Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ τά μαρτυρήσουν αὐτά, τά βοθροκάναλα! (ΜΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ!)

ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! 
ΒΑΘΕΙΑ!
ΔΗΤΕ ....'SURVIVOR' TOY TOYΡΚΟΥ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ!
ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕ  Α Π Ε Ν Α Ν Τ Ι !!!
Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α   ΣΑΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για BERK UCURAN CILLER
ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ (ΤΟΥΡΚΟΣ!) ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ
ΔΥΟ ΚΙΟΛΑΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ
ΤΟΥΡΚΙΑ; ; ;
ΕΛΑ ΝΤΕ...

(ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΔΕΙΣ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΙΣ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΟΥΔΕΙΣ!)
Στην εξαγορά των δύο σύγχρονων εργοστασίων παραγωγής πολυκρυσταλλικού πυριτίου από τον όμιλο Κοπελούζου, που βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, προχώρησε ο Μπέρκ Ουκουράν Τσιλέρ (υιός της πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ), σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού Πρακτορείου ειδήσεων της 'Ανατολού'!

Αποτέλεσμα εικόνας για anadolu agency

Αποτέλεσμα εικόνας για BERK UCURAN CILLER
Αποτέλεσμα εικόνας για BERK UCURAN CILLER

Το δημοσίευμα που αναπαράγει η εφημερίδα 'Πελοπόννησος' αναφέρει, ότι ο εξοπλισμός των δύο ανενεργών εργοστασίων θα μεταφερθεί στην γειτονική χώρα...

Αποτέλεσμα εικόνας για BERK UCURAN CILLER

Σύμφωνα με το 'Ανατολού', ο Μπ. Τσιλέρ, διευθύνων σύμβουλος της τουρκικής εταιρείας 'Suoz Energy Group' (δείτε άνω φωτογραφία) ανέφερε στο πρακτορείο, ότι η εταιρεία του αγόρασε τα εργοστάσια των ελληνικών εταιρειών ('Piritium & Silcio'), τα οποία βρίσκονται στην Πάτρα και παράγουν πολυκρυσταλλικό πυρίτιο (το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή φωτοβολταϊκών κυττάρων και φωτοβολταϊκών κυττάρων/φωτοβολταϊκών πλαισίων αντίστοιχα).

Αποτέλεσμα εικόνας για BERK UCURAN CILLER

Ο ίδιος δήλωσε, ότι ο εξοπλισμός του εργοστασίου παραγωγής των φωτοβολταϊκών κυττάρων/φωτοβολταϊκών πλαισίων θα μεταφερθεί στο λιμάνι του Ντιλόβασι (βρίσκεται ανατολικά της Κωνσταντινουπόλεως), όπου θα ξεκινήσει εντός έξι μηνών την παραγωγή για την κάλυψη τόσο της εγχώριας αγοράς όσο και την πραγματοποίηση εξαγωγών.

Σχετική εικόνα

Στο πρακτορείο 'Ανατολού' είπε, ότι η μονάδα που θα μεταφερθεί στην Τουρκία κατασκευάστηκε το 2009 με ...γερμανική τεχνολογία έναντι 45.000.000 ευρώ και πριν από τέσσερα χρόνια έκλεισε, λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού από τις κινεζικές εταιρείες.

[Πηγή:'achaianews.gr']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!