Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Η Pfizer φέρνει την εμβολιαστική προπαγάνδα στα σχολεία





Η Pfizer διεισδύει στα σχολεία για να σφυρηλατήσει την προπαγάνδα για «πανδημίες» και «εμβολιασμούς» στο μυαλό των παιδιών.

Ο στόχος είναι δύσκολο να αγνοηθεί: να αυξηθεί η αποδοχή του εμβολιασμού και να ομαλοποιηθούν οι εμβολιασμοί.



10 Σεπτεμβρίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,1 λεπτά



Πηγαίνετε στο σχολείο για να μάθετε αριθμητική ή γραφή; Στις ΗΠΑ, το θέμα «εμβολιασμοί και πανδημίες» γίνεται όλο και περισσότερο μέρος του προγράμματος σπουδών, τουλάχιστον με έμμεσο τρόπο. 

Οι εργαζόμενοι της Pfizer εργάζονται μέσω «παιχνιδιών προσομοίωσης πανδημίας» με παιδιά στα σχολεία. Στο τέλος, εξηγείται πώς παράγεται και διανέμεται ένα εμβόλιο παγκοσμίως. 

Ένας δάσκαλος είπε: «Αυτό είναι τόσο λάθος».




Η καλή σύριγγα

Η Pfizer το πουλάει ως «κινητό επιστημονικό δωμάτιο απόδρασης» με το οποίο ταξιδεύει στις ΗΠΑ για να προσφέρει στους μαθητές μια «επιστημονική μαθησιακή εμπειρία» - σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες. Φυσικά, αυτό δεν είναι αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά προπαγάνδα και χειραγώγηση.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι αρχίζει να λύνει "ένα παζλ". Εμφανίζεται ένα ξέσπασμα πανδημίας, με άτομα με φολιδωτό δέρμα που μοιάζει με σαύρα να εμφανίζονται στα ιατρεία των γιατρών.

Ο Defender συνεχίζει να αναφέρει σχετικά με τη δράση της Pfizer:

Καθώς κινούνται μέσα από την πανδημική επιτραπέζια άσκηση, περνώντας από διαφορετικά δωμάτια στο τροχόσπιτο, τα παιδιά μαθαίνουν διαφορετικά μαθήματα. Σε ένα δωμάτιο μαθαίνουν για τα αντιγόνα, σε ένα άλλο για την παραγωγή εμβολίων και πολλά άλλα.

Μια μητέρα από τη Βόρεια Καρολίνα είναι σοκαρισμένη:

«Η Pfizer έχει πληρώσει δισεκατομμύρια σε πρόστιμα για ψευδείς ισχυρισμούς και παραβιάσεις ασφαλείας. Γιατί τα σχολεία να προσκαλέσουν μια εταιρεία που είναι διαβόητη για το ότι βάζει τα κέρδη πάνω από τους ανθρώπους για να διδάξει στα παιδιά τους την «επιστήμη»;

Ένας εκπαιδευτικός σημειώνει ότι «σίγουρα η Pfizer ξεπέρασε μια γραμμή μεταξύ της εκπαίδευσης και του άμεσου μάρκετινγκ ή της διαφήμισης των προϊόντων τους για παιδιά». Αυτό είναι απλά "λάθος".

Όποιος δει το διαφημιστικό βίντεο της καμπάνιας γρήγορα συνειδητοποιεί ότι πρόκειται τελικά για την αύξηση της αποδοχής του εμβολιασμού.





Ο σκύλος ρομπότ, ο οποίος αποτελεί μέρος των "μαθημάτων", επικρίνεται επίσης. Σύμφωνα με αυτό, τα ρομπότ επιτήρησης θα εξομαλυνθούν επίσης.

«Φέρνουν αυτά τα σκυλιά πιο κοντά στα παιδιά με έναν τόσο αφοπλιστικό τρόπο, δείχνοντας πόσο χαριτωμένο είναι αυτό το σκυλί-ρομπότ, παρ' όλο που μοιάζει ακριβώς με τα σκυλιά που χρησιμοποιούν στα αστυνομικά τμήματα και τον στρατό. Αυτό είναι πολύ τρομακτικό λαμβάνοντας υπόψη τι προγραμματίζουν αυτά τα παιδιά, ώστε να το συνηθίσουν και να πιστεύουν ότι είναι "κουλ" και φυσιολογικό», συνεχίζει ο δάσκαλος.


Στιγμιότυπο οθόνης εικόνας Youtube






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!