Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ - (ΜΕΡΟΣ 1ον)





Εικόνα:
Λεπτομέρεια από ζωγραφικό πίνακα του Domenico Ghirlandaio. Ο πρώτος από αριστερά είναι ο Μαρσίλιο Φιτσίνο, ο «πατριάρχης» των Ευρωπαίων αποκρυφιστών.


Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος

Η θλιβερή πορεία της Ευρώπης προς την καμπαλιστική θρησκεία

ΜΕΡΟΣ 1ον
Πρόλογος

Έστω και αν σπούδασα Ιστορία και Αρχαιολογία (στο ΕΚΠΑ), δεν μπόρεσα να βρω απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, σχετικά με το παρελθόν. Πολλά γεγονότα μού φαίνονταν ακατανόητα, παράλογα. Η ευρωπαϊκή ιστορία είναι γενικά παράλογη, έστω και αν ο ορθολογισμός είναι δημιούργημα των Ευρωπαίων.

Γιατί οι Ευρωπαίοι, από τον 18ο αιώνα και έπειτα, επαναστάτησαν εναντίον του Χριστού, της Θρησκείας, του Θεού;


Γιατί η Ελλάδα, που πολέμησε και στους Δύο Παγκόσμιους Πολέμους στο πλευρό των νικητών, με την λήξη των πολέμων βγήκε κατεστραμμένη, αντί για νικήτρια;

Γιατί σε όλα τα ψυχαγωγικά μέσα προβάλλεται η αστρολογία (ωροσκόπια, πρόβλεψη του μέλλοντος), ενώ η επιστήμη έχει αποδείξει ότι τα άστρα δεν επηρεάζουν την ζωή μας;

Τις απαντήσεις δεν τις βρήκα στο Πανεπιστήμιο, αλλά τουλάχιστον κάποιοι φιλότιμοι καθηγητές με δίδαξαν να ψάχνω. Να σκάβω, μέχρι να βρω την αλήθεια. Και την βρήκα σε μια απλή φράση, ενός σύγχρονου αγίου της Εκκλησίας μας, του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου: «Οἱ Σιωνιστὲς δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; Καὶ 250!». Αυτό ειπώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οπότε 1990 -250= 1740! Τι να έγινε άραγε γύρω στο 1740;

Τότε ήταν που οι καμπαλιστές Εβραίοι (Σιωνιστές), έχοντας διεισδύσει μαζικά στις μασονικές στοές, τις είχαν μετατρέψει σε ναούς της καμπαλιστικής θρησκείας, η οποία μέχρι τότε ήταν «άστεγη»! Ταυτόχρονα απέκτησαν ένα οργανωμένο δίκτυο πρακτόρων και στρατιωτών, που εργάζονται μέχρι σήμερα για την ισοπέδωση του Χριστιανισμού στην Ευρώπη και την αντικατάστασή του με την Καμπάλα.

Τί είναι ο Σιωνισμός;
 

Σιωνισμός είναι μυστική θρησκευτική οργάνωση που επιδιώκει την δημιουργία μιας παγκόσμιας και αιώνιας αυτοκρατορίας, με επίκεντρο την Ιερουσαλήμ (ή Σιών, όπως αλλιώς λέγεται)



Η θρησκεία των Σιωνιστών είναι η Καμπάλα (ή Καμπαλάχ, קַבָּלָה στα εβραϊκά ), ο εβραϊκός αποκρυφισμός (σατανισμός). Τα ιερά βιβλία του Σιωνισμού είναι το Σέφερ Γιετσιράχ (Sefer Yetzirah) και το Ζοχάρ (Zohar), αλλά έχουν χρησιμοποιήσει και αρκετές φράσεις από την Παλαιά Διαθήκη, αφού πρώτα την παραποιούν φρικτά.


Η δράση του Σιωνισμού ξεκινά επίσημα στις αρχές του 18ου αιώνα και επικεφαλής τέθηκε η οικογένεια των Ασκεναζί Εβραίων της Φρανκφούρτης Ρότσιλντ (Rothschild). Σημειωτέον, καμπαλιστές και Σιωνιστές δεν είναι όλοι οι Εβραίοι, αλλά μια συγκεκριμένη ομάδα. Υπάρχουν Εβραίοι που αντιτίθενται στον Σιωνισμό, μέχρι σήμερα.

Τα έργα και ο τελικός σκοπός των Σιωνιστών έχουν προφητευθεί από τον προφήτη Δανιήλ (στην Παλαιά Διαθήκη), στο βιβλίο της Αποκαλύψεως (Καινή Διαθήκη) και τα τελευταία χρόνια από τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη (1924-1994).

Δόγματα της Καμπάλα

Το εβραϊκό έθνος είχε γνωρίσει τον αποκρυφισμό των πολυθεϊστών της Ανατολής, των Αιγυπτίων, των Χαναναίων και των Βαβυλωνίων, οι οποίοι με την σειρά τους είχαν διαδεχθεί τους αρχαίους Σουμερίους. Όλη η πορεία τους στην Παλαιά Διαθήκη είναι μια ταραχώδης σχέση ανάμεσα στον αληθινό Θεό (Γιαχβέ) και τους δαιμονικούς θεούς του πολυθεϊσμού, σαν την γυναίκα που άλλοτε είναι πιστή στον σύζυγο και άλλοτε μοιχεύει.

Τον αποκρυφισμό απέφευγαν να τον καταγράψουν, ήταν κυρίως μυστική προφορική παράδοση, εντελώς αντιφατική και παράλογη. Πιο έγκυρη πηγή είναι η μελέτη στην Καμπάλα του Γκέρσομ Σόλεμ (Gerschom Scholem), που συνδέει την Καμπάλα με τον γνωστικισμό και άλλα παραθρησκευτικά κινήματα της ρωμαϊκής εποχής. 

Καταγράφηκε επίσημα στο βιβλίο Ζοχάρ (13ος αι.μ.Χ.), ενώ τον 16ο αιώνα εμφανίζεται μια νέα Καμπάλα, με συγγραφέα τον Ισαάκ Λούρια. Η Καμπάλα βρίσκεται σε πλήρη σύγκρουση με τα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης, τα οποία ερμηνεύει με παράλογο τρόπο.
Βασικά καμπαλιστικά δόγματα είναι τα εξής παρανοϊκά:

Τα πάντα είναι θεός (πανθεϊσμός, λατρεία της φύσης), όπως και ο άνθρωπος, που είναι θεός από μόνος του! Η μελέτη και άσκηση της Καμπάλα υπόσχεται ότι θα οδηγήσει τον άνθρωπο στην τέλεια γνώση, να ανακαλύψει τον θεό που κρύβει μέσα του. Θεός και Δημιουργία είναι διεσπασμένα, ο θεός (Κετέρ) έχει 10 ιδιότητες, τα σεφιρότ, είναι άνδρας και γυναίκα μαζί (!), αλλά διασπάστηκε σε ανδρική και θηλυκή θεότητα, όπως και ο πρώτος άνθρωπος, ο Adam Kadmon, που ήταν ανδρόγυνος, που παρασύρεται από πτώση σε πτώση.




Στο Σύμπαν συνυπάρχουν δύο θεοί, ο καλός Εωσφόρος (Lucifer) και ο κακός Αδονάι (των Χριστιανών). O Eωσφόρος φέρνει την γνώση στον άνθρωπο, ο Αδονάι την τυραννία, το κακό στον κόσμο, που πηγάζει από την Εκκλησία. Οι οπαδοί του Εωσφόρου (ιλλουμινάτοι, μασόνοι) θα παλέψουν μέχρι να νικήσουν τους πιστούς του Αδονάι.

Στο τέλος θα έρθει ο καμπαλιστικός μεσσίας, θα αποκαταστήσει τα συντρίμμια της καταστροφής, θα λυτρώσει το ανθρώπινο γένος και το ίδιο το σύμπαν από τον Αδονάι, δίνοντας τέλος στον δυισμό, την πάλη καλού και κακού.

Η σημερινή γη και ο άνθρωπος θεωρούνται ξεπεσμός, δημιούργημα του κακού Αδονάι, που πρέπει να καταστραφούν. Ο αληθινός θεός δεν έχει σχέση με τον κόσμο και την ζωή του, αλλά με τον ανώτερο, υπερφυσικό κόσμο. Η λύτρωση (tikkun) έρχεται μέσα από την μετενσάρκωση (gilgul), όχι από την μετάνοια και από κάποιον σωτήρα.

Τα άστρα είναι θεοί, που επηρεάζουν τους θνητούς ανθρώπους, και υπάρχουν και εξωγήινες μορφές ζωής. Οι άλλοι λαοί, οι goyim, είναι κατώτερα πλάσματα, ανθρωπόμορφα ζώα, που πρέπει να είναι δούλοι στους καμπαλιστές Εβραίους.

Καμία θρησκεία δεν λέει μόνη της την αλήθεια, όλες πηγάζουν από την Καμπάλα και καταλήγουν σε αυτήν (πανθρησκεία). Με την γνώση θα έρθει η νέα εποχή, η μεσσιανική εποχή, που θα είναι σταθερή και αιώνια. Θα προηγηθεί, όμως, η πάλη καλού και κακού.

Στην παρανοϊκή σκέψη των Σιωνιστών, το κακό είναι η θρησκεία της Ευρώπης, ο Χριστιανισμός, που οδηγεί στην δυστυχία τον άνθρωπο. Οι Σιωνιστές έχουν ιερό καθήκον να συντρίψουν τον Αδονάι, τον Θεό του Χριστιανισμού, αλλά και τα κατώτερα πλάσματα, τους Χριστιανούς. Θα επικρατήσει ο Εωσφόρος, που θα βασιλεύσει πάνω στα συντρίμμια του παρελθόντος. Αν επιζήσουν goyim, αυτοί θα προσκυνούν αιώνια τον καμπαλιστικό μεσσία στην Ιερουσαλήμ.

Όλη αυτή η θρησκευτική παράνοια είναι η φλόγα που καίει μέσα στις καρδιές των καμπαλιστών Εβραίων, εδώ και αιώνες. Αυτή θα εμπνεύσει τους Ρότσιλντ, τον Μαρξ, τον Φρόυντ, τους μασόνους, τους ιλλουμινάτους. Στην συνείδησή τους είναι μαχητές στον στρατό του Εωσφόρου, το έργο τους είναι ιερό, είναι θρησκευτικό καθήκον να επιβάλουν τη Καμπάλα σε όλη την υφήλιο, αλλά κυρίως στην Ευρώπη του Αδονάι.

Αυτός ο κόσμος είναι ένα σκουπίδι, ένα κουρέλι του αρχικού τέλειου κόσμου. Σκοτώνοντας Χριστιανούς ή καταστρέφοντας τις χώρες τους, τις συνειδήσεις τους, τους θεσμούς τους, καθαρίζεις τον κόσμο από κάποια σκουπίδια, βοηθάς τον μεσσία στο τελικό του έργο! Δεν είναι ιερό και άγιο και θεάρεστο το έργο των καμπαλιστών;

Η δηλητηρίαση της ευρωπαϊκής σκέψης
 
Η κυριαρχία των Σιωνιστών στην Ευρώπη δεν οφείλεται μόνο στην οργανωμένη και μεθοδική δράση τους, αλλά και στο ότι οι Ευρωπαίοι γοητεύτηκαν από την εβραϊκή Καμπάλα και γενικότερα από τον αποκρυφισμό. Το κακό ξεκίνησε στην Φλωρεντία το 1462 με τον παπικό (Ρωμαιοκαθολικό) κληρικό Μαρσίλιο Φιτσίνο (Ficino), ο οποίος άρχισε να μελετά και να διδάσκει αποκρυφιστικά κείμενα, λέγοντας ότι η μαγεία ήταν αρχαία επιστημονική γνώση. Ακολουθώντας τον Φιτσίνο, ο μαθητής του, ο Τζοβάννι Μιράντολα (Giovanni Pico della Mirandola), συνδύασε την μελέτη της Καμπάλα με τον Ερμητισμό (αρχαία αιγυπτιακή μαγεία).


Από τότε ξεκινά η λεγόμενη Ιταλική Αναγέννηση, η οποία στην πραγματικότητα ήταν η εντατική ενασχόληση με την Καμπάλα. Kαμπαλιστικά κείμενα μεταφράστηκαν επίσημα το 1517 από τον Γερμανό φιλόλογο Καπνίωνα (Johann Reuchlin) με τον τίτλο «De Arte Cabbalistica». Aπό τότε, οι περισσότεροι διάσημοι διανοούμενοι και επιστήμονες της Ευρώπης μελέτησαν την Καμπάλα, από τον Νεύτωνα και τον Παράκελσο μέχρι τον Λάιμπνιτς, τον Λοκ και τον Ρουσσώ.

Η Καμπάλα δηλητηρίασε τον χώρο της ευρωπαϊκής διανόησης και διαμόρφωσε τον μηχανισμό σκέψης των επιστημόνων, ενώ παράλληλα άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την κατοπινή κυριαρχία των καμπαλιστών-Σιωνιστών στους δύο τελευταίους αιώνες.

Η κατάκτηση της Βρεταννίας
 
Ο βασιλιάς της Αγγλίας Edward Ι με διάταγμα το 1290 έδιωξε όλους τους Εβραίους, που κατοικούσαν στο τότε βασίλειο της Αγγλίας. Αυτό κράτησε μέχρι το 1657, όταν μια ομάδα Εβραίων ζήτησε από τον Oliver Cromwell να τους επιτρέψει να επανέλθουν στην Αγγλία, με αντάλλαγμα να φέρουν χρήμα και επενδύσεις, την περίφημη οικονομική ανάπτυξη!

Εντωμεταξύ, η καμπαλιστική θρησκεία είχε προ πολλού διεισδύσει στην Αγγλία, μέσω άλλων καμπαλιστών Ευρωπαίων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πνευματικής παρακμής της αγγλικής ηγεσίας ήταν ότι η διάσημη βασίλισσα Ελισάβετ Α' είχε προσωπικό σύμβουλο τον φανατικό καμπαλιστή και αστρολόγο John Dee. 



Η μεγάλη επιτυχία των Εβραίων στα αγγλικά εδάφη ήταν ότι πέτυχαν (προφανώς με κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα) να τους επιτραπεί η είσοδος και στις αγγλικές μασονικές στοές, από την εποχή του βασιλιά Γεωργίου Α' (1717), ενώ μέχρι τότε επιτρεπόταν μόνο σε Βρεταννούς. Αυτή ήταν η αρχή της κατάκτησης της Μεγάλης Βρεταννίας από τους Σιωνιστές, κάτι που ήταν ολέθριο τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο, καθώς από τότε η βρεταννική πολιτική εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Σιωνιστών. 

Οι, κατά τα άλλα σύμμαχοι και εταίροι μας, Άγγλοι έπαιξαν ολέθριο ρόλο στην ιστορία των Ελλήνων, ήδη από την εποχή της επανάστασης του 1821 (δολοφονία του Καποδίστρια), όχι λόγω του απλού αγγλικού λαού, όπου υπήρχαν και πολλοί φιλέλληνες, αλλά λόγω του ότι η βρεταννική ηγεσία ελεγχόταν από τους καμπαλιστές Εβραίους.

Ντεϊσμός και Διαφωτισμός

Ο ορθολογισμός είναι δημιούργημα του ελληνισμού. Πατέρας του ορθολογισμού είναι ο Αριστοτέλης, ο οποίος τον 4ο αι.π.Χ. θεμελίωσε τις αρχές και τα δεδομένα της λογικής. Οι Έλληνες σοφοί στην αρχαιότητα επαναστάτησαν πνευματικά ενάντια στην αρχαία ελληνική θρησκεία, αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησαν την ύπαρξη του Θεού ή το ότι ο Θεός επεμβαίνει στην ανθρώπινη ιστορία. Απλά, αναζήτησαν αλλού την αλήθεια και όχι στο Δωδεκάθεο.

Η θεωρία ότι ο Θεός δεν επεμβαίνει στην ζωή των ανθρώπων εμφανίζεται για πρώτη φορά στους λεγόμενους Γάλλους διαφωτιστές, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο και μετά τον παράτησε, δεν ασχολήθηκε ξανά μαζί του! Αυτή η θεωρία ονομάζεται ντεϊσμός και με βάση τους ντεϊστές όλες οι θρησκείες είναι μάταιες και ψεύτικες. Στην θέση της θρησκείας έβαλαν την λογική, λάτρεψαν την λογική, σαν να ήταν θεά, και στην θέση του Θεού έβαλαν την Φύση.

Αυτή η θεωρία, βέβαια, ήταν εμπνευσμένη από τις καμπαλιστικές δοξασίες και πίσω από τους περίφημους φιλοσόφους του γαλλικού Διαφωτισμού (του 18ου αιώνα) κρυβόταν κατά κανόνα η δράση των Σιωνιστών, οι οποίοι ενίσχυαν και χρηματικά την εξάπλωση του ντεϊσμού. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο κορυφαίος Γάλλος Διαφωτιστής, ο Βολταίρος, που χλεύαζε τα πάντα, αλλά συμπαθούσε την μασονία και στο τέλος της ζωής του (1778) έγινε επίσημα μασόνος, στην περίφημη γαλλική στοά Neuf Sœurs. 





Οι διάφοροι απατεώνες ιστορικοί ισχυρίζονται ότι αυτή η πνευματική εξέγερση των Διαφωτιστών ενάντια στον Θεό ήταν αποτέλεσμα της πνευματικής τυραννίας, που είχε ζήσει η Ευρώπη από τον Παπισμό. Αυτό δεν ισχύει, καθώς οι Ευρωπαίοι είχαν ήδη επαναστατήσει ενάντια στον Πάπα, στις αρχές του 16ου αιώνα, με το κίνημα των Προτεσταντών. Μέχρι και τον 17ο αιώνα οι Ευρωπαίοι διανοούμενοι, είτε Παπικοί είτε Προτεστάντες, ήταν σε πλάνη, είχαν παρασυρθεί από τον αποκρυφισμό (καμπάλα-ερμητισμό), αλλά ποτέ δεν αμφέβαλαν για την ύπαρξη και την πρόνοια του Θεού, όπως αντίστοιχα είχαν κάνει οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί.

Επιπλέον, έστω και αν ήταν αιρετικοί και πλανημένοι, σέβονταν και εκτιμούσαν το πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Η αντιθρησκευτική μανία και το μίσος απέναντι και στον ίδιο τον Χριστό, που εμφανίζεται από τον γαλλικό Διαφωτισμό και έπειτα, ήταν δημιούργημα των καμπαλιστών Εβραίων, που δυστυχώς θριάμβευσε στην Ευρώπη, κυρίως μέσω της μασονίας. Και με τον ερχομό του 19ου αιώνα, δημιούργησαν και το κίνημα της αθεΐας, που ολοκλήρωσε το έργο των ντεϊστών.

Το δόγμα του ντεϊσμού-αθεϊσμού κυριάρχησε και στα Πανεπιστήμια, όπου επιβλήθηκε με την μορφή μιας αληθινής δικτατορίας: όποιος τολμήσει να ομολογήσει ότι πιστεύει ότι ο Θεός επεμβαίνει στην ανθρώπινη ιστορία και στον υλικό κόσμο, θεωρείται «εχθρός» της επιστήμης και της λογικής, ανόητος, σκοταδιστής κλπ. Ευτυχώς που οι Σιωνιστές δεν έχουν επιβάλει ακόμη και Ιερά Εξέταση στις σχολές, ώστε όποιος φοιτητής αρνηθεί τον επιστημονικό ντεϊσμό, να ρίχνεται στην πυρά!

Μασονία, το πεζικό του Σιωνισμού 
 
Το 1717 ιδρύεται η Μεγάλη Τεκτονική Στοά του Λονδίνου, στην οποία επιτράπηκε, όπως προαναφέραμε, να γίνουν μέλη και Εβραίοι, από το 1724 και έπειτα. Κάπως έτσι διείσδυσαν μαζικά στις Τεκτονικές (ή Μασονικές) Στοές και οι καμπαλιστές Εβραίοι, οι οποίοι μέσα σε λίγα χρόνια μετέτρεψαν τις μασονικές στοές σε ναούς της καμπαλιστικής θρησκείας. Μόνο που το πέτυχαν εν αγνοία των απλών μασόνων, καθώς οι πρώτοι βαθμοί της μασονικής ιεραρχίας δεν ήξεραν τί συμβαίνει στους ανώτερους βαθμούς, από τον 18ο μέχρι τον κορυφαίο, τον 33ο βαθμό.



Η καμπαλιστική πλέον μασονία επεκτάθηκε σύντομα στην Γαλλία, στην Γερμανία και αργότερα στην υπόδουλη Ελλάδα, στην Κέρκυρα το 1781 και στην Ζάκυνθο το 1793. Οι μασόνοι τελικά μετατράπηκαν σε στρατιώτες του Σιωνισμού. Το συμβούλιο των καμπαλιστών Εβραίων (οι στρατηγοί) αποφάσιζε, έδινε τις εντολές στους αρχηγούς των μασονικών στοών (συνταγματάρχες) και αυτοί διέταζαν τους χαμηλόβαθμους μασόνους (στρατιώτες).

Στο πέρασμα του χρόνου οι μασονικές στοές επεκτάθηκαν τόσο πολύ, που κατάφεραν να ελέγξουν κάθε πτυχή της κοινωνίας. Ανώτεροι στρατιωτικοί, δικαστικοί, καθηγητές Πανεπιστημίων, αλλά προπάντων πολιτικοί, έπρεπε να γίνουν μασόνοι, για να έχουν ελπίδα να φτάσουν σε κάποια υψηλή διοικητική θέση. Ή αν δεν γίνονταν μασόνοι, έπρεπε να εκτελούν τις εντολές των μασόνων, για να μην κινδυνεύσουν.


Οἱ φωτογραφίες εἶναι δικῆς μας ἐπιλογῆς 

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!