Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ... ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... Δίνουν σωρηδόν ΧΑΡΗ σε αλλοδαπούς εγκληματίες ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ...!!!



Θα κάνουμε ένα στοιχειώδες ερώτημα: Αυτοί οι λαθροπρόσφυγες που έκαψαν προχθές Τρίτη έναν ολόκληρο όροφο στην «Διεύθυνση Αλλοδαπών» στο Ρούφ, θα εξακολουθήσουν να έχουν πρόσβαση στο Άσυλο; Οι λαθροπρόσφυγες που καίνε κάθε τόσο τα hotspots, που ληστεύουν τους Έλληνες στην Λέσβο, την Χίο και όπου αλλού υπάρχουν hotspots, θα εξακολουθήσουν να δικαιούνται Άσυλο;

ΣΕ ΟΛΕΣ τις χώρες της Ευρώπης, όποιος λαθροπρόσφυγας υποπέσει σε παρόμοιο αδίκημα, όχι μόνο χάνει κάθε ελπίδα να πάρει Άσυλο, αλλά και απελαύνεται ΑΜΕΣΩΣ. Μόνο στην πονόψυχη Ελλάδα του Σύριζα δεν κόβουμε το δικαίωμα στο Άσυλο, όσες παραβιάσεις του Ποινικού Κώδικα κι αν διαπράξει ο εισβολέας λαθροπρόσφυγας. Κι αυτό πήρε την μορφή Νόμου με όσα προβλέπονται στο Νομοσχέδιο για το Άσυλο που ψηφίστηκε επί της Αρχής του προχθές Τρίτη στην Βουλή!..





Όπως θα αποκαλύψει σήμερα ο «Στόχος», τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα: Με την συναίνεση του Προέδρου της Δημοκρατίας Πάκη Παυλόπουλου, το χρεοκοπημένο Ελληνικό Κράτος δίνει συνεχώς ΧΑΡΗ στους αλλοδαπούς εγκληματίες που καταδικάστηκαν στο παρελθόν, προκειμένου να μη χάσουν την πρόσβαση στο Άσυλο και σε λίγα χρόνια στην Ελληνική Ιθαγένεια!..

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΗ!..

Όσα θα διαβάσετε παρακάτω, έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο Τεύχος Γ΄ 883 / 8.9.2017. Αναδημοσιεύουμε το κείμενο σε εισαγωγικά, έχοντας απαλείψει τα ονόματα των εμπλεκομένων, για να μη μας πάνε κατηγορούμενους με τον Νόμο περί Προσωπικών Δεδομένων...

«Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 10-8-2017 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων:

ΑΙΡΟΝΤΑΙ

1. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του B. (Μπ.) JORGO (ΓΙΩΡΓΟΥ) του D. (Δ.) με τη με αριθμ. 1945/20.9.2005 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών, μετατραπείσα σε χρηματική, για το αδίκημα της παράβασης του άρθρου 54 παρ. 7 του ν. 2910/2001 (νόθευση διαβατηρίου), προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση.

2. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη της G. MAGILIANA του J. με τη με αριθμ.175/1.2.2011 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιώς, σε ποινή φυλάκισης τριάντα (30) ημερών με τριετή αναστολή, για το αδίκημα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για την άσκηση του επαγγέλματος της νοσηλεύτριας στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα.



3. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του K. (Κ.) NAQE (ΝΑΚΙΕ) του J. (Γ.) με τη με αριθμ. 859/29.7.2002 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών, μετατραπείσα σε χρηματική, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία, προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση καθώς και ειδική άδεια οδήγησης Ε.Δ.Χ. (ΤΑΞΙ).

Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 14.8.2017 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων:

ΑΙΡΟΝΤΑΙ

Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη της M-Β. KSENIJA του M., με τη με αριθμ. 43771/28.5.2009 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της κλοπής, προκειμένου να μην αποτελούν κώλυμα για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας και για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος.

2. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του C. DENYS του V. με τη με αριθμ. 1193/27.2.2009 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή φυλάκισης επτά (7) μηνών με τριετή αναστολή για την πράξη της κλοπής κατά συναυτουργία, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για την ανανέωση της ειδικής άδειας οδήγησης ΕΔΧ αυτοκινήτου (ταξί).

Ο Υπουργός ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ»

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Δια χειρός του ίδιου του Ανωτάτου Άρχοντος, εκλαμπρότατου κ. Πάκη, απονέμονται σωρηδόν Χάριτες σε αλλοδαπούς εγκληματίες για να αποκτήσουν την Ελληνική Ιθαγένεια, να δουλέψουν ως νοσηλεύτριες, οδηγοί ταξί κλπ!.. Ειδικά στην περίπτωση του Giorgo υπάρχει και μια δόση χιούμορ. Ο Giorgo καταδικάστηκε για πλαστογραφία (νόθευση διαβατηρίου) και εμείς του δίνουμε την ιθαγένεια για να σταματήσει να πλαστογραφεί έγγραφα!

Εφημερίδα «Στόχος»   

 [Πηγή]https://www.stoxos.gr/2018/05/blog-post_9108.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!