Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Ποινικές κατηγορίες κατά των Tedros, Gates και von der Leyen για τη συμφωνία εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ο Bill Gates, συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill &; Melinda Gates, και η Ursula von der Leyen, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες, στις 11 Οκτωβρίου 2023.Φωτογραφία: Simon Wohlfahrt/AFP via Getty Images

Με μια ποινική καταγγελία 24 σελίδων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, το Ενωμένοι για την Ελευθερία αναλαμβάνει δράση εναντίον των μεγάλων ονομάτων της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του COVID. Η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων βλέπει τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων ως «έγκλημα παγκόσμιας γενοκτονίας και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» που πρέπει να σταματήσει.


Από τον Erik Rusch
8 Δεκεμβρίου 2023
Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά των κύριων δραστών της αγοράς εμβολίων mRNA κατά του COVID για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης στις 28 Νοεμβρίου 2023. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρώτη συμφωνία προαγοράς μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπό την Ursula von der Leyen και των Pfizer/BioNTech τον Νοέμβριο του 2020.

Ο συντάκτης της καταγγελίας είναι η διεθνής οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων United for Freedom. Επίτιμος πρόεδρος του γερμανικού τμήματος είναι ο πρώην επικεφαλής του Κρατικής Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (LKA: Landeskriminalamt) της Θουριγγίας, Uwe Kranz. Οι Kranz και Marianne Grimmenstein-Balas ενεργούν ως καταγγέλλοντες εκ μέρους της οργάνωσης. H  Grimmenstein-Balas απέκτησε φήμη με μια συνταγματική καταγγελία κατά της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών CETA ενώπιον του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου.

Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας Uwe Kranz.


Η ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα Marianne Grimmenstein-Balas (Πηγή: https://www.agefotostock.com/age/en/details-photo/complainant-marianne-grimmenstein-balas-arrives-for-the-start-of-the-trials-regarding-the-emergency-appeal-against-the-trade-agreement-ceta-in-karlsruhe/PAH-84705699)

Οι καταγγέλλοντες θεωρούν την έγκριση, την ανάπτυξη, την παράδοση και τον εμβολιασμό του εμβολίου COVID των Pfizer/BioNTech ως «έγκλημα παγκόσμιας γενοκτονίας και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας». Ως εκ τούτου, ζητούν ταχεία απόφαση από το δικαστήριο, ώστε να σταματήσει αμέσως η «χορήγηση και επίσης η περαιτέρω εξάπλωση αυτού του εμβολίου».

Υποστηρίζουν ότι τα εικαζόμενα εγκλήματα έχουν διαπραχθεί σε μεγάλη κλίμακα και ότι δεν υπάρχουν σχετικές εθνικές ποινικές διαδικασίες.


«Ζωές 451 εκατομμυρίων πολιτών της ΕΕ σε κίνδυνο»

Η συμφωνία προαγοράς μεταξύ των Pfizer/BioNTech και της ΕΕ υπογράφηκε παρόλο που ήταν γνωστό ότι τα εμβόλια είχαν δοκιμαστεί ανεπαρκώς, σύμφωνα με την καταγγελία. Αν και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι κυβερνήσεις των κρατών μελών της ΕΕ αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τη συνθήκη, το έγγραφο δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα.

Δείχνει ότι η Επιτροπή και οι εθνικές κυβερνήσεις της ΕΕ έχουν «θέσει σε κίνδυνο τη ζωή 451 εκατομμυρίων πολιτών της ΕΕ». Ως εκ τούτου, κατηγορούν τους υπεύθυνους για «πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα γενοκτονίας και εγκλήματα πολέμου», σύμφωνα με την ποινική καταγγελία.

Οι Kranz και Grimmenstein-Balas αναφέρονται στο Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, άρθρα 15.1 και 53, σύμφωνα με τα οποία ο Γενικός Εισαγγελέας μπορεί να κινήσει έρευνες βάσει πληροφοριών σχετικά με εικαζόμενα εγκλήματα που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του δικαστηρίου.


Ποινική καταγγελία κατά του επικεφαλής του ΠΟΥ, του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, του Gates, της von der Leyen

Με τον τρόπο αυτό, τα πρόσωπα που απαριθμούνται κατωτέρω κατηγορούνται από τους καταγγέλλοντες ότι συμμετείχαν «αποφασιστικά» στα προαναφερθέντα εικαζόμενα εγκλήματα.

Και οι οκτώ κατηγορούμενοι «επέτρεψαν και υποστήριξαν» τον εμβολιασμό ενός εμβολίου του οποίου η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια δεν ήταν γνωστές σε εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ.

  • Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)
  • Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer
  • Klaus Cichutek, Πρόεδρος του Paul-Ehrlich-Institut (PEI)
  • Emer Cooke, Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA)
  • Nanette Cocero, πρώην πρόεδρος εμβολίων στην Pfizer
  • Bill Gates, συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates
  • Στέλλα Κυριακίδου, Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας
  • Ursula von der Leyen, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής


«Οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν ευθύνονται για τίποτα»

Οι καταγγέλλοντες καταγγέλλουν ότι στη σύμβαση με την BioNTech/Pfizer, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δηλώνει υπογράφοντας ότι η χρήση του εμβολίου mRNA είναι «υπό την αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων κρατών μελών της ΕΕ».

«Έτσι, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η ΕΕ δεν ευθύνονται για τίποτα», λένε οι Kranz και Grimmenstein-Balas. Κατά την άποψή τους, η ΕΕ αποδέχεται ότι η παραγωγή του εμβολίου mRNA υπόκειται σε «σημαντικούς κινδύνους και αβεβαιότητες», ενώ ταυτόχρονα συγχωρεί τις «ελλείψεις στην παραγωγή εμβολίων».

Στη σελίδα 25 της συμφωνίας αγοράς, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι BioNTech/Pfizer δηλώνουν ότι ο θάνατος, ο σωματικός τραυματισμός, η ψυχική ή συναισθηματική βλάβη, η ασθένεια, η αναπηρία, η απώλεια ή η φθορά περιουσίας, η οικονομική ζημία ή η διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας ως βλάβη του εμβολίου δεν υπόκεινται στην ευθύνη του παρασκευαστή του εμβολίου.

Στη σύμβαση, τα κράτη μέλη της ΕΕ επιβεβαίωσαν ότι η BioNTech/Pfizer τους είχε πει ότι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν ήταν γνωστές και ότι θα μπορούσαν να εμφανιστούν άγνωστες παρενέργειες.

Κατηγορούν επίσης τις εμπλεκόμενες κυβερνήσεις ότι γνώριζαν ότι το εμβόλιο δεν θα εμπόδιζε την εξάπλωση του ιού, αλλά ότι οι πολίτες δεν είχαν ενημερωθεί γι' αυτό. Αντίθετα, τα ανθρώπινα δικαιώματα είχαν αγνοηθεί από την εισαγωγή του υποχρεωτικού εμβολιασμού.


Κατηγορίες εναντίον των κατηγορουμένων

Για τι ακριβώς κατηγορούν οι καταγγέλλοντες τους κατηγορούμενους;

Ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Tedros Adhanom Ghebreyesus, φέρεται να επέτρεψε στις φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer και BioNTech και στους μετόχους τους, συμπεριλαμβανομένου του Bill Gates, να αποκομίσουν ασφαλές κέρδος εις βάρος των πολιτών της ΕΕ κηρύσσοντας πανδημία στις 11 Μαρτίου 2020.

Επιπλέον, μέσω των συστάσεών του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είχε δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ταχεία έγκριση εμβολίων mRNA από Pfizer/BioNTech, μεταξύ άλλων. «Έτσι, φέρει την κύρια ευθύνη για την ταχεία ανάπτυξη πειραματικών εμβολίων με άγνωστους κινδύνους», διαπιστώνουν οι καταγγέλλοντες.


158.000 μεμονωμένες αναφορές θανατηφόρων συνεπειών

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά διαδραμάτισε βασικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία προαγοράς μεταξύ της ΕΕ και των Pfizer/BioNTech. Κατά τη διάρκεια των πρώτων δώδεκα εβδομάδων της διάθεσης του εμβολίου COVID-19, από την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, οι Pfizer/BioNTech έλαβαν περισσότερες από 158.000 μεμονωμένες αναφορές θανατηφόρων συνεπειών, σύμφωνα με τους Kranz και Grimmenstein-Balas. «Ο Άλμπερτ Μπουρλά θα έπρεπε να είχε σταματήσει την παραγωγή και την περαιτέρω εμπορία του εμβολίου».

Κατηγορούν τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Paul Ehrlich, Klaus Cichutek, ότι δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του να ελέγξει επαρκώς την ποιότητα των παρτίδων εμβολίων COVID-19. Το PEI δεν έκανε δοκιμές από μόνο του, αλλά βασίστηκε στον EMA, εξηγούν οι καταγγέλλοντες.


Ο EMA διαβεβαίωσε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων

Ωστόσο, ο EMA, υπό την ηγεσία της Emer Cooke, δεν εξέτασε τις παρτίδες του εμβολίου Pfizer/BioNTech που χρησιμοποιείται στην ΕΕ, σύμφωνα με την κατηγορία. Εκείνη την εποχή, ο Cooke επαίνεσε την ενδελεχή αξιολόγηση του εμβολίου από τον EMA κατά τη στιγμή της χορήγησης της υπό όρους έγκρισης, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του και πληρώντας τα απαιτούμενα πρότυπα ποιότητας. Ο EMA διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ΕΕ όσον αφορά την έγκριση των εμβολίων.


2 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου

Η Nanette Cocero ήταν παγκόσμια πρόεδρος εμβολίων της Pfizer μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Υπέγραψε τη συμφωνία προαγοράς με την ΕΕ εξ ονόματος των Pfizer/BioNTech στις 20 Νοεμβρίου 2020. Δεδομένου ότι ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη, την παγκόσμια εμπορία και την παράδοση περισσότερων από 2 δισεκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου, «τα σοβαρά προβλήματα [...] της ήταν γνωστά από την αρχή», γράφουν οι Kranz και Grimmenstein-Balas.


Το Ίδρυμα Gates επενδύει στην BioNTech

Με περιουσία 109 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, ο Bill Gates θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Εκτός από την έρευνα για τα εμβόλια, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates κάνει επίσης δωρεές σε εταιρείες μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, όπως το Der Spiegel. Από το 2000 έως το 2021, το ίδρυμά του μετέφερε συνολικά σχεδόν 2,8 δισεκατομμύρια δολλάρια ΗΠΑ στον ΠΟΥ. Τα χρήματα πήγαν επίσης στο Ινστιτούτο Robert Koch και στο Charité.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, το ίδρυμα επένδυσε 55 εκατομμύρια δολλάρια στην BioNTech για την ανάπτυξη νέων εμβολίων. Στη συνέχεια, η Pfizer και η BioNTech αποφάσισαν τον Απρίλιο του 2020 ότι θα αναπτύξουν από κοινού εμβόλιο κατά του COVID-19. Βασίζεται στην ιδιόκτητη τεχνολογία mRNA της BioNTech.

Ως αποτέλεσμα της «βιαστικής εξέλιξης», είχε κυκλοφορήσει στην αγορά ένα εμβόλιο για το οποίο δεν ήταν γνωστή ούτε η ασφάλεια ούτε η αποτελεσματικότητα, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και οι παρενέργειες. «Ο Bill Gates όχι μόνο υποστήριξε αυτή την προσέγγιση με τα περιουσιακά του στοιχεία, αλλά και την ενθάρρυνε», σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Μέσα από την περιουσία του, δημιούργησε την ευκαιρία να «ενορχηστρώσει» τον ΠΟΥ και τις φαρμακευτικές εταιρείες σύμφωνα με τις ιδέες του, σύμφωνα με τους Kranz και Grimmenstein-Balas.


Μυστικά συμβόλαια με Pfizer/BioNTech

Η Στέλλα Κυριακίδου είναι η Επίτροπος Υγείας της ΕΕ, η οποία υπέγραψε τη συμφωνία προαγοράς με τις Pfizer/BioNTech εξ ονόματος της ΕΕ τον Νοέμβριο του 2020. Γνώριζε ότι τα εμβόλια δεν είχαν δοκιμαστεί και επαληθευτεί και είχαν εγκριθεί πάρα πολύ γρήγορα, σύμφωνα με την κατηγορία των καταγγελλόντων.

Η ΕΕ συμφώνησε στη συμφωνία προαγοράς με τις Pfizer/BioNTech ότι η ΕΕ δεν λαμβάνει ομοιόμορφη ποιότητα και αποδέχεται ότι η αποτελεσματικότητα και οι παρενέργειες είναι άγνωστες. Ως εκ τούτου, η ποιότητα που λαμβάνουν οι πολίτες της ΕΕ θα ήταν «εντελώς αδιάφορη» για αυτούς και οι απαραίτητοι έλεγχοι θα είχαν παραλειφθεί «από βαριά αμέλεια», σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες.

Η Ursula von der Leyen διαπραγματεύτηκε τις μυστικές συμβάσεις με τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer για την προμήθεια εμβολίων COVID. Ο κύριος διαπραγματευτής στις συνομιλίες ήταν ο Άλμπερτ Μπουρλά. Η von der Leyen  σφράγισε επίσης τη συμφωνία εμβολίων δισεκατομμυρίων δολλαρίων μέσω γραπτού μηνύματος - εξασφαλίζοντας έτσι ένα οιονεί μονοπώλιο για τη φαρμακευτική εταιρεία.

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο δεν επιβεβαίωσε την παραλαβή της καταγγελίας από τον Τύπο, όταν επικοινώνησε μαζί του η εφημερίδα The Epoch Times.



ΠΗΓΗ: https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/strafanzeige-gegen-tedros-gates-von-der-leyen-wegen-corona-impfstoff-deal-a4506758.html



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Dr. Gunter Frank: Το κράτος εμπλέκεται σε εγκλήματα 

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/dr-gunter-frank-staat-beteiligt-an-justiziablem-verbrechen-a4492411.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=5


Μικροβιολόγος Bhakdi: "Αν οι πολιτικοί προκαλούν φόβο, πρέπει να καταψηφιστούν"

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/mikrobiologe-bhakdi-wenn-politiker-angst-schueren-muessen-sie-abgewaehlt-werden-a4492076.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=6


«Ενίσχυση του υπάρχοντος προβλήματος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»: Οι ειδικοί προειδοποιούν κατά της συνθήκης του ΠΟΥ για την πανδημία

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus ελπίζει να κηρύξει την πανδημία το επόμενο έτος.

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/eine-potenzierung-der-bestehenden-menschenrechtsproblematik-experten-warnen-vor-who-pandemievertrag-a4465743.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=8


Συνέντευξη με τον Δρ Kirchner: Έκθεση του EMA περιέχει «σοβαρές αντιρρήσεις» για το εμβόλιο BioNTech

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/interview-mit-dr-kirchner-ema-bericht-enthaelt-schwere-einwaende-zu-biontech-impfstoff-a4445871.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=9


Ένα χρόνο μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19: Αυτή είναι η ποιότητα ζωής των εμβολιασμένων

https://www.epochtimes.de/gesundheit/ein-jahr-nach-der-covid-19-impfung-so-steht-es-um-die-lebensqualitaet-der-geimpften-a4491358.html?ea_src=article&ea_pos=col-middle&ea_elmt=related-articles&ea_cnt=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!