Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Α Π Ε Ρ Ρ Ι Ψ Α Ν την ευθανασία οι ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ! (Πάλι "ξέχασαν" να μας πούν την είδηση;)


Αποτέλεσμα εικόνας για portuguese Parliament

Η Βουλή της Πορτογαλίας ΑΠΕΡΡΙΨΕ το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο νομιμοποιήσεως της εθελοντικής ευθανασίας για όσους ασθενείς βρίσκονται στο τελικό στάδιο κάποιας νόσου. 
Εν τούτοις και παρά την απόρριψη, το νομοσχέδιο εξασφάλισε σεβαστή (!) κοινοβουλευτική υποστήριξη, ώστε να συνεχιστεί η πολιτική διαβούλευση επί του θέματος....

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για portuguese Parliament

Το νομοσχέδιο που ήρθε στην Βουλή με πρωτοβουλία του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος (εννοείται!) συγκέντρωσε 110 θετικές ψήφους, στο σύνολο των 230 εδρών. Δεν εγκρίθηκε για μόλις 5 ψήφους διαφορά, ενώ υπήρξαν και 4 αποχές.

Αποτέλεσμα εικόνας για portuguese flag

Η πορτογαλική κοινωνία εμφανίζεται άκρως διχασμένη επί τους θέματος, καθώς ο πολιτισμός της χώρας είναι παραδοσιακά καθολικός και συντηρητικός.

Αποτέλεσμα εικόνας για ευθανασία

Οι πολέμιοι του νομοσχεδίου ζητούν, παρηγορητική φροντίδα στους αρρώστους και στους ηλικιωμένους. 
Οι υποστηρικτές, απαιτούν το δικαίωμα σε ένα «θάνατο με αξιοπρέπεια», γι 'αυτούς που είναι σοβαρά άρρωστοι και λένε ότι ο αγώνας μόλις άρχισε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ευθανασία

Στην ενωμένη (ισλαμολάγνα απερίγραπτα, άθεη βαθιά και ισοπεδωμένη και συμβιβασμένη απο ετών) Ευρώπη η ευθανασία είναι νόμιμη στο Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο.

[Πηγή:'pronews']

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!