Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Όταν η «Δημοκρατία» των τοκογλύφων δεν φέρνει «σωστά» αποτελέσματα θα γίνονται εκλογές μέχρι να επανεκλεγούν πράκτορες.



Όταν η «Δημοκρατία» των τοκογλύφων δεν φέρνει «σωστά» αποτελέσματα θα γίνονται εκλογές μέχρι να επανεκλεγούν πράκτορες.
Όταν η «Δημοκρατία» των τοκογλύφων …δεν φέρνει τα «σωστά» αποτελέσματα … θα γίνονται εκλογές μέχρι να επανεκλεγούν πράκτορες.
Θα γίνουν έκτροπα από «αυθόρμητους» Δημοκράτες , θα πιεστούν από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ να παραιτηθούν κάποιοι αρχηγοί κομμάτων και ακριβώς όπως έγινε και στα Σκόπια … οι Ιταλοί θα βρεθούν με μία πραξικοπηματική κυβέρνηση που θα υπογράφει τα Μνημόνια με χέρια και με πόδια.

Άλλωστε και πριν λίγα χρόνια οι τοκογλύφοι επέβαλλαν δική τους κυβέρνηση με τον Μόντι ενάντια στη θέληση των Ιταλών όπως εδώ μας επέβαλλαν τον Παπαδήμο. Ακόμα και μία μεγάλη χώρα, μία μεγάλη οικονομία … αποκαλύπτεται ότι είναι ένα αδύναμο προτεκτοράτο.
Βλέπετε πόσο σοφά το Σύστημα έχει επινοήσει κι έχει κατοχυρώσει τις Δικαιοδοσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε ξαφνικά ο δήθεν διακοσμητικός του ρόλο να εξασφαλίζει με μία υπογραφή την παράκαμψη της βούλησης του Λαού … προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων;
Άλλωστε τα συμφέροντα των δούλων …ταυτίζονται με αυτά των δανειστών. Αν ο δανειστής απλά αισθανθεί κίνδυνο … ο πρώτος που θα θυσιαστεί θα είναι ο δούλος του.
Στην Ελλάδα παρόμοιο ρόλο παίζει και το ΣτΕ. Ακόμα κι αν ο λαός ανεβάσει δική του κυβέρνηση στην εξουσία … οι αθάνατοι του ΣτΕ θα είναι εκεί ώστε να καταργούν οτιδήποτε θέσει σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών.

Όπου πραγματικά έγιναν επαναστάσεις … καταργήθηκαν όλες αυτές οι επινοήσεις που βάζουν δικλείδες ασφαλείας μόνο για τα συμφέροντα των τοκογλύφων και ποτέ γι’ αυτά του λαού.
Ενδεικτικό παράδειγμα … απαγορεύεται η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για δημοσιοοικονομικά θέματα.
Ποιος λέτε να έγραψε το Σύνταγμα προνοώντας να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ δημοψήφισμα για δημοσιοοικονομικά και επιτρέποντας την κυκλοφορία νομίσματος που δεν εκδίδει το κράτος αλλά μία Τράπεζα με ιδιώτες ξένους μετόχους;

Γιατί αυτό να το μαθαίνουμε …ως αποκάλυψη (!) τα τελευταία χρόνια και να αποτελεί είδηση και να μην το ξέρουμε από το 1927 …όπως ξέρουμε τον Εθνικό Ύμνο;
Γιατί δεν φρόντισε να το μάθουμε και να το θεωρούμε αυτονόητο ΚΑΝΕΝΑΣ από όλους αυτούς τους «πατριώτες» και τους «επαναστάτες» και τους «αριστερούς» που ζητούσαν την ψήφο μας από από το 1927 μέχρι σήμερα;
Μόνο έτσι θα κατανοήσουμε πόσο καλά επιλεγμένοι είναι οι πράκτορες της Βουλής ώστε να ψηφίσουν έναν πράκτορα των τοκογλύφων …για πρωθυπουργό με 255 ψήφους…προκειμένου να κουρευτούν τα χρήματα των Ελλήνων και να πληρωθούν ακέραια τα χρωστούμενα στους ξένους κερδοσκόπους.

[Πηγή]http://grothia.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!