Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΞΑΝΑΚΑΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ!Εκ νέου θα δικαστεί ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος, για παράβαση του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου, μετά την έφεση που άσκησαν κατά της αθωωτικής απόφασης η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου και ο εισαγγελέας Εφετών Πατρών. H δίκη προσδιορίστηκε για τις 14 Νοεμβρίου από το Τριμελές Εφετείο Αιγίου.Θυμίζουμε, ότι το «σύνθημα» των εφέσεων δόθηκε από τον σταλινικό κομισάριο «δικαιοσύνης» Κοντονέσκου (εκ του Τσαουσέσκου – καθότι σπούδασε με υποτροφία από το ΚΚΕ εσωτερικού στην χώρα του Καρπάθουλα…), ο οποίος είχε πει πως τον ξενίζει η αθωωτική απόφαση.
Όσες φορές κι αν τον δικάσουν, ο Εθνικός Ιεράρχης δεν πτοείται και δεν τρομοκρατείται! Λάθος πόρτα χτυπούν οι αντίχριστοι κομμουνιστές και θα τους τιμωρήσει ο πιστός ελληνικός λαός!

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!