Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Επικήδειος-καρφί ή το σύντομο βιογραφικό ενός εγκληματία: Ο ειδικός στην τεχνοκρατία Patrick Wood αποχαιρετά τον κ. Kissinger: «Ω Henry, δεν θα μας λείψεις»



Ο γνώστης της παγκοσμιοποίησης που βοήθησε τον μέντορα Klaus Schwab και πολλούς άλλους πέθανε σε ηλικία 100 ετών και o LeoHohmann.com μοιράζεται τις σκέψεις του γκουρού της τεχνοκρατίας Patrick Wood, ο οποίος παρακολουθεί την καρριέρα του Kissinger για περισσότερα από 50 χρόνια.

Με τον Patrick Wood από το Technocracy.News

Ο τελευταίος από τους «τρεις amigos» μόλις εγκατέλειψε το κτίριο. Ο Henry (το γένος Heintz) Kissinger επανενώθηκε με τον David Rockefeller (1915-2017) και τον Zbigniew Brezinski (1928-2017), όλοι ιδρυτικά μέλη της Τριμερούς Επιτροπής. Όποια μοίρα κι αν τους περιμένει είναι δουλειά του Θεού, αλλά αν καταλήξουν μαζί στον Άδη, περιμένω ότι θα συνωμοτήσουν για να υποβιβάσουν τον Διάβολο και να καταλάβουν τις λεγεώνες των δαιμόνων του.

Ο Rockefeller, ο Kissinger και ο Brezinsky ήταν οι αδιαμφισβήτητοι αρχικοί αρχιτέκτονες της σύγχρονης παγκοσμιοποίησης, αλλάζοντας τον κόσμο για πάντα. Αναδημιούργησαν την Κίνα στη δεκαετία του 1970 κατ' εικόνα της τεχνοκρατίας, μετονόμασαν την τεχνοκρατία σε Βιώσιμη Ανάπτυξη, Ατζέντα 21 και Ατζέντα 2030 μέσω των Ηνωμένων Εθνών. Όλα αυτά χρησίμευσαν για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα, ενώ κατέλαβαν τους πόρους του κόσμου.

Ω, Henry. Αναποδογυρίσατε μόνοι σας τη Μέση Ανατολή όταν παραδώσατε το Ιράν σε παρανοϊκούς ισλαμιστές το 1979, όταν μαχαιρώσατε πισώπλατα τον σάχη του Ιράν, Mohammad Reza Shah Pahlav, και τον απελάσατε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ίδιος ο Kissinger απάντησε στους επικριτές του σε ένα κύριο άρθρο του 1979 στην Washington Post:

«Από τότε έχω διαβάσει και ακούσει για τον εαυτό μου να περιγράφεται από υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου ότι ενεργώ δόλια και ατιμωτικά, ότι συμβούλεψα τον σάχη - παραδόξως - να ζητήσει τη συμβουλή της κυβέρνησής μας για το αν θα μείνει ή θα εγκαταλείψει τη χώρα, και ότι άσκησα πίεση για να τον φέρουν εδώ εξαρχής».

Ω, Henry. Μετά το θάνατό σας, η Huffpost ζήτησε από την αριστερά να σας αποκαλέσει «τον πιο διαβόητο εγκληματία πολέμου της Αμερικής», λέγοντας ότι «ο τιτάνας της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής ήταν συνένοχος σε εκατομμύρια θανάτους - και ποτέ δεν έδειξε μεταμέλεια για τις αποφάσεις του». Αυτό ενοχλεί, αλλά η Huffpost συνεχίζει με ακρίβεια,

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην αμερικανική μηχανή εξωτερικής πολιτικής, ο Kissinger κατηύθυνε επίσης παράνομες πωλήσεις όπλων στο Πακιστάν, καθώς διεξήγαγε μια βίαιη καταστολή του πληθυσμού της Βεγγάλης το 1971Υποστήριξε το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1973 που ανέτρεψε μια δημοκρατικά εκλεγμένη σοσιαλιστική κυβέρνηση στη Χιλή, έδωσε το πράσινο φως για την εισβολή της Ινδονησίας στο Ανατολικό Τιμόρ το 1975 και υποστήριξε την καταπιεστική στρατιωτική δικτατορία της Αργεντινής καθώς ξεκίνησε τον «βρώμικο πόλεμο» εναντίον διαφωνούντων και αριστερών το 1976. Οι πολιτικές του κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ford πυροδότησαν επίσης εμφύλιους πολέμους στην Αφρική, κυρίως στην Αγκόλα.

«Ακόμη και οι πιο γενναιόδωροι υπολογισμοί δείχνουν ότι τα δολοφονικά καθεστώτα που υποστήριξε ο Kissinger και οι συγκρούσεις που διεξήγαγαν ήταν υπεύθυνα για εκατομμύρια θανάτους και εκατομμύρια άλλες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατά τη διάρκεια και μετά τα οκτώ χρόνια που υπηρέτησε στην αμερικανική κυβέρνηση».

Ω, Henry. Η Wall Street Journal ήρθε να σας βοηθήσει υπονοώντας ψευδώς ότι είναι πραγματικά η αριστερά που σας μισεί. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλοι στη δεξιά και την αριστερά σας μισούσαν, εκτός από τους παγκοσμιοποιημένους φίλους σας, όπως ο Klaus Schwab τον οποίο καθοδηγήσατε για να ξεκινήσετε την Παγκόσμια Οικονομική Μορφή.

Όταν ήταν στο Χάρβαρντ ως νεαρός καθηγητής, καταγράφηκε στο Medium ότι ο Kissinger «ηγείτο μιας 22μελούς ομάδας συμβούλων για να βοηθήσει στη διαμόρφωση της «Ευρωπαϊκής Πολιτικής» και ο Klaus Schwab τράβηξε την προσοχή του νωρίς. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) χρηματοδοτούσε τα σεμινάρια του Kissinger με το ποσό των 135.000 δολλαρίων.

Το μέσο συμπλήρωσε τα στοιχεία:

Το έτος 1973 περιγράφηκε από τον Richard Nixon ως το «Έτος της Ευρώπης». Ήταν πρόθυμος σύμμαχος στο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (ΕΟΚ), που σχηματίστηκε το 1957 και τώρα έχει εξελιχθεί σε Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

O Kissinger, αριστερά, με τον αφοσιωμένο μαθητή του KLaus Schwab στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Ο Kissinger έσπευσε να συλλάβει την ουσία του «Έτους της Ευρώπης» και αναβίωσε τον ετοιμοθάνατο Οργανισμό Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), δουλεύοντας πάνω στους φόβους των Ευρωπαίων για πόλεμο.

Ο Klaus Schwab επιλέχθηκε να είναι το όχημα για έναν τέτοιο στόχο. Το 1970, ο Klaus έγραψε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τη δημιουργία μιας «μη εμπορικής δεξαμενής σκέψης για τους ηγέτες των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων». Ο Galbraith επρόκειτο να πετάξει στην Ευρώπη, μαζί με τον Kahn, για να βοηθήσει τον Schwab να πείσει τις ευρωπαϊκές ελίτ να υποστηρίξουν το έργο. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέλαβε να χρηματοδοτήσει αυτό το αποκαλούμενο «Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Διαχείρισης», το οποίο μέσα σε ένα χρόνο επρόκειτο να μετατραπεί σε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Εκ πρώτης όψεως, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ήταν ένα ευρωπαϊκό σχέδιο – στην πραγματικότητα, ήταν έργο του κατεστημένου των ΗΠΑ, γιατί η CIA άλλωστε χρηματοδοτούσε τον Κίσινγκερ για το ίδιο.

Ω, Henry. Η πρόβλεψη του Klaus Schwab ότι «Μέχρι το 2030, δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι» ήρθε νωρίς για εσάς. Τώρα δεν σας ανήκει τίποτα. Και πιθανότατα δεν είστε ευχαριστημένος.

Ω, Henry. Ήσασταν επίσης ιδρυτικό μέλος της Λέσχης της Ρώμης το 1968, όταν δημιουργήθηκε στη βίλα του David Rockefeller στη Ρώμη; Δώσατε το πράσινο φως στο σημαντικό βιβλίο της Λέσχης, Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση, το 1991, ακριβώς πάνω στην ώρα για τη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ το 1992 που εκκόλαψε την Ατζέντα 21; Ήσασταν εσείς, ο David και ο Zbig που αναπτύξατε αυτή τη στρατηγική:

«Αναζητώντας έναν κοινό εχθρό εναντίον του οποίου μπορούμε να ενωθούμε, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και τα παρόμοια, θα ταίριαζαν στο λογαριασμό... Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση στις φυσικές διαδικασίες και μόνο μέσω της αλλαγής στάσης και συμπεριφοράς μπορούν να ξεπεραστούν. Ο πραγματικός εχθρός λοιπόν είναι η ίδια η ανθρωπότητα».

Ω, Henry. Δώσατε τη σκυτάλη του κακού σας το 2021 στον Eric "Don't be evil" Schmidt όταν συγγράψατε μαζί του το βιβλίο, The Age of AI; Είδαμε τη συνέντευξή σας και του Schmidt στο περιοδικό Time όπου είπατε:

"Ζούμε σε έναν κόσμο που, στην πραγματικότητα, δεν έχει φιλοσοφία. Δεν υπάρχει κυρίαρχη φιλοσοφική άποψη. Έτσι, οι τεχνολόγοι μπορούν να εκτροχιαστούν άγρια. Μπορούν να αναπτύξουν πράγματα που αλλάζουν τον κόσμο, αλλά δεν υπάρχει κανείς εκεί για να πει: "Πρέπει να το ενσωματώσουμε αυτό σε κάτι"».

Βλέπω το πρόβλημά σας: "τεχνολόγοι που εκτροχιάζονται άγρια" και όχι υπό τον έλεγχό σας. Πιστεύουμε ότι ο Schmidt θα λύσει αυτό το μικρό πρόβλημα κατά την απουσία σας.

Τέλος, ω Henry, τουλάχιστον βλέπουμε την Κίνα να σας επαινεί: «Η ιστορία θα θυμάται τι είχε συνεισφέρει ο αιωνόβιος στις σχέσεις Κίνας-ΗΠΑ, και θα παραμείνει πάντα ζωντανός στις καρδιές του κινεζικού λαού ως ένας πολύτιμος παλιός φίλος». Είναι καλό να παίρνεις κάποια βραβεία όταν πεθαίνεις.

Λοιπόν, Henry, δεν είμαστε λυπημένοι που μας άφησες. Αλλά, από την άλλη πλευρά, ο διάβολος που γνωρίζαμε ήταν πιθανώς καλύτερος από τον διάβολο ή τους διαβόλους που δεν γνωρίζαμε. Πολλοί θα προσπαθήσουν να πάρουν την θέση σας στο μέλλον, αλλά πάντα θα παίρνετε πίστωση ως ο «ιδρυτής πατέρας» του αφέντη της εξαπάτησης και του δράστη του κακού.

Ω, δώστε τους χαιρετισμούς μας στον David και τον Zbig.




ΠΗΓΗ: https://leohohmann.files.wordpress.com/2023/11/henry_kissinger-3460290063.jpg?w=825&h=510&crop=1


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Και αυτό το τρισάθλιο τέρας, πήρε βραβείο Νόμπελ ειρήνης. Κακό ψόφο και τράβα στο γερο -διάολο πατέρα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούγεται, πάντως, ότι μόλις τον υποδέχτηκε ο αφέντης του, το πρώτο που είπε ήταν "φερ' το Νόμπελ που σου χάρισα, απόψε θα το κάψουμε". Μεγάλη πανηγύρι έγινε στην κόλαση.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ;;;; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΗΤΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΦΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΙΚΗΣ ΑΛΑΖΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Βασιλειάδη, αυτό το άρθρο γιατί δεν εμφανίζεται αριστερά στη λίστα με τα άρθρα Δεκεμβρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι αυτό το άρθρο δεν εμφανίζεται αριστερά στη λίστα. Μήπως υπάρχει κάποιο μέγιστο όριο στον αριθμό των άρθρων που μπορεί να εμφανίσει, γι αυτό εμφανίζει άρθρα από 5 Δεκεμβρίου και μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!