Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Ιατρικό περιοδικό συνιστά ιβερμεκτίνη κατά της βλάβης του εμβολίου





Την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύθηκε ένα άρθρο στο Bavarian Medical Journal που συζητά την κατάσταση της έρευνας σχετικά με τη βλάβη του εμβολίου "post-vac".

Αναφέρει επίσης την ιβερμεκτίνη ως μέθοδο θεραπείας.



10 Σεπτεμβρίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,7 λεπτά


Ας σημειώσουμε εν συντομία: Στα μέσα ενημέρωσης, η βλάβη των εμβολίων μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid εξακολουθεί να μην αποτελεί πρόβλημα. Σαν να μην υπήρχαν, εκτός από μια χούφτα «θύματα» που έχουν αποζημιωθεί. Αυτό διευθετεί το ζήτημα. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο θα συνεχίσει να δυσφημίζεται. Μέσα στο ιατρικό επάγγελμα, ωστόσο, σιγά-σιγά το ρεύμα αλλάζει. Το Bavarian Medical Journal ασχολείται επί του παρόντος με το "σύνδρομο post-vac".


Το «σύνδρομο post-vac: ένας τραυματισμός εμβολίου που οδηγεί σε μακροχρόνια ασθένεια. Ο (γερμανός υπουργός Υγείας) Lauterbach δεν θέλει να γνωρίζει τίποτε γι 'αυτό, προτιμώντας να μιλάει για "Long Covid". Το TKP έχει αναφερθεί εκτενώς στο σύνδρομο post-vac. 

Τώρα το Ärzteblatt κάνει το ίδιο – κάτι που είναι αρκετά εκπληκτικό. Ακόμα πιο εκπληκτικό: Η ιβερμεκτίνη, μεταξύ άλλων, συνιστάται επίσης για θεραπεία. Πρόκειται για το φάρμακο που εξακολουθεί να διασύρεται ως "αποπαρασιτωτικό αλόγων" σήμερα, αν και πολλοί γιατροί αναφέρουν επιτυχημένες θεραπείες και μελέτες μιλούν επίσης γι 'αυτό.


Πολύ λίγες εξετάσεις

Το ιατρικό περιοδικό λέει τώρα (έμφαση TKP):

Συνήθως, τα συμπτώματα φτάνουν στο αποκορύφωμά τους με λανθάνουσα κατάσταση αρκετών εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό και επιμένουν για χρόνια [4, 5].

 

Παρόμοια με την LC, η κλινική εικόνα σχετίζεται με μια ποικιλία συμπτωμάτων, στα οποία η κόπωση, τα καρδιαγγειακά και νευρολογικά συμπτώματα βρίσκονται συχνά στο προσκήνιο [5, 30].

 

Η σωματική ή ψυχική καταπόνηση συχνά οδηγεί σε αύξηση των συμπτωμάτων, τη λεγόμενη μετα-εξασκητική κακουχία [5]. Σε φάσεις, υπάρχουν επίσης πονοκέφαλοι αρθρώσεων, άκρων και άκρων [30].

 

Μια διαγνωστική δυσκολία είναι ότι πολλά άλλα μη ειδικά συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν, γι 'αυτό και μια λεπτομερής διαφορική διάγνωση φαίνεται σημαντική.

 

Η χρόνια κόπωση που υπάρχει συχνά στο PVS δεν εμφανίζεται μετά από απλές λοιμώξεις [6, 7]. Επομένως, μπορεί να χρησιμεύσει ως κύριο σύμπτωμα, ειδικά σε συνδυασμό με τα προαναφερθέντα συμπτώματα.

[…]

Τα σύνδρομα μετά τον εμβολιασμό και οι αυτοάνοσες ασθένειες (AIE) είναι από καιρό γνωστές ως επιπλοκές εμβολιασμού [12, 13].

 

Λαμβάνοντας υπόψη την σχεδόν πανομοιότυπη αλληλουχία αντιγόνου της πρωτεΐνης ακίδας κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού και της μόλυνσης, ένας κοινός παθομηχανισμός LC και PVS φαίνεται εύλογος [1]. Συζητείται εάν οι αιχμές επιμένουν στα κύτταρα, δρουν παθογόνα οι ίδιες ή προκαλούν μια προδιάθεση AIE [4, 14, 15, 16].

[…]

Για τις θεραπευτικές προσεγγίσεις, μερικές από τις οποίες αντιστοιχούν σε αυτές της LC, υπάρχουν επί του παρόντος μόνο μικρότερες μελέτες ή γνώμες εμπειρογνωμόνων.

 

Μετά από εκτεταμένη διάγνωση, γίνονται προσπάθειες επούλωσης στη χώρα αυτή στην κλινική εξωτερικών ασθενών Marburg Post-Vax, στις κλινικές εξωτερικών ασθενών Post-Vac και LC των πανεπιστημιακών νοσοκομείων στο Augsburg, το Αννόβερο, το Göttingen, το Erlangen και άλλα πανεπιστήμια. Ορισμένες από αυτές διεξάγονται στο πλαίσιο μελετών. Οι στατίνες και οι ανταγωνιστές AT1 (Πανεπιστήμιο του Marburg [1, 3]), η τριπλή αντιπηκτική αγωγή (Πανεπιστήμιο του Stellenbosch, Νότια Αφρική [17]) ή οι εξωσωματικές διαδικασίες καθαρισμού αίματος [18, 19] χρησιμοποιούνται σήμερα διεθνώς.

 

Το Maraviroc, η ιβερμεκτίνη, η ναττοκινάση και άλλες ουσίες είναι επίσης κοινές στις ΗΠΑ [20, 21]. Αυτά χρησιμοποιούνται επίσης σε ορισμένες πρακτικές σε αυτήν τη χώρα.

 

Οι περισσότερες θεραπείες συμπληρώνονται με εξατομικευμένη διαχείριση ενέργειας (λεγόμενη βηματοδότηση) και δίαιτες.

 

Δυστυχώς, δεδομένα από μεγαλύτερες, ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο μελέτες δεν είναι επί του παρόντος διαθέσιμα για καμμία από τις θεραπευτικές προσεγγίσεις. Ορισμένες μελέτες σχετικά με την LC, μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν επίσης κολεκτίβες PVS, βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Λόγω του υψηλού επιπέδου ταλαιπωρίας, υπάρχει μια ζωντανή συζήτηση μεταξύ των πληγέντων και των συγγενών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, διαδίδονται επίσης αμφισβητήσιμες μέθοδοι.

 

Επομένως, οι επαγγελματίες θα πρέπει να ρωτήσουν συγκεκριμένα για τα συμπληρώματα διατροφής και τις δικές τους προσπάθειες θεραπείας, προκειμένου να αποκτήσουν μια επισκόπηση των αλληλεπιδράσεων και των παρενεργειών.


Εικόνα: "κόπωση" από hatdow έχει άδεια υπό CC BY-NC-SA 2.0.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΘΑΝΑΤΟΙ:








Πέθανε ο ράπερ Rich Homie Quan στα 34 του
Ο Quan έγινε γνωστός στη hip-hop σκηνή στα μέσα της δεκαετίας του 2010 με το επιτυχημένο τραγούδι του 2013 "Type of Way", το οποίο έφτασε στο νούμερο 50 του Billboard Hot 100.







ΣΧΕΤΙΚΑ:

WEF: Ο Covid ήταν το τεστ
Σχεδόν πριν από 2 χρόνια, το WEF τόνισε ήδη τον υψηλό χαρακτήρα δοκιμών της πολιτικής Covid. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από αυτή την άποψη.



Η Ιαπωνία θα εισαγάγει αυτοαναπαραγόμενα «εμβόλια» RNA κατά του Covid τον Οκτώβριο
Σύμφωνα με τον Καναδό γιατρό Daniel Nagase, η χρήση αυτής της τεχνολογίας, που ονομάζεται saRNA, θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες παγκοσμίως που είναι χειρότερες από εκείνες των προηγούμενων ενέσεων γονιδίων.


Μελέτη από την Ιαπωνία: Η μυοκαρδίτιδα αυξήθηκε κατά 20 έως 50 φορές στους εφήβους των ΗΠΑ μετά τον «εμβολιασμό» Corona
Η εργασία προέρχεται από μια ομάδα βιοϊατρικών επιστημόνων που συνδέονται με την Ιαπωνική Εταιρεία Τοξικολογίας. Με βάση αυτό και ένα άλλο ολοκληρωμένο έργο που πραγματοποιήθηκε από μια άλλη σεβαστή ομάδα, ο συναγερμός ακούστηκε στην 51η Ετήσια Συνάντηση της Ιαπωνικής Εταιρείας Τοξικολογίας.


Αυστραλία: Επίσημος αριθμός θανάτων από «εμβόλια» Covid 50% υψηλότερος από τον αναμενόμενο
Τα δεδομένα θανάτου από το Αυστραλιανό Γραφείο Στατιστικής δείχνουν ότι τα «εμβόλια» Covid είναι η αιτία περισσότερων θανάτων από ό, τι αναγνωρίζεται από τον Οργανισμό Φαρμάκων. Το "Dystopian Down Under" υποθέτει ότι υπάρχει επίσης μια κραυγαλέα ελλιπής αναφορά των περιπτώσεων.


Η κρυφή χρήση κινητού τηλεφώνου τη νύχτα βλάπτει την ψυχή των παιδιών
Μια μελέτη που διεξήχθη στην Αυστραλία διαπίστωσε ότι περίπου το ένα τρίτο των παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και περισσότερο από το 60% των μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα τη νύχτα.


Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Νόμιμη η αναστολή των «ανεμβολίαστων» εργαζομένων στον τομέα της υγείας
26 πρώην υπάλληλοι του Istituto per la Sicurezza Sociale στον Άγιο Μαρίνο είχαν υποβάλει καταγγελίες στο ΕΔΔΑ. Σύμφωνα με τους δικαστές, τα μέτρα Covid της πολιτείας ήταν δικαιολογημένα και αναλογικά.


Νέο αντιβιοτικό καταπολεμά τη σοβαρή ασθένεια των ούλων
Ένα αντιβιοτικό στενού φάσματος στοχεύει επιβλαβή βακτήρια που εμπλέκονται σε σοβαρή ασθένεια των ούλων και συνδέονται με συστηματικές παθήσεις όπως οι καρδιακές παθήσεις και το Αλτσχάιμερ.


Διασημότητες που χρησιμοποιούν δεξαμενές οξυγόνου υψηλής πίεσης σε άνοδο
Η θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο περιλαμβάνει την αναπνοή 100% οξυγόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αέρας του δωματίου είναι μόνο 21% οξυγόνο.


7 μυστικά για τον καρκίνο που δεν θέλουν να ξέρετε
Η βιομηχανία του καρκίνου θα έχανε δισεκατομμύρια αν οι άνθρωποι το γνώριζαν αυτό.


Τι είναι η μαύρη σκόνη που υπάρχει στους τροχούς του αυτοκινήτου -Γιατί δεν πρέπει να την ακουμπάς
Μπορεί να φαίνεται σαν μια ασήμαντη βρωμιά, αλλά είναι υπεύθυνη ακόμα και για την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών, όπως το Αλτσχάιμερ.
[...]
Το μικρό μέγεθος αυτών των σωματιδίων, τα οποία χωρίζονται μεταξύ PM10 (χοντρή σκόνη) και PM2,5 (λεπτή σκόνη), είναι ικανό να διεισδύσει στην αναπνευστική οδό και στους πνεύμονες, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με ευρωπαϊκές μελέτες, η εισπνοή αυτών των σωματιδίων, που περιέχουν το χημικό στοιχείο βανάδιο, εξασθενεί τις αντιστάσεις του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού και θεωρείται υπεύθυνη για αναπνευστικά προβλήματα, ανάπτυξη ορισμένων μορφών καρκίνου, και αύξηση των πιθανοτήτων για εμφάνιση Αλτσχάιμερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!