Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΗΠΑ: Η αιολική βιομηχανία καταστρέφει την αλιευτική βιομηχανία



Η κυβέρνηση Μπάιντεν συγκαλύπτει την έκταση της ζημιάς και αγνοεί τις προειδοποιήσεις κορυφαίων κυβερνητικών βιολόγων, προειδοποιεί η δημοσιογράφος Donna Anderson.

Τα τελευταία τρία χρόνια, έχει καταγράψει την οικολογική καταστροφή που εκτυλίσσεται στην Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. (Με βίντεο)




Η σπασμένη ανεμογεννήτρια του Vineyard Wind, η οποία σκόρπισε υαλοβάμβακα στον ωκεανό και τις παραλίες.







Στο πλαίσιο της λεγόμενης βιώσιμης ενεργειακής μετάβασης και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, οι ανεμογεννήτριες διαδίδονται και εγκαθίστανται σε όλο τον πλανήτη μας. 

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προωθούν αυτά τα υποτιθέμενα φιλικά προς το περιβάλλον εργοστάσια, αλλά η κριτική γίνεται όλο και πιο έντονη. 

Στην πύλη Public, η ερευνήτρια δημοσιογράφος Donna Anderson αναφέρει την ανησυχία των αλιέων στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, οι οποίοι είναι πεπεισμένοι ότι η αιολική βιομηχανία σκοτώνει ζωές στη θάλασσα.

Τα τελευταία τρία χρόνια, οι περιβαλλοντολόγοι έχουν τεκμηριώσει την οικολογική καταστροφή που εκτυλίσσεται ήσυχα στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Εάν αυτό συνεχιστεί, η δεξιά φάλαινα θα εξαφανιστεί, προειδοποιούν. Παρ' όλα αυτά, η κυβέρνηση Μπάιντεν καλύπτει την έκταση της ζημιάς και αγνοεί τις προειδοποιήσεις κορυφαίων κυβερνητικών βιολόγων.

Τους τελευταίους έξι μήνες, η Donna Andersen έχει μιλήσει με δεκάδες αλιείς, κυβερνητικούς αξιωματούχους και επιστήμονες οι οποίοι έδωσαν συνεντεύξεις και αποκαλύφθηκε ένα προφανές σκάνδαλο: η αιολική βιομηχανία καταστρέφει την αλιευτική βιομηχανία

Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2023, κυκλοφόρησε το ντοκυμανταίρ "Thrown To The Wind" (ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Τα αιολικά πάρκα σκοτώνουν αετούς και φάλαινες, αλλά η πράσινη λατρεία αγνοεί την πραγματικότητα καθώς τσεπώνει εκατομμύρια σε δωρεές (odysseiatv.blogspot.com)), το οποίο ρίχνει φως στο θέμα λεπτομερώς - και το οποίο όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!