Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Σίγουρα! "Πασόκ και ...ξερό ψωμί" ! ! ! (ΕΦΡΙΞΑΝ μέ τις ρεμούλες, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ !!!)


Αποτέλεσμα εικόνας για ο ήλιος του Πασοκ


ΠΑ-ΣΟ-ΚΑ-ΡΑ "Α Θ Α Ν Α Τ Η"! 
Στα μπουζούκια έτρωγαν τις δωρεές (!!!) για τα παιδιά της 'UNICEF'! Ρε ουστ ...
ΕΔΕΙΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

Πρόκειται για τα ίδια στελέχη τα οποία όπως μας λένε εργαζόμενοι στην εταιρεία, προσπάθησαν να εμποδίσουν την κυρία Τζιτζίκου να προχωρήσει σε έλεγχο, ενώ ένας εξ αυτών έκανε πέντε μήνες να παραδώσει την κατάσταση μισθοδοσίας στη νέα πρόεδρο.

Σχετική εικόνα

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι εργαζόμενοι «Όταν μας επισκέφτηκε η υπεύθυνη από την Γενεύη μας είπε, ότι η  κ α τ α σ π α τ ά λ η σ η συμβαίνει χρόνια και πως στην ιστορία της καρριέρας της ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ τόσα ποσά να έχουν  δ ι α σ π α θ ι σ τ ε ί   σε τόσο βάθος χρόνου.

Ούτε στην Αφρική λέει, δεν το ζήσαμε αυτό».
Το ίδιο στέλεχος της Γενεύης ομολόγησε στους εργαζόμενους πως σταμάτησαν στα δεκαπέντε χρόνια τον αναδρομικό έλεγχο γιατί …«όσο προχωρούσαμε μπαίναμε πιο βαθιά στην τρύπα του λαγού και δεν θα τελείωνε ποτέ».

Αποτέλεσμα εικόνας για ο ήλιος του Πασοκ

Αναζητώντας τα πρόσωπα στα οποία θα πέσει
ο φακός του εισαγγελέα, τον οποίο ενημέρωσε η κυρία Τζιτζίκου με επιστολή της πέφτουμε σε πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η κυρία Τζιτζίκου ανέλαβε την προεδρία στην εταιρεία (άμισθη θέση), όταν απεβίωσε ο επί 40 έτη πρόεδρος της Λάμπρος Κανελλόπουλος πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Διετέλεσε μάλιστα και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στις πασοκικές κυβερνήσεις (βεβαίως-βεβαίως) την δεκαετία του 90.

Σχετική εικόνα

Η σύζυγος του υπήρξε επίσης μέλος του ΔΣ της εταιρείας.
Ο Λ. Κανελλόπουλος διορίστηκε πρόεδρος το 2000 και έκανε δεξί του χέρι τον Γιώργο Σακελλαρίου ο οποίος ήταν ήδη στην εταιρεία 40 χρόνια, από την εποχή που ήταν υπό κρατικό έλεγχο πριν μετατραπεί το 2002 σε σωματείο.

Σχετική εικόνα

Τον έκανε οικονομικό διευθυντή με μισθό 7000 ευρώ μηνιαίως, και αποχώρησε το 2017 εξ αιτίας του έλεγχου.
Ο αντιπρόεδρος της 'UNICEF' Γρηγόρης Φελώνης, επίσης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μέλος της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης, θεωρείται άνθρωπος του "Βενιζέλου".

Αποτέλεσμα εικόνας για ο ήλιος του Πασοκ

Το 2013 ένα άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, είχε αποκαλέσει τον κ. Φελώνη «Κηπουρό του κόμματος» ζητώντας από τον Ευάγγελο Βενιζέλο «να τον μαζέψει».
Υπήρξε επίσης πρόεδρος στο εργατικό κέντρο Αθήνας.

Σχετική εικόνα

Από την 'UNICEF' παραιτήθηκε όταν από τα κεντρική διοίκηση της 'UNICEF' στην Γενεύη ζητούσαν την αντικατάσταση του προέδρου στην οποία διαφωνούσε και σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων «έκανε κόκκινο πανί τη νέα πρόεδρο που ζητούσε την κάθαρση».

Σχετική εικόνα

Ο εκτελεστικός γενικός διευθυντής της UNICEF Ηλίας Λυμπέρης με 6.000 ευρώ μισθό τον μήνα (!!!) ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ...ΠΑΣΟΚ.

Τι έδειξαν τα δύο πορίσματα

Τα ευρήματα από τα πορίσματα Ελλάδος και Γενεύης είναι ενδεικτικά του πάρτι που γινόταν στην Ελληνική 'UNICEF' για πολλά χρόνια.
Στο έργο συναντάμε όλη την παθογένεια της Ελλάδος που περιλαμβάνει κατασπατάληση, οικογενειοκρατία αλλά και καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τους ίδιους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο ήλιος του Πασοκ

Σε μια εταιρεία μάλιστα που προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Πιο αναλυτικά ο έλεγχος εντοπίζει: Τεράστια ποσά που έχουν χαθεί από προμήθειες που δινόντουσαν με ανάθεση και όχι με διαγωνισμούς.

Μόνο από το 2016 και μετά, επί των ημερών της παρούσας κυβέρνησης και μετά την πρωτοβουλία της νέας προέδρου, άρχισε η εταιρεία να κάνει διαγωνισμούς με διευρυμένη μάλιστα την επιτροπή για να υπάρχει διαφάνεια.

• Έσοδα τα οποία δεν φαίνονται από πωλήσεις ούτε στα ταμεία της επιτροπής.

• Πάγια της επιτροπής τεραστίου ύψους που δεν ξέρουμε πως χάθηκαν καθώς στο ΔΣ δεν συζητήθηκαν ποτέ τα οικονομικά θέματα ως έπρεπε.

Οι μισθοί υπερβαίναν το 1.100.000 ευρώ για 30 άτομα!

• Πλαστογράφηση υπογραφών.

• Έχουν βρεθεί ποσά 50 χιλιάδες του προηγούμενου προέδρου χωρίς καμιά δικαιολογία.

• Δινόντουσαν μπόνους χωρίς καμιά δικαιολογία σε υψηλόβαθμους.

• Τα 2/3 των εργαζομένων είχαν οικογενειακές σχέσεις μεταξύ τους.

• Χρήματα που ξοδεύονταν για σέρβις των προσωπικών αυτοκινήτων και άλλες ανεξήγητες σπατάλες. 
Χαρακτηριστικά η εταιρεία φαίνεται να ξόδευε χρήματα για 25 κιλά το μήνα σε ζάχαρη!!! Αναρωτιέται κανείς πόσους καφέδες έπιναν οι 30 εργαζόμενοι...

• Ζητείται η διερεύνηση της σκοτεινής πλευράς των τηλεμαραθωνίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο ήλιος του Πασοκ

Εργαζόμενος στη UNICEF που έχει δει το πόρισμα μας εξηγεί επίσης την αδιαφάνεια στις προσλήψεις και τη μισθοδοσία.
«Είχαμε καθαρίστρια που έπαιρνε ...2.000 ευρώ (!!!!!!!!!!! μπάς και είχε πτυχίο στην ...σφουγγαρίστρα;)γιατί ήταν της κλίκας και συνάδελφό της που αμειβόταν με 900 ευρώ».

Αποτέλεσμα εικόνας για πασοκ λαθρομετανάστεσ

Άλλος υπάλληλος υπογραμμίζει πως το Ελληνικό τμήμα της εταιρείας που προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν σεβάστηκε τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Υπήρχαν συμβάσεις για εργαζόμενους που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και καταγγελίες για άλλα θέματα που δεν μπορώ αυτή την στιγμή να σας τα πω.

Αποτέλεσμα εικόνας για πασοκ λαθρομετανάστεσ

Είναι ευαίσθητα και αφορούν άλλες συναδέλφους».
Άλλη πηγή μας δηλώνει: «Τα προηγούμενα που υπήρχε το καθεστώς της ανάθεσης, είχαμε σύμβαση για τα κομπιούτερ χρέωνε την εταιρεία με 35 χιλιάδες ευρώ το έτος.
Ο ίδιος ο συνεργάτης έδωσε προσφορά για 9 χιλιάδες ευρώ ετησίως όταν η Κα Τζιτζίκου ξεκίνησε τους διαγωνισμούς. Που πηγαίναν τα υπόλοιπα χρήματα;».

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Λαμπρίδη – tvxs.gr

'epilekta'

'kyklwpas'

Αποτέλεσμα εικόνας για πασοκ λαθρομετανάστεσ


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!