.

Η ένεση μετρητών από την CEPI προορίζεται για τη βελτιστοποίηση της σύνθεσης και της παραγωγής του λεπτού υμενίου της Jurate. Θέλουν επίσης να χρηματοδοτήσουν προκλινικές μελέτες για να καθορίσουν εάν αυτές οι λεπτές μεμβράνες μπορούν πραγματικά να σταθεροποιήσουν αποτελεσματικά τα εμβόλια mRNA. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορούν να χορηγηθούν κάτω από τη γλώσσα. Ο στόχος της οργάνωσης, η οποία υποστηρίζεται από το WEF και τον Gates, είναι να είναι σε θέση να διανείμει περισσότερες δόσεις ακόμη και σε περιοχές με «διστακτικότητα εμβολιασμού». Επιπλέον, οι άνθρωποι θα μπορούν στη συνέχεια να χορηγούν οι ίδιοι αυτά τα εμβόλια mRNA, (!!!!!!!!!!) σύμφωνα με το CEPI. 

«Οι ιδιόκτητες λεπτές μεμβράνες της Jurata έχουν τη δυνατότητα να φέρουν επανάσταση στον τρόπο αποθήκευσης, παράδοσης και διανομής εμβολίων mRNA. Αυτό θα προωθήσει το σχέδιο ετοιμότητας του CEPI για την πανδημία για να επιταχύνει την ταχύτητα και την κλίμακα της ανταπόκρισής μας σε μελλοντικές επιδημίες και πανδημίες και να αυξήσει την πρόσβαση σε δόσεις εμβολίων», δήλωσε η κ. Kromann.

Τώρα θέλουν να δοκιμάσουν αυτές τις «μεμβράνες εμβολίων» σε διαφορετικές θερμοκρασίες (2-8, 25 και 40 βαθμούς) για να διερευνήσουν τις επιδράσεις στη σταθερότητα των λιπιδικών νανοσωματιδίων. Ομοίως, αυτές οι μεμβράνες πρέπει να δοκιμάζονται υπό διαφορετικές συνθήκες (διαφορετικά ρυθμιστικά διαλύματα, τιμές pH, σταθεροποιητές, επίπεδα υγρασίας κ.λπ.). Στόχος είναι να αξιολογηθεί και να βελτιστοποιηθεί ο αντίκτυπος στη σταθερότητα και τη χορήγηση των εμβολίων. Ωστόσο, η τεχνολογία mRNA, η οποία εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά πειραματική, θα μπορούσε επίσης να επεκταθεί ευκολότερα σε άλλα εμβόλια και να τα αντικαταστήσει διαδοχικά. Και αυτό με απρόβλεπτες επιπτώσεις στον γενετικό κώδικα της ανθρωπότητας.

Το CEPI είναι μια λεγόμενη «καινοτόμος εταιρική σχέση» που ξεκίνησε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός το 2017, αφού οι παγκοσμιοποιητές κατέληξαν σε «συναίνεση» ότι απαιτείται ένα «συντονισμένο, διεθνές και διακυβερνητικό σχέδιο για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη νέων εμβολίων για την πρόληψη μελλοντικών επιδημιών». Αυτή η συνεργασία αποτελείται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, την Wellcome, τις κυβερνήσεις της Νορβηγίας και της Ινδίας και μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Το Ίδρυμα Gates ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2022 ότι αυτό και η Wellcome είχαν υποσχεθεί 300 εκατομμύρια δολλάρια στο CEPI για την «αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και την επιτάχυνση της ετοιμότητας για επιδημία». Κατά τη διάρκεια του σχεδίου, το CEPI συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Wellcome και το Gavi - έναν παγκόσμιο οργανισμό ανοσοποίησης που συνίδρυσε ο Γκέητς - για μια απάντηση 10 δισεκατομμυρίων δολλαρίων στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέητς, το CEPI έχει επενδύσει σε 14 υποψήφια εμβόλια Covid-19 και συνεχίζει να εργάζεται για εμβόλια κατά μελλοντικών «παραλλαγών» του Covid-19 και άλλων κορωνοϊών με «δυναμικό επιδημίας και πανδημίας». 

Η CEPI έχει επίσης επενδύσει στην ανάπτυξη πλατφορμών ταχείας αντίδρασης για εμβόλια κατά της «ασθένειας Χ», την οποία ο Bill Gates ορίζει ως «απειλή ενός άγνωστου ιού». Συνολικά, η CEPI έχει υποστηρίξει την ανάπτυξη περισσότερων από 30 υποψήφιων εμβολίων για παθογόνα όπως ο ιός chikungunya, ο ιός Ebola, ο ιός Lassa, ο κορωνοϊός της Μέσης Ανατολής, ο ιός Nipah, ο ιός του πυρετού της κοιλάδας Rift και ο SARS-CoV-2. Πόσα από αυτά θα χορηγηθούν σε βάση mRNA χρησιμοποιώντας τέτοιες μεμβράνες εμβολίων στο μέλλον;




ΠΗΓΗ: https://report24.news


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!