Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Αὐτά, πού δέν θέλουν νά ξέρουμε… 6ο μέρος



H συγγραφέας Δρ. Τζόι Πιού, πιστεύει πως έχει ανακαλύψει την ταυτότητα του αντίχριστου μέσα από τη σχολαστική της έρευνα. 

Είναι η συγγραφέας του βιβλίου «Εδεμ» Ισχυρίζεται ότι ο κήπος της Εδεμ απέχει πολύ από την ιστορία με το μήλο και το φίδι, που μάθαμε στο κατηχητικό. Πιστεύει ότι η Εύα έκανε με το ερπετό τον γιο της Κάιν, μέσα από τον οποίο βγήκαν σατανικά υβρίδια.


Gyazo


Eίναι πεπεισμένη ότι η ιερά σινδόνη του Τουρίνου είναι αυθεντική και ότι σε αυτήν τυλίχτηκε ο Ιησούς μετά τη σταύρωση.
Οι επιστήμονες και οι ερευνητές ακόμα αυζητούν πάνω στο θέμα της αυθεντικότητας και η καθολική εκκλησία, δεν έχει αποφασίσει. (δημοσίως)
 
Η Τζόι επιμένει ότι η σινδόνη είναι αυθεντική και ότι έγινε σκευωρία με τον προσδιορισμό της ηλικίας της, για να συγκαλυφθεί η αυθεντικότητά της. Επισημαίνει ότι υπάρχει αναφορά στην Αποκάλυψη, που υποδηλώνει ότι ο αντίχριστος είναι δαιμονικός κλώνος του Ιησού. 

Αφού οι κλώνοι δεν έχουν ψυχή, ένας κλώνος του Ιησού θα ήταν η ενσάρκωσή του, χωρίς ψυχή, και άρα θα ήταν ανοιχτός σε «κατάληψη» (δαιμονισμό) από σατανική οντότητα. Πιστεύει ότι ο Γουίλιαμ κλωνοποιήθηκε με το DNA του Χριστού, που πάρθηκε από το αίμα στην ιερά σινδόνη κι ότι ο Γουίλιαμ έχει το DNA του Χριστού. 

Η έρευνά της έβγαλε πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι η ΝταΪάνα χρησιμοποιήθηκε από τη βασιλική οικογένεια, σαν φοράδα αναπαραγωγής που θα θυσιαστεί, για να φέρει στη ζωή τον αντίχριστο- τον πρίγκηπα Γουίλιαμ. Η Τζόι λέει: «Επανειλημμένα προσπάθησε να αποβάλει, έπεσε κι από τις σκάλες, για να τον σκοτώσει.

Ήξερε πως κάτι δεν πήγαινε καλά… Της χορηγούσαν πολλά φάρμακα… Είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της, πως ένιωθε ότι χρησιμοποιήθηκε σαν σκεύος για να γεννήσει. Με την προσπάθεια να αποβάλει και με αυτά που έλεγε, έδειχνε πως κυοφορούσε κάτι που δεν είχε ψυχή,και δεν είχε γενετική σύνδεση μ’εκείνη ή τον Κάρολο. 

Το γεγονός οτι τον ονόμασαν Γουίλιαμ-Άρθουρ, έχει ενδιαφέρον. Δεν τον έλεγε Γουίλιαμ, τον φώναζε Γουίλ. Παρέλειπε το Ι ΑΜ… (που στα αγγλικά σημαίνει ΕΙΜΑΙ). Και πώς αυτοαποκαλείτο ο Γιαχβέ; ΕΙΜΑΙ. (Ο ων)
 
Το δεύτερό του όνομα είναι Άρθουρ, οπότε έχουμε το «Είμαι ο Αρθούρος».

Gyazo (1)


Τελικά, λέει η Τζόι, θα δημοσιοποιηθούν αποδείξεις ότι η σινδόνη είναι αυθεντική και πως όταν φανεί ότι το DNA του Γουίλιαμ ταιριάζει με του Χριστού, οι άνθρωποι θα αγκαλιάσουν και θα λατρέψουν λαθεμένα, αυτόν τον κάλπικο μεσία.


Αν ο Γουίλιαμ είναι κλώνος του Ιησού οπως προτείνει η Δρ. Τζόι, σημαίνει πως είναι πανομοιότυπο σωματικό αντίγραφό του. Σε θρησκευτικούς πίνακες, ο Ιησούς απεικονίζεται ως Εβραίος με σκούρα μαλλιά και μάτια. Ο Γουίλιαμ εχει ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια και γερμανικά αρια χαρακτηριστικά. 

Είναι κατά πάσα πιθανότητα, ο βιολογικός γιος της Νταϊάνας και του Καρόλου, ο γάμος των οποίων ένωσε τη γραμμή αίματος των Γερμανών Σαξ-Κόμπερτ-Γκόθα, με αυτή των επίσης Γερμανών Γκόλντσμιθ-Ρόθστσάιλντ.


Η μανιέρα ότι ο Γουίλιαμ είναι ο απόγονος του Χριστού, μέσω της γραμμής αίματος των Μεροβιγιανών, είναι απλά προπαγάνδα. Είναι ένα ψέμα που προωθείται από τα ΜΜΕ, μέσω ταινιών και βιβλίων όπως τον Κώδικα Ντα Βίντσι, και το «Άγιο Αίμα, Άγιο δισκοπότηρο». 

Ο κόσμος προετοιμάζεται για τον ερχομό ενός μεσία-σωτήρα, βασισμένος στην κατασκευασμένη πεποίθηση ότι η γραμμή αίματος του Χριστού, επέζησε μέσα στους αιώνες. Για να ολοκληρωθεί το ψέμα της καταγωγής του Γουίλιαμ, τα ΜΜΕ θα χρειαστούν πειστικές αποδείξεις.
 
Ο κόσμος θα πρέπει να δει την ικανότητα του Γουίλιαμ να κάνει θαύματα, όπως ο Χριστός. Να γιατρέψει αρρώστους ή να αναστήσει νεκρούς. Η δουλειά του ως πιλότος ανεύρεσης και διάσωσης της RAF, είναι το τέλειο όχημα, για να στηθεί μια «θαυματουργή» διάσωση. Ο κόσμος θα χρειαστεί και πειστήρια ότι το DNA του Γουίλιαμ, συνδέεται με αυτό του Χριστού και της Μαγδαληνής. Αυτό μπορεί να παρθεί από διάφορες πηγές. Μία απ’αυτές είναι η ιερά σινδόνη. Άλλη είναι τα υποτιθέμενα λείψανα της Μαγδαληνής. Ο βραχίονάς της, διατηρείται στη Γαλλία.

Και το κρανίο της, βρίσκεται σε μαρμάρινη σαρκοφάγο, επίσης στη Γαλλία. Άλλη μια πηγή είναι ένα δόντι της Μαγδαληνής που κρατάει το Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη. Όταν επικυρωθεί η γενετική σύγκλιση, ο κόσμος της χριστιανοσύνης θα «αγκαλιάσει» τον Γουίλιαμ. 

Πολλοί θα θεωρήσουν ότι είναι ο μεσίας-σωτήρας που επέστρεψε. Σαν απόγονος του Χριστού και υποστηρικτής της παγκόσμιας θρησκείας, θα γίνει αποδεκτός από βουδιστές, ινδοϊστές και στη Μέση Ανατολή, όπου έζησε ο Χριστός, και μελέτησε και κήρυξε την ανατολιική φιλοσοφία. 

Ο Γουίλιαμ, σαν απόγονος της δαβιδικής φυλής του Ιούδα, θα τον έκανε αποδεκτό και στους Εβραίους. Φυσικά, θα γίνει αποδεκτός και από τους ελευθεροτέκτονες και από τις μυστικές οργανώσεις, αφού είναι μέλος τους. Όταν η μητέρα του Γουίλιαμ πέθανε σε τροχαίο στο Παρίσι, στην αγκαλιά ενός μουσουλμάνου, λυπήθηκε όλος ο κόσμος γι’αυτόν, και οι μουσουλμάνοι που τον λατρεύουν.


Ο Γουίλιαμ, ο όμορφος, χαρισματικός και φιλάνθρωπος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, είναι ήδη αντικείμενο λατρείας και εμπιστοσύνης της μάζας. Αν σκεφτεί κανείς όλους τους πιθανούς υποψηφίους, κάτω από τους οποίους ο κόσμος θα ήθελε να ενωθεί, ο Γουίλιαμ υπερέχει.


Στο βιβλίο του «Ο αντίχριστος σ’ένα φλυτζάνι τσάι», ο συγγραφέας Τιμ Κόεν αναφέρεται τη συνωμοσία της βρετανικής μοναρχίας μέσα στους αιώνες, για τη δημιουργία μιας νέας τάξης πραγμάτων (ΝΤΠ) μέσα από την πιο ισχυρή οργάνωση του κόσμου. Το Τάγμα του Γκάρτερ.

Gyazo (2)


Αυτό το τάγμα είναι το 1% πάνω από το 1% που διοικεί το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ιδρύθηκε το 1948, τα μέλη του είναι λίγα. Ο Κάρολος, ο πρίγκηπας της Ουαλίας, η βασίλισσα, και μόνο μέχρι 24 μέλη-σύντροφοι, ανά εποχή. Το Τάγμα του Γκάρτερ, είναι η μητρική οργάνωση του ελευθεροτεκτονισμού παγκοσμίως. 

Όταν ένας μασόνος παίρνει τον 33ο βαθμό του, ορκίζεται πίστη στο Τάγμα του Γκάρτερ. Είναι η ηγεσία-πυρήνας των Priori of Sion, των Ναϊτών, του ελευθεροτεκτονισμού της Σκοτίας, των Ροδόσταυρων και της πανίσχυρης επιτροπής των 300. 

Αυτό το μεσαιωνικό Τάγμα, είναι ο προάγγελος της επικείμενης εδραίωσης της στρογγυλής τραπέζης της ΝΤΠ. 

Gyazo (3)


Στις 23 Απριλίου του 2008, ο πρίγκηπας Γουίλιαμ, το δεύτερο όνομα του οποίου είναι Άρθουρ, έγινε το 999ο μέλος του Τάγματος του Γκάρτερ.

Αν δει κανείς τον αριθμό αυτό σε καθρέφτη, είναι το 666. Ειπώθηκε πως ο Γουίλιαμ έγινε το 1000ο μέλος, όταν προστέθηκε
και το όνομα του Ιδρυτή. Oι ιππότες του Τάγματος του Γκάρτερ, υπηρετούν ως ιππότες του κύκλου του βασιλιά Αρθούρου της στρογγυλής τραπέζης, όταν ο Γουίλιαμ χριστεί θεϊκός βασιλιάς και παγκόσμιος ηγέτης.

Gyazo (4)


Το έμβλημα του Τάγματος του Γκάρτερ, είναι μια σατανική κατάρα. Honi Soit Qui Mal Y Pense που σημαίνει <<Κακό να πάθει αυτός που σκέφτεται κακά για "αυτό">> Όταν λένε «αυτό», αναφέρονται στο ίδιο το κακό. Οπότε, η πραγματική μετάφραση της κατάρας, είναι:
«Κακό να πάθει αυτός που σκέφτεται κακά για το κακό».

Gyazo (6)


Το Γκάρτερ είναι ένα έμβλημα μιας κάστας μαγισσών και της μαγείας, που ήταν πρακτική του ιδρυτή του τάγματος, του βασιλιά Εδουάρδου του Γ’
Το οικόσημο του Καρόλου, το έμβλημα του τάγματος του Γκάρτερ, καθώς και τον κόκκινο δράκο.

Gyazo (7)


Στην Αποκάλυψη αναφέρεται μόνο μία φορά ο κόκκινος δράκος, που υπονοεί τον σατανά. 
Οι γραφές περιγράφουν το πνεύμα του αντίχριστου, ως κόκκινο δράκο που σηκώνεται από την αλλόκοσμη άβυσσο, και γνωρίζοντας το στόχο του, μπαίνει μέσα στον πρίγκηπα και του δίνει τη δύναμή του, το θρόνο του και μεγάλη εξουσία.

Gyazo (8)


Κόκκινος δράκος φαίνεται στο πάνω δεξί μέρος της ασπίδας, στο οικόσημο του Γουίλιαμ. Αλλά μέρος του κρύβεται από λευκό μονόκερο.

Στην Αποκάλυψη, το «κτήνος» περιγράφεται σαν λεοπάρδαλη με πόδια αρκούδας και στόμα λιονταριού. Στην αριστερή πλευρά του οικόσημου του Γουίλιαμ, το κτήνος που κρατάει ψηλά την ασπίδα, εναρμονίζεται τέλεια με τη βιβλική περιγραφή, όπου το κτήνος έχει το σώμα λεοπάρδαλης, τα πόδια της αρκούδας και το στόμα λιονταριού. Στην κορυφή του οικόσημου του Γουίλιαμ, βρίσκεται άλλο λιοντάρι.

Αυτό το κυρίαρχο λιοντάρι, συμβολίζει τον παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος είναι ο βασιλέας πάνω απ’όλους τους βασιλείς. (βασιλεύς των βασιλέων)

Gyazo (9)


Προσέξτε πώς αυτό το κυρίαρχο λιοντάρι είναι αποσπασμένο, όπως η κορυφή της αιγυπτιακής πυραμίδας στο χαρτονόμισμα του αμερικανικού δολαρίου. Περιμένει να ενωθεί με την υπόλοιπη πυραμίδα, πράγμα που θα γίνει όταν ο παγκόσμιος βασιλιάς, ξεκινήσει την ηγεμονία του.

Ο μονόκερος στη δεξιά πλευρά του οικόσημου, συμβολίζει την αγνότητα της καρδιάς και τη φαντασία. Ο μονόκερος είναι αλυσοδεμένος, πράγμα που συμβολίζει την καρδιά και το μυαλό που είναι δέσμια. Η αλυσίδα ξεκινάει από την κορώνα του μονόκερου, και φτάνει στη γη, κρατώντας τον δέσμιο.


Ο μονόκερος είναι ο κάλπικος Χριστός λέει ο Τιμ Κόεν, στο βιβλίο του. Η Αποκάλυψη λέει πως το κτήνος θα εξαναγκάσει τους πάντες να δεχτοΎν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι, ή στο μέτωπο. Σήμερα, το χάραγμα είναι ένα μικροτσίπ που συνδέεται με δορυφόρο και εμφυτεύεται στο σώμα.

Gyazo (10)


Λέγεται «σημάδι Χ» . Περιέχει το οικονομικό, ιατρικό και προσωπικό σας ιστορικό και μπορεί να σας εντοπίσει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Σκλαβώνει τον κόσμο, ώστε κανείς να μη μπορεί να αγοράσει, να πουλήσει ή να συμμετάσχει στην κοινωνία, χωρίς να’ναι μαρκαρισμένος.

Ο Γουίλιαμ εμφύτευσε ηλεκτρονικό τσιπάκι στο δεξί του χέρι το 1995. Ας ξαναδούμε τις φωτογραφίες του Associated Press, που δημοσίευσε το Μπάκινγχαμ, με τον Γουίλιαμ να κρατάει αρνάκι, όπως ο Ιησούς.

Gyazo (11)


Ο Γουίλιαμ κρατάει συμβολικά την οπλή. Ο σατανάς απεικονίζεται συχνά με οπλές.



Gyazo (13)


Ο Γουίλιαμ προωθείται ως «ο αμνός του Θεού» σε αυτή τη φωτογραφία. Οι τέχνες και η λογοτεχνία, περιγράφουν τον αντίχριτο ως όμορφο και γοητευτικό, που ειναι αριστοτέχνης στο ψέμα και την εξαπάτηση.


Γιατί κρατάει την οπλή ο Γουίλιαμ στη φωτογραφία; Όσοι γνωρίζουν τον αποκρυφισμό, κατανοούν το μήνυμα αυτής της φωτογραφίας, η οποία ταυτίζει τον Γουίλιαμ με τον αντίχριστο.


Στις 9/6/2011, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ παρευρέθηκαν σε ένα γκαλά της ελίτ στο παλάτι Κένσινγκτον. Το ολογράφημα που εμφανιζόταν από πάνω τους, (βλ. από το 14:50 λεπτό στο βίντεο) φαίνεται να απεικονίζει έναν δαίμονα που τρώει το κεφάλι ενός αρνιού. 


Στις 3/7/2011 ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, επισκέφθηκαν τον Καναδά.

«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!