Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ‘’ΜΕΓΆΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΆΣΤΑΚΤΟΣ ΦΌΡΟΣ’’ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΆ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΆΞΟΥΝ !



Ένα ακόμη προφητικό σημάδι ετοιμάζεται σιγά σιγά να εκπληρωθεί. Πρόκειται , από ότι φαίνεται, για τον ‘’μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο’’ που δεν θα προλάβουν να τον εισπράξουν σύμφωνα με τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό. Δηλαδή η εκπλήρωση του μας δείχνει ένα πολύ κοντινό χρονικό ορίζοντα για τα γεγονότα του ‘’Μεγάλου Πολέμου’’.

Θα έχετε ίσως ακούσει  τα τελευταία χρόνια για τον ‘’περιουσιακό φόρο’’ που ετοιμάζουν οι ‘’εταίροι’’ και ‘’σύμμαχοι’’ μας γερμανοί και οι πίσω αυτούς γνωστοί άγνωστοι… 


Οι γερμανοί κατέχουν την τεχνογνωσία γιατί τον έχουν ξαναεπιβάλει  επί Χίτλερ στους εβραίους. 
Πρόκειται λοιπόν για ένα εφάπαξ φόρο που θα επιβληθεί στο σύνολο της περιουσίας που θα έχει καταγραφεί στον κάθε έλληνα στο περιουσιολόγιο. 

Σε παλαιότερα άρθρα αναφερόταν πως θα είναι ένα ποσό κλιμακωτά από 15% έως 30% στο σύνολο της περιουσίας του κάθε πολίτη. Δείτε και την τελευταία δημοσίευση γύρω από το θέμα αυτό στο Capital.gr :

ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΦΌΡΟ - ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΗΣ
ΠΕΡΙΟΥΣΊΑΣ

http://www.capital.gr/tax/3294991/etoimazoun-foro-sok-sto-sunolo-tis-periousias
[1]

Ποιός πιστεύετε ότι μπορεί πια να αντέξει μια τέτοια επιβάρυνση; Σε παλιότερο άρθρο μου σας είχα γράψει το 2015 ότι αυτό το ετοιμάζουν με οικουμενική κυβέρνηση. Και να δείτε ότι εκεί θα πάει. 
Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra δεν προλαβαίνει να τον επιβάλει και ίσως και να μην έχει και την κοινοβουλευτική συνοχή για να το κάνει. Μια οικουμενική κυβέρνηση ‘’εθνικής σωτηρίας’’ όμως θα μπορεί για ‘’να σωθεί η πατρίδα’’…. Ήδη έχουν ψηφίσει την απλή αναλογική προς αυτή την κατεύθυνση……

Η διαφημισμένη ‘’έξοδος από τα μνημόνια’’ τον Αύγουστο δεν είναι τίποτα άλλο από μια έξοδο από την χρηματοδότηση του κράτους από τους τοκογλύφους και τίποτα άλλο. Άλλωστε οι προσκυνημένοι έχουν υπογράψει ρήτρα μη ρήτρα μη αναστρεψιμότητας
 
[2] - 

‘’H υπογραφή Αλ. Τσίπρα στη «ρήτρα μη αναστρεψιμότητας» καταρρίπτει τα αφηγήματα.’’) , δηλαδή την μη αναστροφή των μνημονικών νόμων σε ευνοϊκότερους. Προσθέστε και τον οικονομικό έλεγχο που επίσης έχουν υπογράψει μέχρι το 2060 καθώς και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια έναντι πινακίου φακής και τότε θα έχετε μια πλήρη εικόνα της καταστροφής που μας έφεραν. 

Το μόνο που θα συμβεί λοιπόν θα είναι ο οικονομικός στραγγαλισμός του κράτους μιας και οι φόροι που εισπράττει (;) η κυβέρνηση από την εσκεμμένα κατεστραμμένη οικονομία της χώρας δεν είναι αρκετοί για να καλύψει τις ανάγκες του κράτους. 

Η επίσης διαφημισμένη έξοδος στις αγορές δεν πρόκειται να ‘’παίξει’’ με τα επιτόκια που έχουν καταγραφεί αλλά και με την επικείμενη παγκόσμια οικονομική αστάθεια λόγο της διαμάχης με το Ιράν αλλά και με τις πρόσφατες κινήσεις της Ιταλίας.  

Άρα, ο μόνος τρόπος που θα μας παρουσιάσουν ότι υπάρχει για να
χρηματοδοτηθεί το κράτος θα είναι αυτός ο φόρος…..

Αυτά είναι τα σχέδια τα δικά τους όμως….. Τα σχέδια του Θεού όμως είναι διαφορετικά σύμφωνα με τον Πατροκοσμά καθώς ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ !

Κουράγιο έλληνες…. πλησιάζει η ώρα που ’’θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι’’!

------------------------------------------------
Εὐχαριστοῦμε τὸν φίλο καὶ σχολιαστή  «ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ» γιὰ τὴν πρόταση τοῦ ἄρθρου ποὺ μᾶς ἔφερε!

«Τριβέλι Πᾶνος»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!