Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Ανησυχείτε για το εμβόλιο Covid; - Αυτό το άρθρο αφορά τις επιλογές αποτοξίνωσης για εσάς και την οικογένειά σας.




Πηγή εικόνας: https://www.carecompany.com/services-offered/end-of-life-palliative-care

Μια αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη ακίδα και τα βαρέα μέταλλα μπορεί να βοηθήσουν.

Δρ. TESS LAWRIE, MBBCH, PHD​
3 ΔΕΚ 2023


Εάν ανησυχείτε για το εμβόλιο, δεν είστε μόνοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν πλέον δικαιολογημένα για τα εμβόλια μετά από αποκαλύψεις ρυθμιστικών αποτυχιών, υπερβολικών θανάτων, κακομεταχείρισης, μόλυνσης DNA, ασθένειας και αποβολής από τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα που ονομάζονται εμβόλια Covid-19. Ως εκ τούτου, πολλοί αναζητούν τρόπους για να μειώσουν τον κίνδυνο για εμάς και τις οικογένειές μας.

Η παρούσα κατάσταση είναι εξαιρετική...

Τα εμβόλια Covid-19 προκαλούν ιατρογένεση. Αν δεν έχετε ξανακούσει αυτόν τον όροιατρογένεση σημαίνει ασθένειες, επιπλοκές ή άλλες αρνητικές επιπτώσεις που προκαλούνται από οποιαδήποτε ιατρική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης, της παρέμβασης, του σφάλματος ή της αμέλειας.

Εξ όσων γνωρίζω, ποτέ πριν δεν έχουμε βρεθεί σε μια κατάσταση όπου οι κατασκευαστές φαρμάκων, οι κυβερνήσεις και οι γιατροί έχουν προωθήσει μια νέα και πειραματική ιατρική τεχνολογία χωρίς δεδομένα ασφαλείας για να την υποστηρίξουν. Ποτέ δεν βρεθήκαμε σε κατάσταση όπου ιατρογενής νόσος έχει προκληθεί σε τόσο μεγάλη κλίμακα. Ούτε έχουμε δει αυτό το είδος ασθένειας πολλαπλών συστημάτων, επειδή η τεχνολογία είναι εντελώς νέα. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί επαγγελματίες υγείας μπορεί να μην γνωρίζουν ακόμη πώς να αποτρέψουν τον τραυματισμό από τα εμβόλια Covid-19, πόσο μάλλον να τον αντιμετωπίσουν.

Δεν σας το λέω αυτό για να σας απογοητεύσω... Απλώς επισημαίνω ότι δεν υπάρχει περισσότερος χρόνος όπως ο σημερινός για να αναλάβουμε τον πλήρη έλεγχο των δικών μας επιλογών υγείας.


Ας πάρουμε λοιπόν τον έλεγχο της υγείας 


μας.


Εάν υπάρχει ένα πράγμα που μας έδειξε η κρίση του Covid είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να υπάρχει μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους για την υγεία. Ευτυχώς, πολλοί ειδικοί στον τομέα της υγείας που βοηθούν άτομα με τραυματισμό από εμβόλιο έρχονται με προτάσεις με βάση τις επαγγελματικές τους εμπειρίες καθώς και εμπειρικά στοιχεία για το τι μπορεί να λειτουργήσει.

Ο οδηγός αποτοξίνωσης του Παγκόσμιου 


Συμβουλίου για την Υγεία


Τον Νοέμβριο του 2021, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας ετοίμασε έναν οδηγό αποτοξίνωσης πρωτεΐνης Spike για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις πολλές διαθέσιμες επιλογές αποτοξίνωσης για αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη ακίδα και τα εμβόλια Covid-19. Περιέχοντας συνοπτικούς πίνακες, ο οδηγός Spike Protein Detox Guide έχει αναφερθεί σε μεγάλο βαθμό και έχει ληφθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές. Έκτοτε, οι κλινικοί εμπειρογνώμονες έχουν αναπτύξει πρωτόκολλα για την παροχή πιο συγκεκριμένης καθοδήγησης.


Ίσως γνωρίζετε ήδη τα πρωτόκολλα FLCCC και το " Peter McCullough Base Spike Detox" του Dr. Με βάση την κλινική εμπειρία του Δρ McCullough, 


ο Δρ McCullough προτείνει τη χρήση του ακόλουθου " 


Base Spike Detox ":


  1. Nattokinase 2000 FU (100 mg) δύο φορές την ημέρα


  2. Βρωμελίνη 500 mg ημερησίως


  3. Κουρκουμίνη 500 mg δύο φορές την ημέρα

Διαβάστε περισσότερα για τον Δρ McCullough εδώ και για το πρωτόκολλο αποτοξίνωσης στο Substack του.

Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσέγγιση FLCCC με επικεφαλής τον Δρ Paul Marik για την πρόληψη μακροπρόθεσμων επιπλοκών από τα εμβόλια Covid κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα:


Από https://covid19criticalcare.com/protocol/i-prevent-vaccine-injury/

Αξίζει να σημειωθεί ότι το FLCCC διαθέτει πρωτόκολλο πρόληψης λοιμώξεων που περιλαμβάνει ψευδάργυρο, βιταμίνη C και D, 

ρεσβερατρόλη και ιβερμεκτίνη μεταξύ άλλων. Πολύ χρήσιμο για όσους σε όλο τον κόσμο εισέρχονται τώρα στη χειμερινή περίοδο!


Ένα νέο πρωτόκολλο αποτοξίνωσης εμβολίων από τον καθηγητή Χ

Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ένα άλλο πρωτόκολλο αποτοξίνωσης εμβολίων τώρα από έναν συνάδελφο που θα ονομάσω καθηγητή Χ. 

Ο λόγος για τον οποίο δεν μοιράζομαι το όνομα του καθηγητή X θα είναι προφανής στους περισσότερους που έχουν γίνει μάρτυρες της δίωξης των επαγγελματιών ηθικής υγείας που τήρησαν τον όρκο του Ιπποκράτη τα τελευταία χρόνια και αρνήθηκαν να χορηγήσουν τα τρυπήματα Covid.

Παρουσιάζω το πρωτόκολλο του καθηγητή Χ εδώ μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Κάντε τη δική σας έρευνα, συγκρίνετε με άλλα πρωτόκολλα ή/και συμβουλευτείτε έναν αξιόπιστο οδηγό υγείας για να αποφασίσετε ποιο πρωτόκολλο ή συνδυασμός είναι πιο κατάλληλο για εσάς. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή ή έχετε συγκεκριμένα προβλήματα υγείας.

Λάβετε υπόψη ότι, όπως όλα τα πρωτόκολλα για τραυματισμό εμβολίου Covid-19, δεν υπάρχουν κλινικές δοκιμές που να δείχνουν ότι αυτό ή άλλα πρωτόκολλα αποτρέπουν ή αντιμετωπίζουν βλάβες στο εμβόλιο Covid για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω. Ο κίνδυνος και η ασθένεια του εμβολίου Covid-19 είναι ένα νέο πρόβλημα. Ωστόσο, πολλά στοιχεία σε αυτά τα πρωτόκολλα είναι φυσικά προϊόντα ή συμπληρώματα διατροφής που δεν απαιτούν ιατρική συνταγή.


Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα πρωτόκολλα, μπορείτε να βοηθήσετε άλλους παρέχοντας τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας σας. 


Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε σε μια ερευνητική πρωτοβουλία ανθρώπων που ονομάζεται Ομάδα Ελέγχου, η οποία επιδιώκει να συγκεντρώσει και να αναλύσει δεδομένα σχετικά με το τι βοηθά τους ανθρώπους να αποφύγουν ή να μετριάσουν τον τραυματισμό από το εμβόλιο, μεταξύ άλλων στόχων.


Πρωτόκολλο αποτοξίνωσης εμβολίου Covid-19 του 

καθηγητή Χ


Για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος:

  • 3 x / ημέρα ένα φλιτζάνι τσάι ρίζας πικραλίδα με λίγο τζίντζερ

  • 3 x / ημέρα Danshen (κόκκινο φασκόμηλο), υγρό ή κάψουλες

  • Βιταμίνη D 10.000 IU/ημέρα + K2

Για την εξάλειψη των βαρέων μετάλλων:

  • Ζεόλιθος μία φορά την ημέρα νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, 3 κάψουλες ή ένα κουταλάκι του γλυκού σε νερό

  • Φουλβικό οξύ ή χουμικό οξύ για ιχνοστοιχεία καθημερινά

Για να αυξήσετε τη γλουταθειόνη για την προστασία των κυττάρων:

  • NAC 600 mg με τροφή (αυξημένη NAC φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα)

  • Σεληνιώδες νάτριο 100 mcg, πάρτε ξεχωριστά από οποιαδήποτε βιταμίνη C

Για την προστασία των βακτηρίων του εντέρου:

  • Τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση, π.χ. λάχανο τουρσί, kimchi κ.λπ.

Για προστασία πολλαπλών χρήσεων:

  • Ιβερμεκτίνη 3 mg/ημέρα* (μπορεί να απαιτεί ιατρική συνταγή)

Για θεραπεία, προσθέστε:

  • Χαμηλή δόση ναλτρεξόνης (LDN) 3,0-4,5 mg/ημέρα* (μπορεί να απαιτείται ιατρική συνταγή)

Προτεινόμενες εργαστηριακές εξετάσεις

  • Τροπονίνη για πιθανή καρδιακή βλάβη

  • D-dimers για προβλήματα πήξης

    Σημείωση: Με πρόσφατη ένεση Covid και εξαιρετικά αυξημένα D-dimers, Nattokinase 2,000FU, 2 x / ημέρα για προστασία από εγκεφαλικό επεισόδιο ή πήξη (δεν πρέπει να λαμβάνεται με άλλα αραιωτικά αίματος).

Μια γενική προσέγγιση για την υγεία

Χρησιμοποιήστε φιλτραρισμένο νερό, όχι από πλαστικά μπουκάλια, με την εξάλειψη του φθορίου και τυχόν βαρέων μετάλλων στο νερό, π.χ. με αντίστροφη όσμωση ή καλά δοκιμασμένο φίλτρο νερού.

Τρώτε βιολογικά τρόφιμα για να μειώσετε την έκθεση στο τοξικό φυτοφάρμακο και το πρόσθετο glyphosate.

Μειώστε την έκθεση σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RFR), γνωστή και ως ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF). Το τελευταίο μπορεί να επιτευχθεί σε κάποιο βαθμό με σκληρή καλωδίωση εξοπλισμού υπολογιστών και τηλεφώνων, αντί για χρήση wifi.

Τέλος, μοιραστείτε αυτά που μαθαίνετε και


 βοηθήστε τους άλλους να μειώσουν τον


 κίνδυνο βλάβης

Επισκεφθείτε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας 


και κατεβάστε τον ευρέως 


αναφερόμενο οδηγό 


αποτοξίνωσης Spike Protein. Περιλαμβάνει έναν συνοπτικό πίνακα κυρίως φυσικών συμπληρωμάτων υγείας και τσαγιών για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο της υγείας σας!


Υπάρχει επίσης αυτό το εύχρηστο φυλλάδιο WCH Detox για εκτύπωση, δίπλωμα και κοινή χρήση με άλλους φίλους που ανησυχούν για το εμβόλιο.



Ελπίζω να αισθάνεστε καθησυχασμένοι τώρα που υπάρχουν πολλές φυσικές, εύκολες και προσιτές προσεγγίσεις για τη μείωση του φορτίου πρωτεΐνης ακίδας και την ενίσχυση της ανοσίας κάποιου. Ελπίζω επίσης ότι θα απολαύσετε τη δική σας έρευνα και θα εμπνευστείτε για να γίνετε εξαιρετικά υγιείς!

Η μετάβαση στη φυσική οδό προς την υγεία, όπου είναι δυνατόν, είναι ένα από τα κύρια μηνύματα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας. Υπάρχει καλύτερος τρόπος! είναι το σύνθημά μας!

Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και για την υποστήριξή σας!





ΠΗΓΗ: https://drtesslawrie.substack.com/p/are-you-covid-vaccine-concerned-a?publication_id=773468&post_id=138222579&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!