Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & απολύτως Σ Π Α Ν Ι Ο! ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ Σερίφης της Φλόριντα, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ - γελοίο! - δημοσιογράφο, που ερωτά γιατί η Αστυνομία δέν ....«βοηθά τα μέλη της συμμορίας» (!!!!!!), αντί νά τούς ΣΥΛΛΑΒΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ  Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η....

ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ, Ή ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ, Ή ΑΠΟΤΑΧΘΕΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ....

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΕΡΙΦΗ;



https://slaynews.com/news/florida-sheriff-humiliates-reporter-police-help-gang-members-instead-arresting-them/


Ένας σερίφης της Φλόριντα, έδωσε ένα καλό μάθημα σε έναν «woke» (γελοίο;) δημοσιογράφο, που τον ερώτησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, γιατί η αστυνομία δεν ακολουθεί μια ...ήπια προσέγγιση για το έγκλημα στους βίαιους εγκληματίες!


Αυτή την εβδομάδα, ο γνωστός σερίφης της κομητείας Polk Grady Judd ανακοίνωσε μια νέα ομάδα εργασίας, που έχει δημιουργήσει για την αντιμετώπιση του βίαιου εγκλήματος στους δρόμους.


Την ανακοίνωση έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την πρόσφατη σύλληψη ενός φερόμενου ως δολοφόνου.

Ο Grady έδωσε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη του La'Darion Chandler (https://slaynews.com/news/florida-sheriff-rapper-boasted-killing-song-cried-like-baby-charged-murder/) για τον φερόμενο πυροβολισμό του 33χρονου John McGee.

Ο McGee πυροβολήθηκε πισώπλατα τον Δεκέμβριο του 2022 και αναμενόταν να αναρρώσει, όπως ανέφερε το FOX 13 Tampa Bay (https://www.fox13news.com/news/self-proclaimed-rapper-arrested-for-first-degree-murder-in-lakeland-deputies-say).

Ωστόσο, ο McGee πέθανε στις 9 Ιανουαρίου αφού αρνήθηκε τη φαρμακευτική αγωγή, που οι γιατροί είπαν ότι ήταν απαραίτητη για να θεραπευτεί.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Judd ερωτήθηκε, γιατί η αστυνομία δεν «βοηθά τα μέλη της συμμορίας», αντί να τα συλλαμβάνει!


«Μου κάνει εντύπωση ότι το θύμα έχει μια μητέρα που νοιαζόταν για αυτόν, δεν τον ήθελε πια σε αυτή τη ζωή», είπε ο δημοσιογράφος στον Grady.

«Έχουμε αυτόν τον 19χρονο που είναι νέος....πώς προσπαθεί η ειδική ομάδα να πείσει τους νέους, τα νέα παιδιά, να μην μπουν σε αυτή τη ζωή των συμμοριών».


Η ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την υιοθέτηση μιας ζεστής και ασαφούς προσέγγισης στα σκληρά μέλη των συμμοριών, δεν κάθισε καλά στον σερίφη.

Ο Grady ανταπέδωσε την ερώτηση: «Ακούστε, αυτά είναι ένα μάτσο @αλακίες... αυτό το απαλό και χνουδωτό συναίσθημα, "να αγκαλιάσουμε τον κακοποιό, να του δώσουμε και γρανίτα, να δείξουμε τρυφερότητα και να τον βγάλουμε και μια μέρα έξω στο πάρκο και όλα θα είναι καλά..." 

«Για να ξυπνήσουμε όλοι μας», είπε σταθερά.

«Αυτοί οι μάγκες σας παίρνουν για ηλίθιους.

«Πρόκειται για σκληροπυρηνικούς γκάνγκστερ, συμμορίτες.

«Θα φάνε το παγωτό σας το Σάββατο και μετά θα πυροβολήσουν τους αντιπάλους τους το σαββατόβραδο... και θα σας χαμογελάσουν εν τω μεταξύ.

«Έτσι, στο τέλος της ημέρας, όλα ξεκινούν με τη γονική μέριμνα στο σπίτι όταν είναι νέοι και την απομάκρυνσή τους από αυτόν τον τρόπο ζωής.

«Αλλά όταν έχουμε αυτές τις "εκδηλώσεις γειτονιάς" για αυτούς τους 15, 16, 17χρονους σκληροπυρηνικούς συμμορίτες... σου χαμογελούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανεβαίνουν και ντύνονται έτσι τη νύχτα (ο Σερίφης δείχνει έναν έφηβο με ντύσιμο συμμορίας)».

«Αυτού του είδους οι άνθρωποι, δεν μιλάω για όλους, αυτού του είδους οι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία».

(βίντεο)

Ο Σερίφης Judd έχει χτίσει μια φήμη για την ευθεία, σκληρή προσέγγισή του απέναντι στο έγκλημα.

Κατά τη διάρκεια των συνεπειών του τυφώνα Ίαν, ο Judd είπε στους ιδιοκτήτες σπιτιών που αντιμετώπιζαν (https://slaynews.com/news/sheriff-florida-residents-stop-looters-shoot-looks-like-grated-cheese/ληστές κατά τη διάρκεια της τραγωδίας: 

«Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα ότι αν ένα πλιατσικολόγος εισβάλει στο σπίτι σας, έρθει στο σπίτι σας ενώ είστε εκεί, για να κλέψει πράγματα, να πάρετε το όπλο σας και να τον πυροβολήσετε - τον πυροβολείτε έτσι ώστε να στο τέλος να μοιάζει με τριμμένο τυρί».

Σχετικά με τις αποτυχίες των αρχών επιβολής του νόμου να προστατεύσουν τα παιδιά στο Uvalde του Τέξας, ο Judd είπε (https://slaynews.com/news/florida-sheriff-warning-school-shooters-shoot-you-graveyard-dead/): 

«Εάν έρθετε σε ένα σχολείο σε αυτήν την κομητεία, οπλισμένοι, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό είτε μέσω των κηδεμόνων μας, είτε μέσω των σχολικών μας πόρων, ή των αναπληρωτών σερίφηδων σχολικών πόρων για να εξαλείψουμε την απειλή έξω από το σχολείο πριν φτάσουν καν στα παιδιά.

«Είμαστε εκπαιδευμένοι για να το κάνουμε αυτό».

Ενώ ανακοίνωνε τη σύλληψη ενός «σκληρού» ράπερ, ο Judd αποκάλυψε (https://slaynews.com/news/florida-sheriff-rapper-boasted-killing-song-cried-like-baby-charged-murder/) ότι ο ύποπτος «έκλαιγε σαν μωρό» όταν κατηγορήθηκε για φόνο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ JUDD:


Σερίφης της Φλόριντα εκδίδει βάναυση προειδοποίηση στους επίδοξους σκοπευτές σχολείων: «Θα σας πυροβολήσουμε και θα σας στείλουμε στον τάφο»

https://slaynews.com/news/florida-sheriff-warning-school-shooters-shoot-you-graveyard-dead/


2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΠΡΕΠΕ νά είχε γίνει διάσημη, αλλά που.....
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΠΡΕΠΕ νά τήν είχαν διαβάσει ΟΛΟΙ μά ΟΛΟΙ οι "υπεύθυνοι" της Αστυνομίας "μας".....
    Γιά νά χ ω ν έ ψ ο υ ν, πώς απαντά καί πώς τοποθετείται ένας ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ένστολος καί όχι ένας φοβικός υπάλληλος μέ στολή, που τρέμει καθημερινώς μήν του τραβήξουν τό αυτί οι "Τάκηδες"....
    Μεταξύ μας όμως γιά νά μήν είμαστε αυστηροί, ο ανωτέρω ανώτατος αξιωματικός στήν Φλώριντα των ΗΠΑ, έχει έναν Κυβερνήτη που ΔΑΓΚΩΝΕΙ, τόν Ντέ Σάντις!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ μας λένε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε για να μην ενοχλήσουμε τον επίδοξο κλεφτη ή ληστή!!!!!
    Πόσο απέχουμε απο την πραγματικότητα αλήθεια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!