Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ... Η Προεδρία της Τουρκίας έβγαλε ΒΙΝΤΕΟ για την Άλωση της Πόλης...!!! Συμμετέχει και ο Ερντογάν...!!!



Ειδικό βίντεο από την προεδρία της Δημοκρατίας για την 565η επέτειο από την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης

Η προεδρία της Δημοκρατίας ετοίμασε ένα ειδικό βίντεο για την 565η χρονιά από την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης. Στο βίντεο που αρχίζει με το πέρασμα των καραβιών από την ξηρά που έκανε ο σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής, ζωντανεύουν πολλές ιστορικές προσωπικότητες.



Ο ΠτΔ Ερντογάν και η προεδρία της Δημοκρατίας ετοίμασαν ένα ειδικό βίντεο για την 565η χρονιά από την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης.

Στο βίντεο παρουσιάζονται ιστορικές προσωπικότητες όπως ο σουλτάνος Μωάμεθ Ο Πορθητής, ο σουλτάνος Αμπντουλχαμίτ και οι Ατατούρκ, Μεντερές και Τουργκούτ Οζάλ. Στο βίντεο συχνά διακρίνεται το οθωμανικό λάβαρο με τις τρεις ημισελήνους και στο τέλος του εμφανίζεται ο Ερντογάν.
……………….
ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Η 565η επέτειος από την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, θα γιορτασθεί από τον δήμο Κωνσταντινούπολης (ΙΒΒ) στο Χάλιτς. Στην ανακοίνωση που έγινε από τον ΙΒΒ, αναφέρεται πως το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 19:30 στην περιοχή του Συνεδριακού Κέντρου Χάλιτς και σε αυτό θα υπάρχει συναυλία από ομάδα σούφι μουσικών του υπουργείου Πολιτισμού

Μετά από την συναυλία, θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα ιφτάρ με την συμμετοχή επισήμων από Κωνσταντινούπολη και κρατικών αξιωματούχων.Μετά από το ιφτάρ λόγω της 565ης επετείου της αλώσεως θα αρχίσει ¨Ειδική Επίδειξη Άλωσης¨.



http://tourkikanea.gr


[Πηγή]https://www.stoxos.gr/2018/05/blog-post_2787.html

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!