Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; Θά κτίσουν τον Τρίτο ναό του ...Σολομώντος;;; ("Μυρίζει" τώρα, ή όχι ...Παγκόσμιος Πόλεμος;)

Αποτέλεσμα εικόνας για Benjamin Netanyahu and Ivanka Trump

(ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ...Σ Υ Μ Π Α Ν    ΟΛΟΚΛΗΡΟ!)
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου αναφέρει ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρείς φορές, πως το Ισραήλ θα χτίσει τον 3ο Ναό του Σολωμόντος!
Αποτέλεσμα εικόνας για Benjamin Netanyahu and Ivanka Trump

Τώρα το τελικό κομμάτι του 'πάζλ' πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή, πριν ο άνθρωπος της αμαρτίας έρθει στη σκηνή και τελικά εκπληρώσει την προφητεία.
-Ο Βασιλιάς Σολομών έκτισε στην Ιερουσαλήμ τον πρώτο Ναό.
-Οι αρχαίοι Βαβυλώνιοι - επί Ναβουχοδονόσορος - τον κατέστρεψαν και τον ξανακτίσαμε.
-Ο Βασιλιάς της Περσίας Κύρος κατέστρεψε τον δεύτερο Ναό το 70 μ.Χ., αλλά σήμερα το Όρος του Ναού είναι στα χέρια μας και ο Ναός θα ξαναχτιστεί.

Σχετική εικόνα

Η ομιλία του Μπ.Νετανιάχου έγινε στο επίσημο άνοιγμα της Αμερικάνικης Πρεσβείας στα Ιεροσόλυμα στις 14 Μαΐου 2018 και αφού καλωσορίζει τον Τζο Κούσνερ (γαμπρό του προέδρου Τράμπ) και την Ιβάνκα Τραμπ στο 'βίντεο' εμφανίζονται τα συλλεκτικά νομίσματα που κυκλοφορούν στο Ισραήλ με τον Βασιλιά Κύρο της Περσίας και τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ, αλλά και το συλλεκτικό νόμισμα που επίσης κυκλοφορεί στο Ισραήλ με την απεικόνιση του 3ου ναού του Σολωμόντος!

Ιδού κατωτέρω το επίμαχο 'βίντεο':


[Πηγή:'ίχνος']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!