Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ: ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ "ΦΑΣΙΣΜΟΣ"! ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!


Σύμφωνα με τη διαστροφή της εποχής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυτοί που επαναστάτησαν κατά των Τούρκων ή κατά των κατακτητών Γερμανών, ήταν φασίστες. Οι πατριώτες ήταν οι συνεργάτες των Τούρκων και Γερμανών ή οι καταδότες!  




από τη Φοίβη Παπαευγενίου-Κότσιρα


 Βιώνοντας την ακραία εθνική διαστροφή.

Να βαπτίζεται ο συμβιβασμός"πατριωτισμός και η φιλοπατρία φασισμός!


ΕΆΛΩ Η ΠΌΛΙΣ. Δεν γίνεται να μη θυμηθεί κάποιος συνειδητοποιημένος Έλληνας την τραγική εκείνη ημέρα που γκρεμίστηκε μια ολόκληρη...αυτοκρατορία μετά από έντεκα σχεδόν αιώνες δόξας και αμαρτιών.


Βέβαια δεν έπεσε αμαχητί και αυτή είναι η διαφορά από τα σημερινά δεδομένα σχετικά με ό,τι χάνεται από την εθνική μας κυριαρχία.

Τότε ο Κ.Παλαιολόγος και οι συν αυτώ έπεςαν μαχόμενοι αρνούμενοι να παραδώςουν την πόλη στους Τούρκους.{Τό δέ τήν πόλιν σοι δούναι ούτ'εμόν εστίν ούτ΄άλλου των κατοικούντων εν αυτή,κοινή γάρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών}. 

Μια άλλη εκδοχή του παλαιότερου {μολών λαβέ} εξίσου ηρωϊκό και μοναδικό!Στρατευμένοι σε μια υψίστη ιδέα,εκείνη της πατρίδας, θυσιάζονταν γι'αυτήν χωρίς να περιμένουν κανένα αντάλλαγμα και χωρίς να λαμβάνουν εντολές απαραίτητα,αφού εθεωρείτο καθήκον, χρέος η θυσία για την πατρίδα.

Και δεν είχε σημασία η κοινωνική και οικονομική θέση κανενός. Ήταν καθήκον που το ένοιωθαν όλοι! 

Ένα καθήκον, που άρχισαν να το αμφισβητούν ορισμένοι σύγχρονοι ανερμάτιστοι και να φυγομαχούν, προβάλλοντας συγχρόνως τη φυγομαχία τους σαν προτέρημα και ιδεολογία.


Έτσι φθάσαμε σταδιακά στο σημερινό κατάντημα της προδοτικής συμπεριφοράς,η οποία εξυπηρετεί την άρνησή μας για προσφορά,αλληλεγγύη και αυτοθυσία,έννοιες που σκοπίμως έχουν χαρακτηριστεί παρωχημένες και συντηρητικές.


Βολευόμαστε,λοιπόν,σ'ένα καβούκι ατομισμού και απληστίας,αφού μάς έχουν πείσει ότι αυτό είναι το σωστό και βγάζουμε κάπου-κάπου το κεφάλι μας για να εισπράξουμε τα επίχειρα του αυτο-εγκλεισμού μας.


Οι ιδεολογίες μας παραχώρησαν τη θέση τους σε ιδεοληψίες που έντεχνα και επιστημονικά μας επέβαλαν οι επιτήδειοι και εμείς σαν ανεγκέφαλοι και απερίσκεπτοι τις υιοθετήσαμε και τις εφαρμόζουμε καμαρώνοντας για τις επιλογές μας.


Καταντήσαμε κούφια σώματα με μεγάλο στομάχι,μικρό μυαλό και ασθενική καρδιά,η οποία αδυνατεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί.Στόχος και ιδανικό ένα βουνό με λίρες, γυαλιστερά,άψυχα νομίσματα ,που σε παγώνει το κίτρινο χρώμα τους και σου αφαιρεί τη δυνατότητα να αισθανθείς άνθρωπος.


Απληστία,υπερκαταναλωτισμός,αγριότητα,εγκληματικότητα,αδιαφορία για το κοινό καλό,απανθρωπιά,σεξισμός,συνωστισμός σε πόλεις τέρατα,ζωή χωρίς ποιότητα, χωρίς πραγματικούς φίλους, ιδιοτελείς σχέσεις,ευκολία στα διαζύγια, υπογεννητικότητα, προβολή κάθε είδους διαςτροφής,άγνοια της ιστορίας μας,άρνηση της παράδοσής μας,ξενομανία, άγχος,κατήφεια,κατάθλιψη.....απουσία ελπίδας!


ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ!


΄Αλλη μια φορά,αλλά διαφορετικά.


Η άλωση τώρα είναι εσωτερική,είναι άλωση ψυχής και πνεύματος,γίνεται χωρίς εμφανή όπλα,είναι ύπουλη και υπόγεια προγραμματισμένη.


Δεν προειδοποιεί,δημιουργεί ψευδαισθήσεις,παραπλανά, δελεάζει,εξαπατά.Είναι πολύ πιο επικίνδυνη,γιατί έχει διττό στόχο.


Μαζί με την εσωτερική μας υποδούλωση, να επιτευχθεί αβίαστα και η εθνική.


Μήπως,λοιπόν, με την ευκαιρία αυτής της θύμησης,ήρθε η ώρα να αναλογιστούμε ποιοί είμαστε και να ανακτήσουμε τους χαμένους εαυτούς μας και το έθνος μας,την κρίσιμη αυτήν ώρα που αντιμετωπίζεται σαν εμπόρευμα προς διαπραγμάτευση η Μακεδονία μας!



[Πηγή]https://indobserver.blogspot.com/2018/05/blog-post_485.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!