Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ὑπόθεσις Breivik: Ὅποιος τολμήση νά μποϋκοτάρη τό Ἰσραήλ, τιμωρεῖται!Όταν νεαροί Νορβηγοί τόλμησαν να μιλήσουν για μποϊκοτάζ του Ισραήλ …η Μοσάντ βρήκε έναν επαγγελματία δολοφόνο και τον έστειλε να δολοφονήσει συνολικά 77 άτομα …τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία των 20 που συμμετείχαν σε κατασκήνωση με θέμα το Παλαιστινιακό.
Ο δολοφόνος Breivik έχαιρε υψηλής προστασίας. Την ώρα που εκτελούσε τους νεαρούς με σφαίρες στο κεφάλι …από το ελικόπτερο της αστυνομίας που τον πλησίαζε δεν έπεσε ούτε μισή σφαίρα για να τον σταματήσουν …όταν στην Αμερική σε πυροβολούν ακόμα κι αν κρατάς στυλό χωρίς καπάκι. Το ελικόπτερο πλησίαζε κι αυτός συνέχιζε να εκτελεί και παραδόθηκε σαν νύφη στις αρχές.


Το δικαστήριο ΔΕΝ τον καταδίκασε ισόβια ενώ είχε τη δυνατότητα καιτον τιμώρησε μόλις με 21 χρόνια φυλάκισης για 77 νεκρούς. Δεν τον έβαλαν να συγκατοικήσει με κάποιον ισοβίτη μερακλή …για να λάβει μαθήματα ανδρισμού… αλλά τον έχουν προστατευμένο από τους ποινικούς σε σουίτα πολυτελείας. Κάποια στιγμή θα βγει και θα απολαύσει τα εκατομμύρια που του έταξαν ή μπορεί να βάλουν κάποιον άλλον να τον δολοφονήσει και να κλείσει η υπόθεση εκεί. Η Νορβηγία πήρε το ίδιο μάθημα που το Ισραήλ παραδίδει σχεδόν καθημερινά στους Παλαιστίνιους.


Με αφορμή την διοργάνωση της επόμενης Eurovision στο Ισραήλ σε συνδυασμό με τις 60 δολοφονίες Παλαιστινίων …ξεκίνησε στην Ισλανδία η συλλογή υπογραφών για να γίνει μποϊκοτάζ στο Ισραήλ. Αν πετύχει η πρωτοβουλία …μένει να δούμε πως θα απαντήσει ο Σιωνισμός. Με κάποιον «εθνικιστή-σιωνιστή» τύπου Breivik ώστε η οργή να κατευθυνθεί στους ίδιους τους Ισλανδούς ή με κάποια επίθεση από το ISIS …τύπου Bataclan στο Παρίσι, όπου θα εκτελεστούν δεκάδες αθώοι Ισλανδοί, αλλά κάποιοι άλλοι θα προειδοποιηθούν να μην βγουν από το σπίτι εκείνη την ημέρα.

[Πηγή]http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2018/05/breivik.html

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!