Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

ΠΟΥ είναι ΕΚΕΙΝΟΙ καί ΠΟΥ είμαστε ακόμα ΕΜΕΙΣ.....

 



https://twitter.com/gerontac/status/1631170756901044224?s=20

2 σχόλια:

  1. Το θέμα δεν είναι να συγκρινόμαστε με προηγμένες χώρες. αυτό εξυπηρετεί μόνο συζητήσεις για να χάνουμε χρόνο και να ξεφεύγουμε από το θέμα, και στο τέλος ηττημένοι (από μια απλή και μόνο συζήτηση) να αποδεχθούμε τα χάλια μας, συνεχίζοντας τα ίδια λάθη και ξεχνώντας τους πραγματικά υπεύθυνους.
    δεν είμαστε προηγμένη χώρα και είναι συντριπτικές οι πιθανότητες ότι δεν θα γίνουμε. τέρμα.
    αυτό δεν σημαίνει ότι το άλλο άκρο της προηγμένης χώρας είναι η Μπανανία. αντί λοιπόν για συγκρίσεις, γιατί δεν απαιτούμε να δούμε τί συμβαίνει στην Ελλάδα. τί αγορές έχουν γίνει; σε τί κατάσταση ήρθαν τα τραίνα, πόσα απαιτούν για συντήρηση, έχουμε αυτήν την δυνατότητα ως χώρα; γιατί όταν πάρεις 'σαπάκι' που κάθε τρεις και μια θα θέλει σέρβις κι εσύ δεν θα έχεις (υποτίθεται) να το πληρώσεις, τότε το αγοράζεις εν γνώσει σου, μόνο για να τα τσεπώσεις, θέτοντας σε κίνδυνο καθημερινά εκατοντάδες ζωές, άρα είσαι εγκληματίας. το ίδιο πρέπει να γνωρίζουμε, τί συμβαίνει με την συντήρηση του δικτύου;
    φορολογούμαστε, συνεπώς πρέπει να γνωρίζουμε. είναι υπάλληλοί μας. πρέπει να δώσουν λόγο.
    και τέλος, για να μην ξεχνιώμαστε, θα πρέπει να απαιτήσουμε την τιμωρία των υπευθύνων και σίγουρα δεν αναφέρομαι στα μικρά ψαράκια που αυτήν την στιγμή έχουν πέσει θύματα του δημοσιογραφικού κανιβαλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέμπη: Καταδικασμένος για δωροδοκία ο πρόεδρος της Hellenic Train!

    https://netakias.com/2023/03/02/lo-bosco-allegedlyu-accepted-58000-euro-bribe/

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!