Τρίτη 29 Μαΐου 2018

"ΗΜΟΥΝ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΗΣΑ! ΗΜΟΥΝ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ" !


Αποτέλεσμα εικόνας για MARJORIE CORBMAN


Πρό ολίγων ετών, έγινε ευρυτέρως γνωστή (όσο "επιτρέπουν" οι κυρίαρχοι - και στις εκδόσεις - ανάλογες μαρτυρίες να διαδοθούν...) η εμπειρία που βίωσε η Αμερικανοεβραία Μάρτζορυ Κόρμπμαν στα 18 της χρόνια, να μεταστραφεί στην Ορθοδοξία!


Αποτέλεσμα εικόνας για MARJORIE CORBMAN

Η Κόρμπμαν έγραψε μάλιστα και ένα βιβλίο με τίτλο "Ένα μικρό βήμα μακρυά απο την πίστη της ερήμου". 
Λίγο διάστημα προτού βαπτισθεί έγραφε: "Είναι εύκολο να μας καταδικάζετε γιά το ότι δέν πιστεύουμε σε τίποτε για τήν εκτός ελέγχου συμπεριφορά μας. Οι άνοστες ιδεολογίες και η εμπιστοσύνη στην λογική, δεν μας ενδιαφέρουν πιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για MARJORIE CORBMAN

Δέν πιστεύουμε στις απλές απαντήσεις. Θέλουμε κάτι περισσότερο. Τά θέλουμε όλα. Θέλουμε όχι κάτι που να μπορούμε να αναλύσουμε, αλλά κάτι που να μπορούμε να ζήσουμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για MARJORIE CORBMAN

Αναζητούμε την προσωπική συνάντηση με τον Θεό και με τον άνθρωπο. Δέν πιστεύουμε στην φτηνή ευτυχία, στο λίγο καλύτερο, στις μέτριες χαρές.
Ή όλα, ή τίποτε!
Κι άν τώρα έχουμε κολλήσει στο τίποτε, είναι ακριβώς γιατί περιμένουμε τό όλα!"

Όταν πλέον η Αμερικανοεβραία συγγραφέας είχε πιά "ξεδιψάσει" μελετώντας την Αγία Γραφή, αλλά και τους Πατέρες της Εκκλησίας, έγραψε: "Ήμουν νεκρή και ξανάζησα.
Ήμουν χαμένη και βρέθηκα"!

"Τώρα, όταν μιλάω στους συνομιλήκους μου με τήν ελπίδα να ξεφύγουν απο την ξεραΐλα των ερήμων και να στραφούν στις πηγές της αληθινής ζωής, παρατηρώ ότι ακούνε μέ ένταση και προσοχή. Ενδιαφέρονται με γνησιότητα για τον Θεό. Τόν περιμένουν".

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!