Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! - ΗΠΑ και Ε.Ε. ζητούν εξαιρέσεις στην ποινικοποίηση της παιδικής πορνογραφίας στη συνθήκη του ΟΗΕ




Μία αυστριακή εκπρόσωπος στον ΟΗΕ και υποστηρικτής της συνθήκης υποστήριξε ότι «οι εικόνες που παράγονται ως μέρος μιας νομικής και εθελοντικής σχέσης δεν πρέπει να ποινικοποιούνται».


(Τα δυτικά έθνη με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) υποστηρίζουν εξαιρέσεις στην ποινικοποίηση της παιδικής πορνογραφίας σε ένα σχέδιο συνθήκης του ΟΗΕ «κατά του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο».

Οι εξαιρέσεις που έχουν συνταχθεί επί του παρόντος αναφέρουν ότι το πορνό που δεν περιλαμβάνει ένα «πραγματικό παιδί» ή παράγεται από τεχνητή νοημοσύνη ή δημιουργείται στο πλαίσιο μιας «συναινετικής σχέσης» και διατηρείται για «ιδιωτική χρήση» δεν θα πρέπει να διώκεται από τις κυβερνήσεις. 

Αυτή η μορφή της συνθήκης θα τεθεί σε ισχύ τους επόμενους μήνες, εάν η πλειοψηφία των χωρών στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών συνεχίσει να την υποστηρίζει.

Παραδόξως, 91 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ψήφισαν να διατηρηθούν αυτές οι εξαιρέσεις, τώρα εντός του άρθρου 14 της συνθήκης, σύμφωνα με το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Daily Compass.

Μια αυστριακή εκπρόσωπος που φέρεται να εκπροσωπεί τη φωνή της Ε.Ε. επεσήμανε κατά τη διάρκεια συνόδου του ΟΗΕ ότι στη χώρα της, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ανήλικοι από την ηλικία των 14 ετών θεωρούνται νομικά ικανοί να συναινέσουν σε σεξουαλική δραστηριότητα με ενήλικα.







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Κομμουνιστικός παροξυσμός από τον ΟΗΕ. Τα τελευταία χρόνια έχω μια απορία, τους άνδρες ο ΟΗΕ τους υποβαθμίζει με την προωθήσει της WOKE κουλτούρας, αλλά η ερώτηση μου είναι που στο καλό κρύφτηκαν οι γυναίκες και δεν αντιδρούν στα λόμπι των παιδεραστών, τόσα σωματεία γυναικών είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες δεκαετίες. Που στο διάλο είναι πια και μας είχαν ζαλίσει με την προώθησει τις σύγχρονης γυναίκας-μάνας στον δυτικό κυρίως κόσμο; Είναι σαν να μας λένε ότι η σύγχρονη γυναίκα μένει απαθής σε τέτοια φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!