Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Επικηρύσσουν πολίτες και γνωστή ηθοποιό ως «ρατσιστές» – Γέμισε αφίσες το κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)



Η Ελλάδα πραγματικά αλλάζει σε κάτι πολύ άσχημο και πρωτίστως επικίνδυνο.
Αφίσες στο κέντρο της Αθήνας, με κεντρικό πρόσωπο την Μιμή Ντενίση, κόλλησε μία ομάδα που αυτοαποκαλείται «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής», εξαπολύοντας νέες απειλές κατά των κατοίκων στο Πεδίο του Άρεως και ειδικά όσους θέλουν το πάρκο να περάσει ξανά στα χέρια των πολιτών.
Συγκεκριμένα, οι εν λόγω απειλές απευθύνονται σε όσους κατοίκους είναι υπέρ της εκδίωξης των
εμπόρων ναρκωτικών και της ανάταξης του μεγαλύτερου Πάρκου της Αθήνας, διακηρύσσοντας ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ στο Πεδίο του Άρεως», καθώς αυτό ανήκει στους «χρήστες ουσιών» καθώς και «σε υποκείμενα όπως οι τρανς (διεμφυλικοί)».

Μάλιστα, η ομάδα κατηγορεί τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως για «συγκαλυμμένο ρατσισμό» διότι ζητούν «ασφάλεια, καθαρισμό και φωτισμό» και επειδή διαμαρτύρονται για το εμπόριο ναρκωτικών!!!!!!
Δεν σταματούν όμως εκεί! Στο στόχαστρο μπαίνουν ακόμα οι άνθρωποι που τολμούν να κάνουν τζόκινγκ στο Πεδίο του Άρεως, αλλά και όσοι μαζεύουν τα περιττώματα των σκυλιών τους.
Η ηθοποιός Μιμή Ντενίση φιγουράρει σε μεγάλη αφίσα από την συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως», όπου τότε έβαψε λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park», όπου τις νύχτες μεταφέρεται η πιάτσα ναρκωτικών, ενώ γίνεται αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.
Αξιοσημείωτο είναι πως πριν ένα μήνα το «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ» απειλούσε τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως, αναφέροντας πως θα τους κάνει να «φεύγουν τρέχοντας από το Πάρκο», αποκαλώντας τους «μίζερους μικροαστούς» που θέλουν να κάνουν το Πεδίο του Άρεως «ασφαλή και φιλόξενο χώρο για όλους».
Τα σχόλια δικά σας!
[Πηγή]http://www.triklopodia.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!