Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

OH, YES! Ο «ΦΑΡΜΑΚΟΧΕΡΗΣ» ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΝΕΙ… ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣΣε… απεργία πείνας κατεβαίνει από χτες, ο «φαρμακοχέρης» Κουφοντίνας (ή «Ντίνας», όπως ήταν το ψευδώνυμό του στις κρατικές υπηρεσίες…), με «αιτήματα» την τακτική άδεια και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο – για την ύπαρξη του οποίου ασκεί κριτική στην κυβέρνησή του.


Τα ειρωνικά αποσιωπητικά μπροστά από την «απεργία πείνας», είναι βεβαίως για τον εξευτελισμό της από τους διάφορους κακούργους της ακροαριστεράς, που «αντέχουν»… μήνες χωρίς τροφή, κι ενώ είναι… ετοιμοθάνατοι (όπως βεβαιώνουν οι μιλημένοι γιατροί, η Αυγή και η φυλλάδα των Ιών), μόλις ικανοποιηθεί το αίτημά τους, ξαφνικά… ζωντανεύουν και εμφανίζονται… τετράπαχοι όταν πέφτουν στις αγκαλιές των «αλληλέγγυων» συντρόφων που τους περιμένουν έξω από τις φυλακές!

Μην αμφιβάλλετε, λοιπόν, πως και ο Κουφοντίνας θα ακολουθήσει την πεπατημένη…

(ΥΓ): Εν τω μεταξύ, ετοιμαστείτε για… κύματα συμπαράστασης από τα πολιτικά κουκούλια των κόκκινων τρομοκρατών, ήτοι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ – ίσως δε και από την κλεφτο-πασοκαρία, εκλεκτό στέλεχος της οποίας υπήρξε ο παρακρατικός αρχιδολοφόνος- και δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για τη ζωή του που θα «κρέμεται σε μια κλωστή» και τέτοια, από τους επαγγελματίες «συμπαραστάτες» του χώρου των ΜΜΕ.

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!