Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Δήλωση-σοκ από τον Α. Τσίπρα: Νίκη το να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το όνομα «Μακεδονία»



– Έδωσε το χρίσμα στον Μπουτάρη
Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Α. Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός σε συνάντηση που είχε με τον Γ. Μπουτάρη, δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αλλά και τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, ενώ την ίδια στιγμή, έδωσε και επίσημα το χρίσμα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Η ατάκα που πάγωσε όλους τους Ελληνες είναι η εξής: Νίκη το να κερδίσουμε έναν
προσδιορισμό μπροστά από το όνομα «Μακεδονία». Δήλωση που προβληματίζει και που σοκάρει το πανελλήνιο. 

Συγκεκριμένα είπε:
Επιδιώκουμε να πάρουμε πίσω κάτι που έχει παραδοθεί από άλλους, ενώ κάποιοι ανόητοι μας λένε ότι πάμε να δώσουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός.
«Οι βόρειοι γείτονές μας έχουν μια κρατική οντότητα που λέγεται «Μακεδονία» χωρίς να έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο.
Το να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το όνομα «Μακεδονία» είναι μια μεγάλη νίκη», υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.
Κατά τα άλλα, ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δήλωσε ότι η κυβέρνησή του έχει έναν χρόνο ακόμη θητεία μετά την έξοδο από το μνημόνιο και πως θα ήταν ανόητος, «να μην το ζήσει αυτό». Να είναι δηλαδή, όπως εξήγησε, πρωθυπουργός μιας χώρας που αποφασίζει μόνη της.
«Η θητεία της κυβέρνησής μας ολοκληρώνεται το 2019. Παλεύουμε για να βγει η χώρα από τα μνημόνια. Εχουμε μπροστά μας άλλο ένα χρόνο για να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας και να μπορούμε να λαμβάνουμε τις δικές μας αποφάσεις. Θα έπρεπε να ήμουν ανόητος να μην το ζήσω αυτό, να είμαι πρωθυπουργός μέχρι το τέλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει σε αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως “ο Γιάννης ο Μπουτάρης ανέλαβε τη δημαρχία μιας πόλης βουτηγμένης στη διαφθορά και τα χρέη και κατάφερε να έχει μια πόλη δημοκρατική ανοικτή που προσπαθεί να λύσει τα προβλήματά της. Τον ενθάρρυνα να συνεχίσει και να μπει μπροστά στον αγώνα κάθε δημοκρατικού πολίτη”.
Κέρδισε όπως φαίνεται ο Γ. Μπουτάρης μετά τα γεγονότα του Σαββάτου.


[Πηγή]http://www.triklopodia.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!