Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Γνώριζε η Pfizer ότι τα εμβόλια mRNA παράγουν τυχαίες, «παράλογες» πρωτεΐνες που μπορούν να προκαλέσουν μια ακούσια ανοσοαπόκριση;


https://www.news-medical.net/news/20220420/The-impact-of-COVID-19-vaccine-hesitancy-and-resistance-on-the-population-of-England.aspx

Οι προγραμματιστές του «εμβολίου» Pfizer/BioNTech παρέβλεψαν ένα κοινό λάθος στη μετάφραση του συνθετικού αγγελιοφόρου RNA σε πρωτεΐνη ή δεν το ανέφεραν στις ρυθμιστικές αρχές, σύμφωνα με το The Defender. Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες για τους εμβολιασμένους είναι άγνωστες.

Ένα εγγενές σφάλμα στις τροποποιημένες οδηγίες RNA (modRNA) για την πρωτεΐνη ακίδα στα εμβόλια Covid-19 αναγκάζει τα κύτταρα να παράγουν πρωτεΐνες «εκτός στόχου» εκτός από την ακίδααναφέρει το The Defender.

Αυτές οι τυχαίες, «παράλογες» πρωτεΐνες, τις οποίες οι δημιουργοί του « εμβολίου» γονιδιακής θεραπείας BNT162b2 των Pfizer/BioNTech είτε δεν αναζήτησαν είτε δεν ανέφεραν στις ρυθμιστικές αρχές, προκαλούν ανεπιθύμητες ανοσολογικές αποκρίσεις των οποίων οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις είναι άγνωστες.

Το σφάλμα στη μετάφραση του συνθετικού αγγελιοφόρου RNA (mRNA ) θα μπορούσε να οδηγήσει στο σχηματισμό δυνητικά επιβλαβών πρωτεϊνικών υποπροϊόντων. Ως αποτέλεσμα, μερικοί άνθρωποι που εμβολιάστηκαν ανέπτυξαν ανοσολογικές αποκρίσεις σε αυτά τα πρωτεϊνικά προϊόντα - και οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν εάν και ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Το έγγραφο που αναφέρει αυτό το φαινόμενο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature στις 6 Δεκεμβρίου 2023. Τρία χρόνια μετά την εισαγωγή των «εμβολίων Covid» με βάση το mRNA - και τη δυνατότητα καταπολέμησης αυτών των δυνητικά επικίνδυνων επιπτώσεων. Μόνο στις ΗΠΑ, έχουν χορηγηθεί περισσότερες από 600 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων mRNA.

Οι ερευνητές της μελέτης, συμπεριλαμβανομένου του ανώτερου συγγραφέα Thomas Mulroney, Τοξικολόγοι στο Πανεπιστήμιο του Cambridge έχουν διαπιστώσει ότι η Ν1-μεθυλψευδοουριδίνη (NMpU), μια τεχνητή οδηγία που εισάγεται στο mRNA και σε άλλα προϊόντα γονιδιακής θεραπείας με βάση το mRNA, προκαλεί τον μηχανισμό που μεταφράζει το γονίδιο στην πρωτεΐνη ακίδα να «γλιστρήσει» περίπου το 10% του χρόνου.

Αυτά τα «ολισθήματα», που ονομάζονται «μετατοπίσεις πλαισίου», έκαναν τα κύτταρα να παραλείψουν μια οδηγία και να δημιουργήσουν τυχαίες, «παράλογες» πρωτεΐνες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απροσδιόριστες, ακούσιες ανοσολογικές αντιδράσεις.

Ο ανεξάρτητος επιστήμονας David Wisemanο οποίος δημοσίευσε μια κριτική της μελέτης Mulroney, δήλωσε στο The Defender:

«Δεν γνωρίζουμε ποιες πρωτεΐνες είναι και πόσο τοξικές είναι, αλλά δεν υπήρχε καμμία αίσθηση επείγοντος για τη δημοσιοποίηση αυτής της ανακάλυψης. Ενώ μπορεί να χρειαστούν μήνες για να δημοσιευθεί ένα έγγραφο, δεδομένου του μεγέθους αυτών των ανακαλύψεων, δέκα μήνες μετά την παραλαβή ενός χειρογράφου είναι πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η δημοσίευση [στο Nature] θα έπρεπε να είχε επισπευσθεί, οι ρυθμιστικές αρχές θα έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί και θα έπρεπε να είχαν ληφθεί μέτρα».


Πηγές για το άρθρο:

The Defender: Τα εμβόλια mRNA μπορεί να παράγουν τυχαίες, πρωτεΐνες που μπορούν να προκαλέσουν ακούσια ανοσοαπόκριση - Γνώριζε η Pfizer- 14 Δεκεμβρίου 2023


Nature: Η Ν1-μεθυλψευδοουριδυλίωση του mRNA προκαλεί +1 ριβοσωμική μετατόπιση πλαισίου - 6 Δεκεμβρίου 2023


OSF Prprints: Ριβοσωμική μετατόπιση πλαισίου και εσφαλμένη ανάγνωση του mRNA στα εμβόλια COVID-19 παράγει πρωτεΐνες "εκτός στόχου" και ανοσολογικές αποκρίσεις που προκαλούν ανησυχίες για την ασφάλεια: Σχόλιο για τη μελέτη του Ηνωμένου Βασιλείου από τους Mulroney et al.


ΠΗΓΗ: transition-news.org



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!