Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΦΕΝΤΕΣ: ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ



Νέα πολιτική παρέμβαση από τον άνθρωπο που ως υπουργός Εσωτερικών άφησε την Αθήνα να καεί το 2008, που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που… προτιμούν την Ελλάδα και που υπογράφει τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς τους νόμους… με χέρια και με πόδια, σε… πατριωτικό δεκάρικο που εκφώνησε στην Κυπαρισσία.

Ωστόσο, η νέα «αντιφασιστική» (πάντα!) πολιτική παρέμβαση του «προέδρου» της κατεχόμενης Ελλάδος, μάλλον αυτή τη φορά δεν απευθυνόταν στον ελληνικό λαό, αλλά στους διεθνείς αφέντες – τοκογλύφους, επ’ ευκαιρία του πραξικοπήματος στην Ιταλία από τον ομόλογό του. 

Έτσι, αφού εκθείασε την Ε.Ε., μίλησε για «μορφώματα του ναζισμού και του φασισμού» που «υπονομεύουν την Ευρώπη, επιδιώκοντας την διάλυσή της», εννοώντας σαφώς τα πατριωτικά κόμματα της Ιταλίας και ολοκληρώνοντας προσέθεσε πως «το μεγάλο μας όπλο όσων πιστεύουμε στο Ευρωπαϊκό Όραμα είναι η Ενότητά μας και η αποφασιστικότητά μας».

Σα να λέμε, όπως με «αποφασιστικότητα» ο εν Ιταλία αχυράνθρωπος των διεθνών τοκογλύφων δεν επέτρεψε στα πατριωτικά κόμματα να κυβερνήσουν την Χώρα, σύμφωνα με την εκφρασθείσα λαϊκή θέληση, έτσι θα πράξει και ο ίδιος αν βρεθεί σε ανάλογη θέση.

Μόνο που δεν πρόκειται να βρεθεί, καθώς δεν πρόκειται να ξαναβγεί πρόεδρος!

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!