Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Αυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… 5ο μέρος


Η Νταιάνα είναι απόγονος του Τζέικομπ Φρανκ. Του διαβόητου ραββίνου του 18ου αιώνα, που δήλωνε η μετενσάρκωση του ψευδομεσία των Εβραίων, Σαμπατάι Ζάβι.
Ο Τζέικομπ Φρανκ έκανε ένα γιο, τον Ράσας Φρανκ, που αντέστρεψε το όνομά του, κι έγινε γνωστός στην Ευρώπη ως Φρανκ Ρας.

Το όνομα της μητέρας της Νταϊάνς (Φράνσις Ρας) είναι το θηλυκό αντίστοιχο του αντρικού Φρανκ Ρας.

Για τον Κάρολο, ο γάμος με τη Νταιάνα στις 29/7/81, δεν ήταν σε καμία περίπτωση από έρωτα. Κανονίστηκε με τον κρυφό στόχο, να ενωθεί η γραμμή αίματος των Γουίνδσορ, με αυτή των Γκόλντσμιθ-Ροθστσάιλντ.
Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε το βασιλικό ζεύγος, αν ήταν ερωτευμένοι, η Νταιάνα απάντησε ντροπαλά «Φυσικά» και ο Κάρολος απάντησε με αγένεια, «ό,τι κι αν σημαίνει το να’σαι ερωτευμένος»…


Το Νοέμβρη του ’81, το παλάτι ανακοίνωσε ότι η πριγκήπισσα ήταν έγκυος.
Η Νταιάνα δυσκολεύτηκε με τις ναυτίες και γενικά με την υγεία της.
Η βουλιμία της ήταν εμφανής σ’όσους τη γνώριζαν. Αδυνάτιζε συνέχεια.
Την πρωτοχρονιά του ’82, μετά πέντε μήνες γάμου η Νταϊάνα ένιωθε απαίσια.
 
Η σχέση τους χειροτέρευε κι ένιωθε ότι ο Κάρολος αδυνατούσε να καταλάβει αυτά που την ταλάνιζαν. Απείλησε να δώσει τέλος στη ζωή της.
«Έκλαιγα γοερά, ο Κάρολος μου είπε ότι δεν πιστεύει τις ανόητες απειλές μου, και ότι θα πάει για ιππασία. Έπεσα εσκεμμένα στα σκαλιά ενώ ήμουν έγκυος.
Βγήκε η βασίλισσα, είχε τρομοκρατηθεί στην πιθανότητα να αποβάλλω.
Ο Κάρολος είχε βγει για ιππασία. Όταν γύρισε, έδειξε πλήρη αδιαφορία».

Ήταν μία από τις πολλές απόπειρες που έκανε στην επόμενη δεκαετία.
Αποκάλυψε ότι προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της και ότι έπεσε σε ένα γυάλινο σκρίνιο στο παλάτι του Κένσιγκτον.
«Ήμουν πολύ άρρωστη. Προσπαθούσαμε να το κρύψουμε αυτό.
΄Επρεπε να πάω για θεραπεία, γιατί είχα τέτοια κατάθλιψη, που προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου με ξυραφάκια».

Θυμήθηκε κι ένα άλλο περιστατικό.
«Μετά από 5 χρόνια γάμου, ήρθε η αδερφή μου η Τζέιν να με δει.
Φορούσα ένα V μπλουζάκι και σορτσάκι. Με ρώτησε τι είναι αυτό
το σημάδι στο στήθος μου, της είπα πως δεν είναι τίποτα.
 
Την προηγούμενη νύχτα, προσπάθησα να μιλήσω στον Κάρολο.
Δεν με άκουγε, είπε ότι πάλι βγάζω ψεύτικες απειλές. Σήκωσα τον σουγιά του από το κομοδίνο του και γρατζούνισα βαθιά το στήθος μου. Άρχισα να αιμορραγώ πολύ, κι εκείνος παρέμεινε απαθής.»
Απόπειρες αυτοκτονίας, και απελπισμένα καλέσματα για βοήθεια.
 
Δεν είχαν σημασία, είπε η Νταϊάνα. Κανείς δεν άκουγε.
Τα ΜΜΕ περίμεναν με έντονο ενδιαφέρον να γεννήσει. Η Νταϊάνα δεν άντεξε την πίεση και ζήτησε να γίνει ο τοκετός με τεχνητούς πόνους. Ήταν δύσκολο να ορίσουν ημερομηνία, καθότι ο μέλλων πατέρας έπαιζε συνέχεια πόλο.

«Όταν κάναμε τον Γουίλιαμ, έπρεπε να βρούμε ημερομηνία που τον βόλευε για το πόλο του. Βρήκαμε μια μέρα που βόλευε και όταν ήρθε το μωρό, έκαναν όλοι χαρές. Ήταν όμορφα. Ένιωθα ευγνώμων γι’αυτό.»
Κι ενώ η Βρετανία γιόρταζε για το νέο διάδοχο, η Νταϊάνα ξανάπεσε σε κατάθλιψη.

Η γέννηση του πρίγκηπα Γουίλιαμ-Άρθουρ-Φίλιπ-Λούις Γουίνδσορ στις 21/6/1982 δεν ήταν φυσική. Προκλήθηκαν πόνοι τεχνητά, στη θερινή ισημερία, τη μέρα που Δρυίδες, Μάγοι και Σατανιστές, μαζεύονται και γιορτάζουν σε παγανιστικά μνημεία, σ’ολόκληρη τη Σκοτία, την Αγγλία και την Ουαλία.

black


Οι έντονες εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν ως αργά τη νύχτα, με σεξουαλικά όργια, θυσίες, μαύρες λειτουργίες και σατανική λατρεία, στη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου.
Οι αρχαίοι Δρυίδες, είχαν ήδη προφητεύσει ότι κάποτε στο μέλλον, στις 21 Ιουνίου, θα γεννιόταν ο ήλιος-βασιλιάς τους, από μια πριγκήπισσα.

gh


Η γέννηση του Γουίλιαμ, δεν συνοδεύτηκε μόνο από ηλιακή έκλειψη, αλλά και από ακόμα πιο σπάνια σεληνιακή έκλειψη και από παράξενες ευθυγραμμίσεις των πλανητών.
(τυχαίο? δε νομίζω και σιγά μην ορίστηκε εκείνη η μέρα γέννησης, επειδή βόλευε τον Κάρολο στο πόλο…)

Τη μέρα που γεννήθηκε ο Γουίλιαμ, βγήκε στους κινηματογράφους η ταινία «Omen 3, The Final Conflict» , που ειχε αμέτρητους συσχετισμούς με την Αγγλία και τον αντίχριστο.
Την ίδια χρονιά, βγήκε και το αμφιλεγόμενο best seller, «Άγιο Αίμα, Aγιο Δισκοπότηρο»
 
Ο εκδοτικός οίκος που έβγαλε το βιβλίο, ήταν στην 5η Λεωφόρο 666 της Ν. Υόρκης. (εντελώς τυχαίο κι αυτό)
Οι συγγραφείς ισχυρίστηκαν ότι ο Χριστός δεν πέθανε στο σταυρό, αλλά έζησε, παντρεύτηκε και έκανε παιδί.
Ισχυρίστηκαν επίσης ότι η βασιλική γραμμή αίματος του Ισραήλ, μέσω του βασιλιά Δαβίδ, συνεχίστηκε με την κόρη του Ιησού, η οποία παντρεύτηκε στη γαλλική βασιλική οικογένεια Μεροβιγιανών.

Το βιβλίο της Κίτι Κέλυ με τίτλο The Royals, αποκαλύπτει ότι η Νταϊάνα, ήταν απόγονος των Μεροβιγιανών βασιλέων. Υποδηλώνει δηλαδή ότι η Νταϊάνα, είναι φορέας του άγιου αίματος του Χριστού.

Στο μυαλό του αποκρυφιστή, η Νταϊάνα αντιπροσωπεύει το άγιο δισκοπότηρο. Είναι ο δέκτης του αίματος του Χριστού, που λέγεται ότι επέζησε στους αιώνες. Οι Ναϊτες Τέμπλαρ και οι μυστικές αδελφότητες, λέγεται ότι είναι τα αόρατα χέρια που προστάτεψαν την άγια γραμμή αίματος, μέσα από την άνοδο και την πτώση αυτοκρατοριών, μέχρι να φτάσει στον τελικό αποδέκτη, που θα διοικήσει στο όνομα του Χριστού.

Ο Σερ Λώρενς Γκάρντνερ έγραψε το best seller με τίτλο «Γραμμή Αίματος του Αγιου Δισκοπότηρου». Ισχυρίζεται ότι η ανάσταση του Ιησού, ήταν ένα ψέμα που διέδωσε η εκκλησία. Παραποίησαν τα ευαγγέλια, για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους ως άγιοι μεσάζοντες, μεταξύ των πιστών και του Χριστού που αναστήθηκε.

Το εκρηκτικό best seller του Νταν Μπράουν, ο «Κώδικας Ντα Βίντσι» πούλησε πάνω από 80.000.000 αντίτυπα και μεταφράστηκε σε 44 γλώσσες. Κι αυτό το βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς έκανε παιδί με τη Μαγδαληνή, και ότι η γραμμή αίματός του, μεταβιβάστηκε σε ευρωπαϊκή βασιλική οικογένεια. Δεν λέει όμως σε ποια.
Αφήνει το κοινό να μαντέψει.
 
Τι μήνυμα έδωσε ο «Κώδικας Ντα Βίντσι» (βιβλίο και ταινία) σ’όλο τον κόσμο;

Μήνυμα 1ο: Το άγιο δισκοπότηρο δεν είναι ένα υλικό αντικείμενο.
Είναι μια γυναίκα, η Μαρία Μαγδαληνή. Το άγιο δισκοπότηρο συμβολίζει τη μήτρα της, και την γραμμή αίματος του Χριστού που συνέχισε.
Μήνυμα 2ο: Η Μαρία Μαγδαληνή δεν ήταν ιερόδουλη. Η εκκλησία επινόησε αυτή την ιστορία, για να κρύψει την στενή σχέση Χριστού και Μαγδαληνής.
Μήνυμα 3ο: Τα κειμήλια που έκρυψαν οι Ναϊτες Τέμπλαρ, περιλαμβάνουν έγγραφα και τα οστά της Μαγδαληνής, σαν απόδειξη.
Μήνυμα 4ο: Κατά τη σταύρωση, η Μαγδαληνή ήταν έγκυος. Μετά τη σταύρωση, πήγε στη Γαλλία, όπου γέννησε μια κόρη, που την ονόμασε Σάρα.
Μήνυμα 5ο: Τελικά, η Σάρα έγινε νύφη στην οικογένεια των Μεροβιγιανών, οπότε είναι φορείς της άγιας γραμμής αίματος του Ιησού και της Μαγδαληνής.
Μήνυμα 6ο: Μέχρι σήμερα οι Ναϊτες, έχουν στόχο να επιστρέψουν απόγονο του Χριστού στο θρόνο της Ιερουσαλήμ. Μετέδωσαν το μυστικό μέσα από ένα κρυφό δίκτυο, μυστικών οργανώσεων, που περιλαμβάνουν την Priori of Sion. Ο Ντα Βίντσι ήταν μέλος αυτής της οργάνωσης.
Μήνυμα 7ο: Ο Ντα Βίντσι ήξερε το μυστικό του δισκοπότηρου και το κωδικοποίησε στον κορυφαίο πίνακά του, «το τελευταίο δείπνο».

deipno


Η φιγούρα που κάθεται δίπλα στον Χριστό, δεν είναι άντρας, αλλά γυναίκα.

m-deipno


Είναι η συζυγος του Ιησού, η Μαρία Μαγδαληνή.
Κι άλλος παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης έκρυψε το μυστικό του δισκοπότηρου στο έργο του.

usa
 

Ο Φρεδερίκος Μπαρντόλντι, ήταν ελευθεροτέκτων 33ου βαθμού.
Οι ελευθεροτέκτονες της Γαλλίας του ανέθεσαν τη δημιουργία μονολιθικού αγάλματος, που ήθελαν να δωρίσουν τους ελευθεροτέκτονες της Αμερικής.

Όπως του Ντα Βίντσι, έτσι και το αριστούργημα του Μπαρτόλντι, έκρυβε το μυστικό σε κοινή θέα. Έφτιαξε άγαλμα με τη φιγούρα της Μαγδαληνής, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το άγαλμα, δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία.

Γιατί βγάζουν οι εκδοτικοί οίκοι και τα κινηματογραφικά στούντιο των ιλουμινάτι, βιβλία και ταινίες, με θέμα την άγια γραμμή αίματος του Χριστού;

sheep


Το κίνητρο φαίνεται σ’αυτές τις φωτογραφίες του Associated Press, που δείχνουν τον Γουίλιαμ να κρατάει αμνό, όπως ο Ιησούς.
Τα ΜΜΕ, προώθησαν την ιδέα ότι η Νταϊάνα ήταν φορέας της άγιας γραμμής αίματος του Χριστού, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο πρωτότοκός της και διάδοχος του θρόνου, έχει θεϊκό αίμα. Τα μονοπώλια των ΜΜΕ, δημιούργησαν την προσδοκία πως επίκειται η τελική μάχη μεταξύ καλου και κακού, κι ότι τώρα ο κόσμος χρειάζεται έναν σωτήρα.
 
Ο τραγικός θάνατος της Νταϊάνας, γέννησε συμπάθεια προς τον Γουίλιαμ που της έμοιαζε. Η δημοφιλία του ανέβηκε στα ύψη μετά το θάνατό της.
Τώρα είναι η πιο αγαπημένη περσόνα στην Αγγλία και δεν τον αγγίζει η κακή δημοσιότητα.
 
Το Associated Press που ελέγχουν οι Ρόθστσαϊλντ, τον προστατεύει από κριτική, σκάνδαλα και κουτσομπολιά. Τον έκαναν πακέτο, ως υπεύθυνο, όμορφο και «άγιο» διάδοχο του θρόνου. Για να προετοιμαστεί για το ρόλο του βασιλιά, ο Γουίλιαμ εκπαιδεύτηκε σε όλα τα σώματα του βρετανικού στρατού.

pilotos


Ο ρόλος του ως πιλότου ανεύρεσης και διάσωσης της RAF, φτιάχνει το σκηνικό για ηρωική δράση που αγιοποιείται.
Πώς θα ήταν η ζωή κάτω από την ομπρέλα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, με κυβερνήτη έναν παγκόσμιο βασιλιά; Ποιοι είναι οι υποψήφιοι κάτω από τους οποίους ο κόσμος θα ήταν πρόθυμος να ενωθεί, και που θα αποδεχόταν ως παγκόσμιο βασιλέα και σωτήρα; 
Η προφητεία της Αγ. Γραφής αποκαλυπτει οτι ο παγκόσμιος βασιλιάς που θα έρθει, είναι ο πρίγκηπας του σκότους, ή Αντίχριστος.

vs


Θα φέρει την ειρήνη αφοπλίζοντας τον κόσμο από τα όπλα πολέμου.
Θα ανέβει στην εξουσία σε μια πλατφόρμα ειρήνης και θα ισχυριστεί ότι είναι ο σωτήρας της ανθρωπότητας. Όμως, θα είναι ένας κάλπικος σωτήρας.
Όταν θα το κάνει αυτό, θα κρατάει την εξουσία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου στρατού.

«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!