Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΝΙΚΟ ΜΕ "ΑΥΤΟΥΣ"; ΑΜΕΣΩΣ ....άρση ασυλίας!







("ΚΑΗΚΕΣ" ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΟΥ! ΜΕ ...ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΔΕΝ ...ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ!
ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ "ΑΥΤΟΥΣ" ΤΗΝ ..."ΕΚΑΤΣΕΣ"!)
Το ανωτέρω "ΚΑΥΤΟ" πρωτοσέλιδο της εφημερίδος «Ελεύθερη Ώρα» προκάλεσε την (περίπου "ευνόητη" & ταχεία;) άρση ασυλίας του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ;

Η τοποθέτηση του Αχαιού βουλευτού με αναφορές «περί ανωμαλίας» αφορούσε το περίφημο 'Ψήφισμα Λούντασεκ'*, με το οποίο η Ευρωβουλή τασσόταν υπέρ της κατοχυρώσεως των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων.

Η μήνυση κατά του κ. Ν.Νικολόπουλου έγινε από το 'Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι' (που ΔΙΑΡΚΩΣ πρωτοστατεί στον δικαστικό διωγμό και ΔΙΑΣΥΡΜΟ της πατρίδος μας), εκπρόσωπος του οποίου είναι ο (υιός υπουργού της στρατιωτικής επταετίας!) Παναγιώτης Δημητράς.

Αποτέλεσμα εικόνας για πΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Οι βουλευτές ήραν την ασυλία (χωρίς ...πολλά-πολλά!) του κ. Ν.Νικολόπουλου, με ψήφους 127 υπέρ, 26 κατά (υπήρχαν και 4 παρών).

[Πηγή:'ίχνος']
-------------------------
*
ΕΙΠΑΝ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!! 

ΠΑΣΟΚ : Κρ. Αρσένης, Σπ. Δανέλλης, Μαρ. Κοππά, Α. Ποδηματά, Συλβ. Ράπτη, Γ. Σταυρακάκης,

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Γ.Κουμουτσάκος, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, Κων. Πουπάκης, Θεόδ. Σκυλακάκης,

ΣΥΡΙΖΑ : Νικ. Χουντής, 

ΛΑΟΣ : Νίκη Τζαβέλλα !!!

Η λέξη ντροπή είναι ελάχιστη ένδειξη της οργής και της αγανάκτησης μπροστά στο έγκλημα που έκαναν !!!

Γιατί περί της νομιμοποίησης ενός εγκλήματος αφορά το περιεχόμενο της περιβόητης έκθεσης της Αυστριακής ευρωβουλευτίνας Ούρλικ Λούνατσεκ, η οποία είναι αντιπρόεδρος της διακοινουβουλευτικής ομάδας των ανωμάλων στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και εισηγήτρια στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων !!!

Η έκθεση τελικά υπερψηφίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την ψήφο μάλιστα και 13 Ελλήνων ευρωβουλευτών από τους 22 συνολικά. Άλλοι τέσσερις έριξαν λευκό και πέντε φρόντιζαν να απουσιάσουν. 
Ούτε ένας, μάλιστα ούτε ένας Έλληνας (!!!!!!!!!) δεν βρέθηκε να καταψηφίσει αυτό το κατάπτυστο κείμενο !!!

https://www.pentapostagma.gr/2015/11/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-12-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%83.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!