Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Nέα δεδομένα : το ρωσικό Ilyushin Il-20 καταρρίφθηκε από πύραυλο αέρος-αέρος AIM-9 που εκτόξευσε το F16 του διοικητή της ισραηλινής μοίρας γιατί μετέδιδε δεδομένα της επίθεσής τους….

 
 
Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Έχουμε πει επανειλημμένως ότι το δολάριο δέχεται τεράστιες πιέσεις από τις χώρες των BRICS και έτσι μοιραία θα έλθει και η πτώση του με επακόλουθο και την πτώση της Αμερικής (δείτε ΕΔΩ). Προκειμένου λοιπόν να το αποφύγει αυτό η Αμερική προκαλεί συνέχεια για την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου για να κρυφτεί πίσω από κάτι που μοιραία πλησιάζει για την οικονομία της. Έτσι, δημιουργεί εντάσεις με τη Ρωσία σε κάθε επίπεδο… στη Συρία, στην Μεσόγειο με τον αγωγό East Med, στα Βαλκάνια με τον αποκλεισμό των δρόμων για τους ρωσικούς αγωγούς, στην Ουκρανία και μόλις όχθες και στη Γεωργία! Για να δούμε για πόσο ακόμη ο Πούτιν θα αποφεύγει το αναπόφευκτο…. Αν και φυσικά το κάνει καθαρά για λόγους στρατηγικής!
 
Ευρωπαϊκή πηγή μυστικών στρατιωτικών πληροφοριών, αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους στη Συρία. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή: Μετά την ανάλυση όλων των πληροφοριών και των δορυφορικών εικόνων σχετικών με τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους UAV 20 / IL 20, το οποίο ανήκει στην ομάδα των αποκαλούμενων « μυστικών ηλεκτρονικών αεροσκαφών » (ELECTINT electronic intelligence) βεβαιώνουμε : 
 
1) Το ρωσικό αεροσκάφος χτυπήθηκε από πύραυλο αέρος-αέρος που έπληξε το στόχο του ενώ βρίσκονταν στην ακριβή απόσταση των 35,6 χλμ. από την αεροπορική βάση του στη Hameimem της Λατάκια. 
 
2) Το αεροπλάνο χτυπήθηκε στις 22: 56 ώρα Δαμασκού.
 
3) Το αεροσκάφος που εξαπέλυσε τον πύραυλο είναι τύπου F / 16D / F 16D κατηγορίας 16. 
 
4) Ο πύραυλος που εκτοξεύθηκε από αυτό το αεροσκάφος είναι μικρού βεληνεκούς πλευρικός βραχίονας , AIM-9. 
 
5) Εκτοξεύθηκε κατά του ρωσικού αεροσκάφους από απόσταση 6 χιλιομέτρων και διακοσίων μέτρων (6200 μέτρα).
 
6) Το Ρωσικό αεροσκάφος είχε αποστολή να διαδραματίσει έναν αποτελεσματικό ρόλο στην αντιμετώπιση των πυραύλων του ισραηλινού αεροσκάφους μεταφέροντας ακριβείς πληροφορίες για τις ισραηλινές επιχειρήσεις από αέρος σε άμεσο χρόνο στο κέντρο διοίκησης και τις μονάδες της Συριακής αεράμυνας .
 
7) Ο άνωθεν ρόλος του ήταν και ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να συντριβεί. 
 
7) Χτυπήθηκε από τον ίδιο το διοικητή της ισραηλινής αεροπορικής μοίρας, η οποία συμμετείχε στο τελευταίο κύμα των αεροπορικών επιθέσεων κατά της Συρίας…
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!