Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ανοίγει ο ...δρόμος για τις ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ τ η λ ε φ ώ ν ω ν ! ! ! ('ΒΙΝΤΕΟ')




(Ο ΩΤΑΚΟΥΩΝ, ΤΟΥ ΩΤΑΚΟΥΟΝΤΟΣ, ΤΩ ΩΤΑΚΟΥΩΝΤΙ...)
Ανοίγει ο δρόμος για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων, από την Αστυνομία και την ΚΥΠ, για σκοπούς… διερευνήσεως σοβαρών ποινικών υποθέσεων. 
Θα μείνουν μόνο εκεί ή θα κατασκοπεύουν όλους τους πολίτες; 
Διαβάζουμε στο κυπριακό Sigmalive: Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του Ίωνος Νικολάου με τα κόμματα, διαφαίνεται πως έχει εξασφαλιστεί, επί της Αρχής, η συναίνεση όλων κομμάτων, πλην του ΑΚΕΛ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για SPYING PHONES

Αποτέλεσμα εικόνας για LISTENING PHONES

Ο Βουλευτής του κόμματος, Άριστος Δαμιανού εξηγεί τον λόγο στο 'ΣΙΓΜΑ'. 
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί πως το νομοσχέδιο για την παρακολούθηση συνδιαλέξεων θα αποτελέσει ισχυρό «όπλο» για την Αστυνομία, την Νομική Υπηρεσία και την ΚΥΠ σε ό,τι αφορά την πάταξη του σοβαρού […]

Αποτέλεσμα εικόνας για SPYING PHONES

Ανοίγει ο δρόμος για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων, από την Αστυνομία και την ΚΥΠ, για σκοπούς… διερεύνησης σοβαρών ποινικών υποθέσεων.

Θα μείνουν μόνο εκεί ή θα κατασκοπεύουν όλους τους πολίτες;

Διαβάζουμε στο κυπριακό Sigmalive:

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του Ίωνα Νικολάου με τα κόμματα, διαφαίνεται πως έχει εξασφαλιστεί, επί της Αρχής, η συναίνεση όλων κομμάτων, πλην του ΑΚΕΛ.

Σχετική εικόνα
Ο Βουλευτής του κόμματος, Άριστος Δαμιανού εξηγεί τον λόγο στο ΣΙΓΜΑ.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί πως το νομοσχέδιο για την παρακολούθηση συνδιαλέξεων θα αποτελέσει ισχυρό «όπλο» για την Αστυνομία, τη Νομική Υπηρεσία και την ΚΥΠ σε ό,τι αφορά την πάταξη του σοβαρού εγκλήματος. Στον τροποποιητικό νόμο έχουν περιληφθεί ασφαλιστικές δικλείδες για την προστασία των πολιτών από τυχόν αυθαιρεσίες.

Βάσει του νομοσχεδίου, οι ανακριτικές Αρχές θα αποκτούν το δικαίωμα παρακολούθησης ιδιωτικής επικοινωνίας, μόνο με δικαστικό ένταλμα, κατόπιν έγκρισης του Γενικού Εισαγγελέα.

Οι τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί στην Κύπρο θα πρέπει να διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή για σύνδεση των δικτύων τους με τον τεχνικό εξοπλισμό της Αστυνομίας και της ΚΥΠ, ώστε να παρακολουθείται η επικοινωνία.

Σχετική εικόνα

Η εφαρμογή της νομοθεσίας θα εποπτεύεται από τριμελή Επιτροπή, η οποία θα διορίζεται από το εκάστοτε Υπουργικό Συμβούλιο, κατόπιν εισήγησης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μέλη της Αστυνομίας, ή της ΚΥΠ που παραβιάζουν την νομοθεσία, θα είναι ένοχοι αδικήματος και σε περίπτωση καταδίκης, θα υπόκεινται σε φυλάκιση μέχρι και πέντε χρόνια, ή σε χρηματική ποινή μέχρι 50 χιλιάδες ευρώ, ή και τις δύο ποινές.


[Πηγή:'el.gr']
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!