Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Αυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… 4ο μέρος



Ο Βρετανικός θρόνος, είναι βαμμένος με αίμα, για αιώνες.

Κάποτε η Βρετανία απαρτιζόταν από αρκετά μικρά βασίλεια, τα οποία διοικούσεμια αυτοεκλεγόμενη ελιτ με οικογένειες που παντρεύονταν μεταξύ τους και τελικάσυγχωνεύτηκαν σε μία μοναρχία που διοικεί την Ουαλία, τη Σκωτία, τη Βόρεια Ιρλανδία,
την Αγγλία, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, και η οποία ελέγχει μυστικά τις ΗΠΑ.



alex



Αλεξ Τζόουνς: Οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν στις 4/7/1776, μέσα από την αντίσταση στο ηγεμονικό, δεσποτικό, τυραννικό καθεστώς που επέβαλε ο Γεώργιος ο Γ’ στις αποικίες.
Οι περισσότεροι στη βρετανική βουλή, δεν ήθελαν να κηρύξουν πόλεμο ενάντια σε συμπατριώτες τους επειδή ο βασιλιάς ήταν κι εκεί αντιπαθής. Ήταν γνωστό ότι ήταν Γερμανός βασιλιάς και ότι
ήρθε ο πατέρας του στην Αγγλία. Με το ζόρι μιλούσαν αγγλικά αυτοί οι άνθρωποι.

Δεν τα βάζω με τους Γερμανούς, αλλά δεν βλέπετε εμένα να πηγαίνω στη Γερμανία για να τους διοικήσω. Η πεμπτουσία της 4ης Ιουλίου 1776, είναι η αντίσταση στον αηδιαστικό οίκο των Γουίνδσορ. Όνομα που πήραν την εποχή του Α’ΠΠ, γιατί πριν απ’αυτό ήταν γνωστοί ως Σαξ-Kόμπουργκ-Γκόθα. Παρατηρείτε ότι ακούμε μόνο το μικρό τους; Πχ. Πρίγκηπας Γουίλιαμ.
 
Δεν ακούμε ποτέ επίθετο. Οι σκλάβοι-πολίτες (κυρίως στην Αγγλία) που τους στηρίζουν, δεν γνωρίζουν καν το επίθετό τους, γιατί δε θέλουν να το ξέρετε.
Τρεις φορές τα τελευταία 3 χρόνια, επειδή η βουλή στον Καναδά δεν έκανε το «θέλημα» της βασίλισσας, εκείνη διέλυσε και έκλεισε τη βουλή. Έγινε και στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στην Αυστραλία.
 
 Είναι μια τυραννική ομάδα που προωθεί και την ευγονική. Τον αποπληθυσμό, τους φόρους για το διοξείδιο… Ο άντρας της βασίλισσας, ο Φίλιππος, άλλος Γερμανός πρίγκηπας, στηρίζει την ευγονική. Ο ξάδερφός του που παντρεύτηκε τη βασίλισσα της Ολλανδίας, έχει δηλώσει ναζί. Η ουσία είναι πως αυτά τα άτομα είναι έκφυλοι και βρώμικοι.
 
Πάνω απ’το μισό του Καναδά, και πάνω απ’το μισό της γης στην Αγγλία, ανήκει στη βασίλισσα.
Κάθε φορά που βλέπετε έναν ανεγκέφαλο να λέει πόσο συναρπαστικός ήταν ο βασιλικός γάμος να θυμάστε ότι πρόκειται για ηλίθιους που δεν ξέρουν ούτε να ντυθούν μόνοι τους, και μέχρι
πρόσφατα, παρ’όλο που το αποσιωπούν, έχουν τους λεγόμενους σφουγγοκωλάριους, που όντως τους σκουπίζουν τα οπίσθια. 

Ξέρετε την ιστορία των ΗΠΑ, ότι ο πόλεμος ήταν η αντίσταση απέναντι σ’αυτή την απαράδεκτη γερμανική οικογένεια; Ξέρετε ότι οι περισσότεροι Άγγλοι τους μισούν; Ξέρετε ότι έχουν μυστικό σύστημα αστυνόμευσης που απειλεί όσους μιλάνε για την κατάργηση της μοναρχίας; Ξέρετε ότι η Νταϊάνα είπε ανοιχτά πως ο Κάρολος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει σε στημένο τροχαίο; Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανάθεμα που τρέφουν αυτοί που μεγάλωσαν να τους λατρεύουν. Γι’αυτό έχουμε φαληρίσει και πάμε κατά διαόλου…

Γιατί ξεχάσαμε ή δε μάθαμε ποτέ τι σημαίνει ελεύθερος πολίτης. Τώρα θα μάθετε τι θα πει
να’σαι υπήκοος-σκλάβος.

vas


Τα ΜΜΕ έκαναν τον κόσμο να πιστεύει ότι η βασίλισσα ήταν μια συμβολική φιγούρα, που δεν έχει πραγματική δύναμη. Ότι είναι μια γριά που περνάει το χρόνο της πίνοντας τσάι στο παλάτι. Τίποτα δεν απέχει πιο πολύ απ’την αλήθεια.

merkel


Η βασίλισσα είναι το στέμμα και ανώτατη δύναμη. Οι Πρόεδροι των ΗΠΑ απαγορεύονται να φέρουν ευγενή τίτλο, και είναι υποτακτικοί της βασίλισσας. Οι πρωθυπουργοί σε κράτη της κοινοπολιτείας (όπως Καναδά, Αυστραλία κλπ) είναι οι «πρώτοι» υπουργοί της κι εκείνη είναι η αρχηγός του κράτους τους.

illuminati


Όπως τα μασονικά σύμβολα που είναι κρυμμένα στο αμερικανικό δολάριο το 1% που κουμαντάρει το 1% που διοικεί το 99%, κρυβεται σε κοινή θέα.
Κρύβεται με το να «βασιλεύει» αντί να κυβερνά.
Η Βρετανή μονάρχις βασιλεύει, κατ’επιλογήν της. Δίνει εκπροσώπηση των δυνάμεών της σε προέδρους και πρωθυπουργούς, για να μη γίνει στόχος πολιτικών εχθροπραξιών.
Ο κόσμος δεν γνωρίζει την πραγματικη της δύναμη. Ποιες δυνάμεις έχει?

Έχει τη δύναμη να δίνει τίτλος, όπως το «Σερ» (Sir)
Έχει τη δύναμη να προκηρύξει εκλογές και να διαλύσει τη βουλή.
Μπορεί να απολύσει πρωθυπουργό, να κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, και να διοικήσει το στρατό. Μπορεί να κηρύξει πόλεμο μέσω του πρωθυπουργού και χωρίς την έγκριση της βουλής.
Υπάρχει λόγος που η εικόνα της εκφανίζεται σε περισσότερα νομίσματα, γραμματόσημα και χαρτονομίσματα, από οποιονδήποτε άλλο αρχηγό κράτους στην παγκόσμια ιστορία.

princess


O Νoel Botham είπε: Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δολοφονήθηκε.
 
Όπως μου έλεγε, «είμαι μπελάς γι’αυτούς… δε θα φύγω αθόρυβα».
Ο καθηγητής Stephen Haseler: «Πιστεύω πως ήταν δολοφονία. Το να ασκηθεί δίωξη στη βασιλική οικογένεια, είναι δύσκολο. Κυρίως διότι κάθε δικαστής, ορκίζεται πίστη στη βασίλισσα.(και όχι στην πατρίδα). Το βρετανικό κατεστημένο, νομίζει πως γλύτωσε από φόνο… σιγά το νέο… Αιώνες τώρα τη γλυτώνουν.

Νταϊάνα: «Είναι πολλοί που δε θέλουν να γίνω βασίλισσα. Κι όταν λέω πολλοί,
εννοώ το κατεστημένο, μέσα στο οποίο παντρεύτηκα.»

gamos


Αν η Νταϊάνα ζούσε μετά το δυστυχημα, θα ήταν παρούσα στο γάμο του γιου της, αλλά δεν θα ήταν πλέον 37 ετών. Ο κόσμος θύμωσε όταν το περιοδικό Newsweek δημοσίευσε μια φωτογραφία της Νταϊάνας, που φτιάχτηκε με υπολογιστή και έδειχνε πώς θα ήταν σήμερα στα 50 της. Ποια είναι η Νταϊάνα, και πώς μπλέχτηκε με την πιο άκαρδη, τρελή για εξουσία, οικογένεια αιμομικτών;

Επίσημα, ο πατέρας της ήταν ο 8ος Earl, Tζον Σπένσερ, απόγονος του 5ου Εarl Τζον Σπένσερ που ήταν «φροντιστής τουαλέτας» …

wc


Τι κάνει ο φροντιστής τουαλέτας; Αναλαμβάνει τις τουαλέτες…Αυτές που κάθεται κανείς, και αυτά που δέχονται. Με άλλα λόγια, σκουπίζει τα βασιλικά οπίσθια.

 Ο 5ος Εarl Τζον Σπένσερ, σκούπιζε τα οπίσθια υψηλότατου πρίγκηπα της Ουαλίας, από το 1862 μέχρι το 1866.
Αλεξ Τζόουνς: «Ακόμα έχουν σφουγγοκωλάριους.Αν δε με πιστεύετε, γράψτε στο google, τη φράση groom of the stool. Δεν τα επινοώ εγώ αυτά, θα διαβάσετε άρθρα από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, αλλά και ειδησεογραφικά έντυπα.

Ενας Άγγλος λόρδος ακολουθεί τους βασιλείς όπου πάνε, οι οποίοι τα κάνουν σε αυτή την ειδική ντουλάπα-τουαλέτα, που την παίρνουν μαζί τους ακόμα και σε πτήσεις. Λένε ότι το σταμάτησαν αυτό το 1906, αλλά βαθύτερη έρευνα έδειξε οτι συνεχίζουν. Αυτό φυσικά αποσιωπείται. 
Δαπανούν εκατομμύρια λίρες το χρόνο για να μετακινούν την φορητή τουαλέτα όπου πάνε. Κάθεται σ’ένα θρόνο και χέζει.
Συγνώμη που το λέω έτσι, αλλά είναι αληθινό παιδια! Και της σκουπίζουν τα οπίσθια.

O Tσαρλς, που είναι ο σημερινός πρίγκηπας της Ουαλίας, θα αναμίγνυε το βασιλικό του αίμα με την Νταϊάνα, αν ήταν απόγονος παρακατιανών σφουγγοκωλάριων;
Οχι, βέβαια. Σύμφωνα με τη συγγραφέα της New York Times, Τινα Μπράουν, ο Σερ Τζέιμς Γκόλντσμιθ, είναι ο πραγματικός πατέρας της Νταϊάνας.

family-tree


Είχε πολυετή δεσμό με τη μητέρα της, ενώ ήταν παντρεμένη με τον Τζον Σπένσερ.
Πολλές ειδησεογραφικές πηγές ισχυρίζονται ότι η μητέρα της Νταϊάνας, ο Τζέιμς Γκόλντσμιθ, και η μητερα της Νταϊάνας, η Φράνσις, ήταν εραστές όταν έμεινε έγκυος στην Νταϊάνα.
Ήταν πολύ δυστυχισμένη στο γάμο της με τον Σπένσερ, που έπινε πολύ και της φερόταν με κτηνωδία. Τελικά τον χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε το 1969.

j


Τι άνθρωπος ήταν ο Τζέιμς Γκόλντσμιθ, ο πραγματικός πατέρας της Νταϊάνας;
Ηταν Εβραίος τραπεζίτης, και ένας από τους 20 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.
Παρά το εγκληματικό ξεπλυμα χρημάτων που έκανε, και τις σκευωρίες χρεοκοπίας, ποτέ δεν του ασκήθηκε δίωξη. Γιατί; Διότι ο Τζέιμς Γκόλντσμιθ ήταν ένας ανελέητα χυδαίος άνδρας, που ήταν υπεράνω του νόμου.

Κάποτε είπε: «Ο κόσμος ενοχλείται από τη χυδαιότητά μου. Η χυδαιότητα όμως, είναι ως ένα βαθμό, στοιχείο του δυνατού. Σημαίνει ότι τα καταφέρνεις, όπως λέει το αμερικάνικο όνειρο, κι ότι μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος. 
Οπότε αν θες αλλαγή και δύναμη, πρέπει να έχεις χυδαιότητα. Ενοχλεί, αλλά είναι απαραίτητη.»
Οι πρόγονοι του Τζέιμς Γκόλντσμιθ, ήταν γείτονες των τραπεζιτών Ροθστσάιλντ, στη Φρανκφούρτη. Έγιναν γάμοι μεταξύ των οικογενειών.

diana


Η Νταϊάνα έμοιαζε εντυπωσιακά με τα τρία παιδιά του Γκόλντσμιθ, τον Ζακ, τον Μπεν και την Τζεμάιμα. Είναι τα ετεροθαλή της αδέρφια.
Μοιάζει ιδιαίτερα με τον Ζακ Γκόλντσμιθ.
Πόσο κοντά είναι οι Γκόλντσμιθ με τους Ροθτσάιλντ αυτόν τον καιρό;

kate


Το 2003, ο ετεροθαλής αδερφός της Μπεν Γκόλντσμιθ, παντρεύτηκε την Κέιτ Ροθστσάιλντ.
Ο άλλος ετεροθαλής αδερφός της, ο Ζακ Γκόλντσμιθ, είναι ένας πλούσιος Βρετανός βουλευτής, που κληρονόμησε 600 εκατομ. δολάρια απ’το μπαμπά.
Συζεί με την ερωμένη του, Άλις Ροθστσάιλντ. Το ζεύγος αναμένεται να παντρευτεί.

Η Τζεμάιμα, ήταν η καλύτερη και έμπιστη φίλη της Νταϊάνας. Ένα αυστραλιανό γυναικείο περιοδικό, δημιούργησε σάλο στην Αγγλία, όταν δημοσίευσε πως οι γυναίκες ήταν αδερφές. Το περιοδικό έλεγε πως αυτό το μυστικό ήταν γνωστό στους βρετανικούς αριστοκρατικούς κύκλους, εδώ και 40 χρόνια.

diana


Είναι γνωστό πως στη διάρκεια του δυστυχισμένου της γάμου με τον Κάρολο, η Νταϊάνα δεν αποζητούσε παρηγοριά στους Σπένσερ, αλλά από τους Γκόλντσμιθ.
Γκόλντσμιθ… Πού το’χουμε ξανακούσει το όνομα?
Μα βέβαια! Κάρολ Γκόλντσμιθ λέγεται η μητέρα της Κέιτ!

Το «Γκόλντσμιθ» είναι εβραϊκό όνομα, πράγμα που υποδηλώνει ότι η Κέιτ έχει εβραϊκή καταγωγή. Αφού η εβραϊκή ταυτότητα μεταδίδεται από την πλευρά της μητέρας, λέγεται ότι η Κέιτ, είναι «κάπως Εβραία». Ο θείος της Γκάρι, είναι επίσης ένας Γκόλντσμιθ.
Είναι ο ζάπλουτος, έμπορος ναρκωτικών, πορνογραφικού υλικού, και αδερφός της μητέρας της, του οποίου η βίλα «μπανγκ μπανγκ», είναι προσφιλής τόπος παραθερισμού για την Κέιτ και τον Γουίλιαμ.

carol


Τα ΜΜΕ, απεικονίζουν την Κέιτ σαν κοινή θνητή, σαν τη Σταχτομπούτα. 
Αλλά πόσοι κοινοί θνητοί έχουν μητέρα με αρκετή επιρροή και χρήμα, για να στείλει την κόρη της στο ίδιο αριστοκρατικό πανεπιστήμιο, που πήγε ο Γουίλιαμ;
Ναι, η μητέρα της Κέιτ είναι μια Γκολντσμιθ, και πολλά στοιχεία καταδεικνύουν ότι η μητέρα του Γουίλιαμ, η Νταϊάνα, ήταν επίσης της γενιάς των Γκόλντσμιθ.

Έχει λοιπόν το ζεύγος κοινό πρόγονο; Εναν Γκόλντσμιθ απ’τη Φρανκφούρτη, μήπως;
Αυτό θα έκανε την Κέιτ και τον Γουίλιαμ, τριτοξάδερφα, όπως είναι ο Φίλιππος κι η Λιζ.
Τώρα που η Κέιτ παντρεύτηκε τον Γουίλιαμ, ποιο είναι το εκ γάμου επίθετό της;
 
Αφού ο Γουίλιαμ είναι ο γιος του Καρόλου που είναι γιος του Φιλίππου Μάουντ Μπάτεν, το πραγματικό γερμανικό του επώνυμο είναι Μπάτενμπεργκ, οπότε τυπικά, ο Γουίλιαμ είναι ένας Μπάτενμπεργκ, το ίδιο και η Κέιτ. Η οικογενειακή ιστορία της ΝταΪάνας, δεν ολοκληρωνεται αν δε δούμε το γενεαλογικό δέντρο της μητέρας της.
Το όνομα της μητέρας της, είναι Φράνσις Ρας. Η γιαγιά της, Ρουθ Ρας, υπηρετούσε τη βασίλισσα ως καμαριέρα της. Από πού ήρθε το όνομα Ρας;

ideografhmata.gr
https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/avta-pou-de-theloun-na-kseroume-4-meros/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!