Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Η τρομακτική σχέση μεταξύ αμβλώσεων και ανάπτυξης εμβολίων


Σύριγγα και εμβόλιο μπροστά από μια εργαστηριακή σκηνή
Shutterstock.com




Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του The Van Maren Show, ο Jonathon μιλάει με τον Christian Hacking του Κέντρου Βιο-Ηθικής Μεταρρύθμισης του Ηνωμένου Βασιλείου για την πρόσφατη έρευνά του σχετικά με τη φρικιαστική σχέση μεταξύ άμβλωσης και ανάπτυξης εμβολίων.



(LifeSiteNews) — Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του The Van Maren Show, ο Jonathon μιλάει με τον Christian Hacking του Κέντρου Βιο-Ηθικής Μεταρρύθμισης του Ηνωμένου Βασιλείου. σχετικά με την πρόσφατη έρευνά του σχετικά με τη φρικιαστική σχέση μεταξύ αμβλώσεων και ανάπτυξης εμβολίων.

Αφού αναφέρθηκε στο υπόβαθρο του Hacking και πώς έφτασε στο κίνημα υπέρ της ζωής, ο Jonathon τον ρώτησε για το πώς μοιάζει ο δημόσιος ακτιβισμός υπέρ της ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Hacking τόνισε ότι η χώρα είναι τραγικά πολύ «υπέρ της επιλογής», με τους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο να υποστηρίζουν γενικά το «δικαίωμα» μιας γυναίκας να σκοτώσει το παιδί της εάν πιστεύουν ότι οι περιστάσεις το δικαιολογούν. 

Αλλά ένα σημάδι ελπίδας είναι ο μεγάλος αριθμός Βρετανών που αισθάνονται αγνοημένοι από τις πολιτικές της παγκοσμιοποίησης όπως η μαζική μετανάστευση και άλλοι που δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση, τους πολιτικούς θεσμούς και τα μέσα ενημέρωσης λόγω του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκαν την πανδημία COVID.

«Είναι αυτή η ομάδα ανθρώπων που νομίζω ότι είναι περισσότερο υπέρ της ζωής παρά λιγώτερο», δήλωσε ο Hacking.

Ο ακτιβιστής πρόσθεσε ότι αυτά τα τμήματα ανθρώπων βλέπουν το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων και συνειδητοποιούν ότι αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο υπάρχει μαζική μετανάστευση στη χώρα. 

Η μείωση του ποσοστού των αμβλώσεων μπορεί να αρχίσει να λύνει αυτό το πρόβλημα, καθώς η χώρα αυξάνει τον γηγενή πληθυσμό της. 

Εν τω μεταξύ, το άλλο τμήμα συνειδητοποιεί ότι οι αρχές και οι θεσμοί δεν ενδιαφέρονται πραγματικά γι 'αυτούς και έχουν βαρεθεί το σύστημα. 

«Αν αυτά τα δύο τμήματα της κοινωνίας μπορούν να κινητοποιηθούν και να κατευθυνθούν, ή απλά να ενημερωθούν, νομίζω ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι γεμάτο μεταρρυθμίσεις αδιανόητες για τους σημερινούς επικεφαλής των Εργατικών και των Συντηρητικών».

Στη συνέχεια, ο Jonathon ρώτησε για το Hacking σχετικά με την έρευνά του για ένα πρόσφατο βίντεο κινουμένων σχεδίων για την οργάνωση pro-life CHOICE42 με τίτλο "It's OK". 

Το τρομακτικό βίντεο αφηγείται τις αληθινές ιστορίες μωρών που γεννήθηκαν και τεμαχίστηκαν ζωντανά, τα όργανά τους συλλέχθηκαν και οι εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές τους χρησιμοποιήθηκαν για έρευνα εμβολίων. 

Ο Hacking εξέφρασε αρχικά το προνόμιο που ήταν να συνεργαστεί με τη διευθύντρια και ιδρύτρια του CHOICE42, Laura Klassen, και επαίνεσε την επιμέλεια της στη δημιουργία του βίντεο.

Ο Hacking είπε ότι ξεκίνησε την έρευνά του καθώς έβγαιναν τα εμβόλια COVID. «Κυκλοφορούσαν αυτό το εμβόλιο και έλεγαν σε όλους να το κάνουν. Και πολλοί ευαγγελικοί έβγαιναν μπροστά και έφτιαχναν αυτές τις τρελλές ιδέες περί εγγύτητας στο κακό και πίεζαν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν ως έναν τρόπο να αγαπήσουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας. Και, σκεφτήκαμε, "Εδώ υπάρχουν πολλά λάθη με αυτό"».

Στη συνέχεια, ο ακτιβιστής εξήγησε τι άρχισε να βρίσκει αφού του ανατέθηκε το ερευνητικό έργο. «Βασικά μόλις άρχισα να κάνω μια βαθιά κατάδυση στο HEK-293 [εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές] και πώς δημιουργούνται αυτές οι κυτταρικές σειρές. … Ακόμη και μια κυτταρική σειρά εμβρυϊκού ιστού είναι ένας ευφημισμός που πραγματικά συγκαλύπτει τη βάναυση πραγματικότητα του τρόπου με τον οποίο προέρχονται αρχικά αυτές οι κυτταρικές σειρές.

Αυτό τον οδήγησε να ανακαλύψει την ιστορία της Johanna - ένα από τα ανώνυμα μωρά που απεικονίζονται στο βίντεο κινουμένων σχεδίων - η οποία τεμαχίστηκε ζωντανή στο Πανεπιστήμιο του Leiden στην Ολλανδία υπό τη διεύθυνση του Δρ Alexander van der Eb. 

«Έτσι, μιλάμε για ένα κοριτσάκι που πεθαίνει από την αφαίρεση των οργάνων του ένα προς ένα. Και το θέμα είναι ότι δεν θέλουν να ναρκώσουν το παιδί, δεν θέλουν να κάνουν τίποτα που θα μπορούσε να διαταράξει τη βιολογική λειτουργία του μωρού, και έτσι είναι απλώς η πιο βάρβαρη διαδικασία, είναι κάτι που νομίζετε ότι θα συνέβαινε σε ένα ιαπωνικό στρατόπεδο πειραμάτων ή στο επιστημονικό τμήμα του Άουσβιτς. Αλλά συμβαίνει σε [αξιοσέβαστα] ευρωπαϊκά πανεπιστήμια τις δεκαετίες του 1960 και του '70».

Ο Jonathon ζήτησε από τον Hacking να διευκρινίσει αν αυτά τα πειράματα έγιναν μετά τη γέννηση του μωρού, κάτι που επιβεβαίωσε ότι ήταν σωστό. 

Ο ακτιβιστής σημείωσε πώς, πηγαίνοντας πίσω στη δεκαετία του 1950, οι γιατροί πίστευαν ότι θα έπρεπε να κάνουν χρήση των παιδιών που έχουν υποστεί άμβλωση με κάποιο τρόπο και έτσι θα χρησιμοποιούσαν τα όργανά τους για να αναπτύξουν εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές. 

«Και μιλάμε, όχι μόνο για ανατομές σε ζωντανά μωρά, αλλά σε ορισμένες από αυτές τις διαδικασίες, τα μωρά γεννήθηκαν σε υστερεκτομή, για να διατηρηθεί το παιδί [για αφαίρεση οργάνων]. Και η όλη έννοια της συναίνεσης ήταν αμφίβολη, επειδή όλα τα αρχεία χάθηκαν».

Για περισσότερες αναλύσεις από τον Christian Hacking, συντονιστείτε στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του The Van Maren Show.


Το Van Maren Show φιλοξενείται σε πολλές πλατφόρμες, όπως το Spotifyτο SoundCloudτο YouTubeτο iTunes και το Google Play. 

Για μια πλήρη λίστα επεισοδίων και για να εγγραφείτε σε διάφορα κανάλια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Acast εδώ.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!