Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ο Χ Ι ! ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Ε Τ Ε! (Εκτός κι άν είστε ...ΚΟΤΕΣ! Λυράτες!!!)

Σχετική εικόνα


ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο !
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ' Ο Χ Ι ' ;
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ!
Για πρώτη φορά ομιλία στην Θράκη ΜΑΣ, θα βγάλει Τούρκος υποψήφιος Πρόεδρος, βάσει τουρκικών δημοσιευμάτων και όχι μόνον, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, οι οποίες θα αναδείξουν τον πρώτο Πρόεδρο της Τουρκίας.
(ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ; 
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ; 
Η ...ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΑΓΙΠ;)

Αποτέλεσμα εικόνας για muharrem inceΟ λόγος για τον Μουχάρεμ Ιντζέ, υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ('CHP'), ο οποίος θα επισκεφτεί την προσεχή Πέμπτη (01/06/2018) την ελληνική περιφέρεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για muharrem ince

Ειδικότερα, ο Τούρκος υποψήφιος πρόεδρος θα επισκεφθεί το τουρκικό προξενείο (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;) και στην συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση ομοθρήσκων στα γραφεία της (αποκαλουμένης) "Τουρκικής" (ΘΡΑΣΟΣ, Ε;) Νεολαίας Κομοτηνής.

Aφού λένε ότι οι «Έλληνες μουσουλμάνοι» δεν ψηφίζουν στις τουρκικές εκλογές, ΤΟΤΕ γιατί του επιτρέπουν να βγάλει προεκλογική ομιλία;

ΑΠΟΡΙΑ:
ΤΙ στα κομμάτια ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ;
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ (επιτέλους πιά!) ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ!
Κ Α Τ Α Μ Ο Υ Τ Ρ Α !

Αποτέλεσμα εικόνας για muharrem ince

ΕΡΩΤΗΣΗ!
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΚΕΔΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΔΕΙΑ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ, ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ;
ΕΛΑ ΝΤΕ...
(ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΟΥΝ!)

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!