Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

ΒΟΜΒΑ! - Η Pfizer ταξινομεί το δικό της προϊόν C19 modRNA ως «εξαιρετικά επικίνδυνο».



Τα προϊόντα modRNA μετακινούνται μέσω του σώματος με τη βοήθεια των λεγόμενων λιπιδικών νανοσωματιδίων και μεταγγίζονται στα κύτταρα. Τα δύο λιπίδια που χρησιμοποίησε η Pfizer, ALC-0159 και ALC-0315, δεν είχαν έγκριση παρά μόνο για «ερευνητικούς» σκοπούς μέχρι το 2020. Στα δελτία δεδομένων ασφαλείας της Pfizer, τους αποδίδεται ένα μέσο τοξικό δυναμικό, αλλά στη σύριγγα προκαλούν ένα «υψηλό τοξικό δυναμικό». Είναι απίστευτο ότι κάτι τέτοιο επιτρέπεται από τις αρχές για ένεση στους βραχίονες.

2 Δεκεμβρίου 2023
Χρόνος ανάγνωσης: 4,3 λεπτά
από τον Δρ Peter F. Mayer


Το TKP δημοσίευσε μια λεπτομερή ανάλυση σχετικά με αυτό στις 9 Δεκεμβρίου 2021. Αναφέρει την εταιρεία που παράγει αυτά τα λιπίδια. Γράφει στον ιστότοπό της: «Το ALC-0159 είναι ένα από τα συστατικά του εμβολίου BNT0315b162 κατά του SARS-CoV-2, μαζί με το ALC-2, το DSPC και τη χοληστερόλη. Αυτό το προϊόν προορίζεται μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και δεν προορίζεται για ανθρώπινη χρήση."

Και περαιτέρω: Τα ALC-0159 και ALC-0315 συζητούνται στην έκθεση αξιολόγησης του EMA για την πρώτη άδεια κυκλοφορίας υπό όρους ξεκινώντας από τη σελίδα 22.

Αναφέρει:

"Όλα τα έκδοχα εκτός από τα λειτουργικά λιπίδια ALC-0315 και ALC-0159 και το δομικό λιπίδιο DSPC συμμορφώνονται με το Ph. Eur. Τα λειτουργικά λιπίδια ALC-0315 και ALC-0159 ταξινομούνται ως νέα έκδοχα. Τα δύο δομικά λιπίδια DSPC και χοληστερόλη χρησιμοποιούνται σε πολλά έτοιμα προς χρήση προϊόντα που έχουν ήδη εγκριθεί.

Και

«Το τελικό φαρμακευτικό προϊόν περιέχει δύο νέα έκδοχα, το κατιονικό λιπίδιο ALC-0315 και το PEGylated λιπίδιο ALC-0159. Περιορισμένες πληροφορίες παρέχονται σχετικά με τα νέα έκδοχα."

Τώρα ο δικηγόρος Tobias Ulbrich γράφει σε μια ανάρτηση X / Twitter:

Σημερινό θέμα: "OEB5 = υψηλό τοξικό δυναμικό - ποιος εξηγεί παρακαλώ; Pfizer – για το "Process2";"

Σήμερα έπρεπε να τρίψω τα μάτια μου αρκετές φορές γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Με άλλα λόγια, το λιπιδικό νανοσωματίδιο (LNP) που χρησιμοποιεί επίσης η BioNTech, τα ALC0159 και ALC0315 καθορίζονται με OEB 3, δηλαδή επικίνδυνο, το οποίο μεταφράζεται ως "επικίνδυνο". Τώρα, ένα τέτοιο LNP περιέχει το modRNA - δηλαδή το τροποποιημένο RNA στο οποίο η Process2 αποκτήθηκε κάποτε μέσω βακτηρίων E-coli και πλασμιδίων. Ολόκληρο το πακέτο "Comirnaty", στο οποίο έχει αποδοθεί ο κωδικός PF-07302048, ταξινομείται στη συνέχεια μετά το "γάμο" με το modRNA στην τάξη κινδύνου OEB5, δηλαδή πολύ επικίνδυνο, ή https://containment-technology.com/oeb-stufen/ όπως ονομάζεται εκεί "υψηλό τοξικό δυναμικό". Λοιπόν, πώς ξέρετε ότι το PF-07302048 είναι στην πραγματικότητα το Comirnaty; Για να γίνει αυτό, πρέπει να δείτε το δελτίο δεδομένων ασφαλείας του "Comirnaty" από τις 07.12.2021. Εδώ αποθηκεύονται οι κωδικοί ασφαλείας και η εκχώρηση στο εμβόλιο Comirnaty. Τώρα, φυσικά, μπορεί να ειπωθεί ότι η ταξινόμηση αφορά το χειρισμό. Ωστόσο, τίθεται σε ισχύ από μόλις 1 μικρογραμμάριο. Θυμηθείτε – η δόση ενηλίκων είναι 30 μικρογραμμάρια, και μερικοί από τους πελάτες μας έχουν 5 ή περισσότερα από αυτά. Η δημόσια ταξινόμηση ως εντελώς ακίνδυνη και «χωρίς παρενέργειες» δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την αξιολόγηση του ίδιου του κατασκευαστή και την ταξινόμηση OEB5. Το γεγονός ότι ALC0159 και ALC0315 μεμονωμένα χωρίς modRNA ταξινομούνται "μόνο" ως "επικίνδυνα", αλλά ολόκληρο το προϊόν ξαφνικά ταξινομείται ως "πολύ επικίνδυνο", απαιτεί μια εξήγηση που δεν μπορεί να βασίζεται αποκλειστικά στην επαγγελματική ασφάλεια. Εάν ένα εμβολιασμένο άτομο γνώριζε εκ των προτέρων την ταξινόμηση OEB5, κανείς δεν θα είχε σίγουρα λάβει την ένεση μαζί της.


Περαιτέρω έγγραφα, όπως ολόκληρο το φύλλο δεδομένων, μπορείτε να βρείτε εδώ.


Το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων έχει επίσης πραγματοποιήσει μια εις βάθος αξιολόγηση των ζητημάτων ασφάλειας του προϊόντος mRNA της Pfizer στην ιστοσελίδα του. Περιέχει το ακόλουθο απόσπασμα του δελτίου δεδομένων ασφαλείας:

Ορισμένα αποσπάσματα του δελτίου δεδομένων ασφαλείας της Pfizer για το εμβόλιο Comirnaty σας κάνουν να σταθείτε και να το προσέξετε. Γιατί αναφέρεται ότι κάποιος που εισπνέει κατά λάθος το προϊόν πρέπει:

" ... να βγει στον καθαρό αέρα και να αναζητηθεί αμέσως ιατρική φροντίδα».

Γιατί λέει το δελτίο ασφαλείας, παραθέτω:

«Για όλες τις δραστηριότητες στις οποίες χρησιμοποιείται το υλικό αυτό, πρέπει να θεσπίζονται μέτρα για την πρόληψη της ελευθέρωσης και την προστασία από την έκθεση.»

Εξάλλου, είναι δυνατή μια υψηλότερη έκθεση από ό, τι με μια ένεση;

Τι υπονοεί η πρόταση, παραθέτω:

"Εάν οι συνθήκες λειτουργίας και χειρισμού έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση στον αέρα, πρέπει να φοριέται κατάλληλος αναπνευστήρας με επαρκή δείκτη προστασίας για τον έλεγχο της έκθεσης."

Αυτές οι οδηγίες για ένα προϊόν που εγχέεται επανειλημμένα σε ανθρώπους είναι κάτι περισσότερο από ενοχλητικές.

Και περαιτέρω για το τι γράφει η Pfizer στη σύμβασή της με την ΕΕ, δηλαδή ότι οι ενέσεις δεν θα είναι οι ίδιες με αυτές της κλινικής δοκιμής και ότι δεν έχουν πληροφορίες για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες, ούτε μπορούν να κάνουν δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα (αυτοπροστασία, προστασία άλλων) και μπορεί κάλλιστα να υπάρχουν ακόμα άγνωστες παρενέργειες.

Τα κράτη μέλη, ή μάλλον η ΕΕ, την έχουν υπογράψει ούτως ή άλλως. Εκείνη την εποχή, ο FDA είχε ήδη τη μελέτη μετά την κυκλοφορία. Γιατί αυτό το απόσπασμα εξακολουθεί να υπάρχει στην τελευταία έκδοση από το 2021 μπορεί μόνο να υποτεθεί.

Το άρθρο του TKP της 9ης Δεκεμβρίου 2021 εξετάζει επίσης τις ανοικτές ερωτήσεις που αναφέρονται στα διαδικτυακά έγγραφα του EMA που εξακολουθούσαν να είναι ασαφείς ένα ολόκληρο έτος μετά την έναρξη του εμβολιασμού ή όπου έλειπαν οι απαιτούμενες απαντήσεις.





ΠΗΓΗ: https://tkp.at/2023/12/02/pfizer-stuft-eigenes-c19-modrna-produkt-als-hochgradig-gefaehrlich-ein/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:


Το VAERS διαγράφει τα νεκρά θύματα των δοκιμών της Pfizer!
https://welcometheeagle.substack.com/p/alert-vaers-deletes-dead-pfizer-trial




Το VAERS διαγράφει περισσότερα θύματα των δοκιμών
Διαγράφεται σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2023

Το VAERS διέγραψε τελικά μια αναφορά που είχα στο ραντάρ μου από την ημέρα που δημοσιεύθηκε στον κόσμο τεχνικά στις 9 Ιουλίου 2021

Κρίσιμες παρατηρήσεις:
Η έκθεση ειδοποίησης κρατήθηκε στην κατοχή του CDC / FDA για σχεδόν 9 μήνες πριν από τη δημοσίευση, στη συνέχεια κάτω από το πέπλο της εβδομάδας της 4ης Ιουλίου και το πρόσχημα της εποχής των μαζικών διαγραφών και δημοσιεύσεων. Θυμηθείτε, αυτό ήταν περίπου την εποχή που όλοι έλεγαν ότι το VAERS χτυπήθηκε και το VAERS χρησιμοποιούσε ακόμη και βοήθεια από τον εργολάβο άμυνας General Dynamics (GDIT) και την Eagle Analytics. Θυμάμαι.

Παρατηρήστε πόσο καλά προσπάθησαν να κρύψουν την αναφορά, στην ενότητα UNKNOW VAX TYPE &; MANUFACTURER, UNK AGE, UNK GENDER, UNK VAX DATE. Η μόνη ένδειξη που πρέπει να συνεχίσουμε είναι ότι η VAERS έλαβε αυτόν τον ισχυρισμό έως τις 19 Οκτωβρίου 2020

Παρατηρήστε ότι αυτή η αναφορά ήταν πιθανώς ένα εγχώριο θύμα εδώ κάπου στις ΗΠΑ. Όλα τα "ξένα" διασταυρώνονται από τον κατασκευαστή και χρησιμοποιούν το πεδίο CDC "Split Type" για να υποδείξουν διψήφιο κωδικό χώρας και κρυπτική χρονική σφραγίδα. Αυτή η υποτιθέμενη "ξένη" έκθεση είναι εξαιρετικά σπάνια επειδή δεν έχει αυτή τη χρονική σφραγίδα κατασκευαστή στον χυμένο τύπο; Αυτό δεν ήταν μια ξένη έκθεση.

Παρατηρήστε επίσης αν είναι πραγματικά ξένο γιατί λέει, "... δεν έχει έγκριση από τον FDA"; Δεν είμαι καν σίγουρος ότι το Ισραήλ άρχισε να κυκλοφορεί εμβόλια τόσο νωρίς; Αυτή δεν ήταν μια ξένη έκθεση κατά τη γνώμη μου.

Ήταν θύμα δοκιμών; Από πού πήρε ο πάροχος τα εμβόλια; Δεν υπάρχει ένδειξη ανεπιθύμητου συμβάντος, οπότε γιατί ένα θύμα να υποβάλει αυτήν την αναφορά;

Σημείωση, γιατί το CDC / FDA επέλεξε να δημοσιεύσει την έκθεση και πολύ αργά σε αυτό; 

Αυτό το άρθρο είναι για την ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας Ken Paxton, την ομάδα του Brook Jackson & Warner Mendenhall και οποιονδήποτε άλλο σχεδιάζει να μηνύσει τη φαρμακευτική κλίκα. Ο Θεός να ευλογεί
https://welcometheeagle.substack.com/p/vaers-deleting-more-trial-victims?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web




Ερευνητές αποκαλύπτουν πιθανές αιτίες καρδιακής βλάβης από εμβολιασμούς mRNA COVID-19
Σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη, επιστήμονες από τη Γερμανία και την Ουγγαρία έδειξαν σε κυτταρικά πειράματα ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 παράγουν πρωτεΐνες ακίδας στα κύτταρα του καρδιακού μυός εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή βλάβη.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/forscher-decken-moegliche-ursachen-fuer-herzschaeden-durch-covid-19-mrna-impfungen-auf-a4456187.html?utm_source=nl-top5-expired&src_src=nl-top5-expired&utm_campaign=nl-top5_2023-12-01&src_cmp=nl-top5_2023-12-01&utm_medium=email&est=CqZkiCkRizvqvuuU2pYz9Qiay%2Ff%2BJMCcttrJm8yzDC1UVE5R%2BPo3zyvn5CCRoFPW




Ο βασικός οδηγός για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: συμπτώματα, αιτίες, θεραπείες και φυσικές προσεγγίσεις
Σχεδόν 1 εκατομμύριο άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες ζουν με σκλήρυνση κατά πλάκας, μια χρόνια αυτοάνοση ασθένεια.
https://www.theepochtimes.com/health/the-essential-guide-to-multiple-sclerosis-symptoms-causes-treatments-and-natural-approaches-5527109?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-12-02&src_cmp=gv-2023-12-02&utm_medium=email&est=TY9QJzdZZPdS9mnJQlzUC%2BZVQGExtGcIw3LkCDz7y9raidhuhSR9t7Q3bV8%3D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!