Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΠΡΟΣΟΧΗ: Τό νέο ἐνεργειακό ποτό Monster παρουσιάζει ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ σύμβολα στά κουτιά του!

 


(Natural News) Η Monster Beverage Corporation (MBC) με έδρα την Καλιφόρνια, κατασκευαστής του ομώνυμου ενεργειακού ποτού, κυκλοφόρησε ένα νέο ποτό με δαιμονικά σύμβολα στα κουτιά της (https://www.sgtreport.com/2023/03/monster-energy-drink-company-launches-the-beast-unleashed-hard-seltzer-alcoholic-beverage-complete-with-666-and-the-all-seeing-eye-on-every-can/).

 

Σύμφωνα με την έκθεση SGT, το MBC κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα το νέο του The Beast Unleashed σκληρό seltzer που περιέχει 6% ΑΛΚΟΟΛ. 

Το προϊόν, το οποίο είχε τέσσερεις παραλλαγές (https://www.seltzernation.com/update-on-monster-energy-the-beast-unleashed/), πωλήθηκε σε μεγάλα δοχεία των 16 oz. και 12 oz. λεπτά δοχεία. 

Ωστόσο, τα σχέδια και για τις τέσσερεις παραλλαγές ήταν συνεπή, με μικρές μόνο αλλαγές στην χρωματική παλέτα.

Το πιο σημαντικό στο σχεδιασμό του κουτιού ήταν το μάτι του «θηρίου» (https://www.nowtheendbegins.com/monster-energy-drink-company-launches-beast-unleashed-666-satanism-antichrist/) το οποίο αντικατοπτρίζει το σύμβολο του Ματιού του - αιγυπτιακού θεού - Ώρου, που χρησιμοποιείται από τη μυστική εταιρεία Illuminati. 

Η μέση του ματιού περιείχε το λογότυπο Monster, το οποίο αρχικά σχεδιάστηκε για να μοιάζει με τα σημάδια νυχιών ενός ζώου - υποτίθεται ότι το "τέρας" ή "θηρίο" αναφέρεται στο όνομα του προϊόντος.

«Το λογότυπο του τέρατος... είναι στην πραγματικότητα τρεις περιπτώσεις του αριθμού 6 (https://beginningandend.com/monster-energy-drink-secretly-promoting-666-mark-beast/) στα εβραϊκά », δήλωσε ο Geoffrey Grider, αρχισυντάκτης του Now The End Begins

Τα μεμονωμένα σημάδια νυχιών φαίνεται να μοιάζουν με το εβραϊκό γράμμα "vav", που αντιστοιχεί στον αριθμό έξι. 

Έτσι, τα τρία γράμματα "vav" που είναι διατεταγμένα να μοιάζουν με σημάδια νυχιών ενός ζώου αντιστοιχούν σε 666 - τον αριθμό του θηρίου που αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.

Το λογότυπο 666 εμφανίζεται επίσης στο κάτω μέρος του κουτιού, με τη λέξη "σκληρό" και την περιεκτικότητα του ποτού σε αλκοόλ 6%.

«Τι μας δίνει αυτό; Μας δίνει ένα αλκοολούχο ποτό που ονομάζεται 'The Beast Unleashed' με 666 σε κάθε κουτί τρεις φορές, με το βλέμμα στο βάθος να σε παρακολουθεί ενώ το πίνεις». 

(Σχετικά: Το ποτό Monster Energy μεταφέρει κρυπτικά σατανικά μηνύματα που κανείς δεν πρόσεξε καν την τελευταία δεκαετία (op-ed).https://www.naturalnews.com/2022-01-09-monster-energy-drink-delivers-cryptic-satanic-messages.html)

Ο Grider επεσήμανε ότι η κυκλοφορία του νέου ποτού του Monster γεμάτο με σατανικά σύμβολα (http://products.news/) «δεν προκάλεσε καν μια μικρή αναταραχή ... επειδή αυτός ο κόσμος προετοιμάζεται για να δεχτεί [τον] αντίχριστο».

Το νέκταρ του διαβόλου: Ενεργειακά ποτά που συνδέονται με θέματα υγείας

Με ένα 6% σε περιεκτικότητα αλκοόλ, το νέο σκληρό seltzer του MBC The Beast Unleashed εμπίπτει σίγουρα στην κατηγορία αυτού που ονομάζεται «νέκταρ του διαβόλου». Η Seltzer Nation επεσήμανε ότι τρεις από τις γεύσεις του προϊόντος θα αντικατοπτρίζουν εκείνες του κορυφαίου ενεργειακού ποτού της εταιρείας.

Εκτός από τον δαιμονικό συμβολισμό που κοσμεί τα κουτιά του, το Monster Energy Drink μπορεί επίσης να θεωρηθεί «το νέκταρ του διαβόλου» λόγω της υπερβολικής περιεκτικότητάς του σε ζάχαρη και καφεΐνη που επιτρέπει στους καταναλωτές του να «απελευθερώσουν το θηρίο». 

Ένα άρθρο του Οκτωβρίου 2016 (https://www.rethinksugarydrink.org.au/media/energy-drinks-hide-up-to-21-teaspoons-sugar.html) από την αυστραλιανή πρωτοβουλία Rethink Sugary Drink (RSD) ανέπτυξε αυτήν την ανησυχία.

Ο Craig Sinclair, πρώην πρόεδρος της επιτροπής δημόσιας υγείας του Cancer Council Australia, επεσήμανε ότι «ορισμένα μεγάλα ενεργειακά ποτά περιέχουν έως και 21 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και τόσο καφεΐνη όσο δυόμισι σφηνάκια εσπρέσσο - καθιστώντας τα μια επικίνδυνη επιλογή ποτού για οποιονδήποτε».

Είναι αλήθεια ότι η ανάλυση της RSD για διαφορετικές μάρκες ενεργειακών ποτών τοποθετεί το Monster μεταξύ των χειρότερων παραβατών. Διαπίστωσε ότι ένα κουτί 500 χιλιοστόλιτρων Monster περιείχε 160 χιλιοστόγραμμα καφεΐνης. 

Επιπλέον, το ίδιο κουτί Monster περιέχει 57 γραμμάρια ζάχαρης - ισοδύναμο με 14 κουταλιές της σούπας.

«Τα υψηλά επίπεδα καφεΐνης και ζάχαρης στα ενεργειακά ποτά προκαλούν αύξηση της ενέργειας και του σακχάρου στο αίμα - αλλά μετά από περίπου μία ώρα, η καφεΐνη και η ζάχαρη στο σώμα σας αρχίζουν να εξασθενούν και θα αισθανθείτε κουρασμένοι και ληθαργικοί», δήλωσε ο Sinclair.

«Εάν καταναλώνεται τακτικά, η υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη στα ενεργειακά ποτά μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση βάρους και παχυσαρκία - αυξάνοντας τον κίνδυνο καρδιακών και νεφρικών παθήσεων, διαβήτη τύπου 2, εγκεφαλικού επεισοδίου και ορισμένων καρκίνων».

Ο Sinclair επεσήμανε ότι τα ενεργειακά ποτά «διατίθενται σε μεγάλο βαθμό στην αγορά ως το ιδανικό ποτό επιλογής για τους νεαρούς Αυστραλούς». Ανέφερε επίσης ότι οι εταιρείες πίσω από αυτά τα ενεργειακά ποτά είναι «έμπειρες στη στόχευση διαφημίσεων ... αναπτύσσοντας εικόνες μάρκας που είναι εξαιρετικά δελεαστικές για τους νέους».

Μεταβείτε στο Demonic.news για περισσότερες ιστορίες όπως αυτή.

Παρακολουθήστε αυτό το viral βίντεο μιας γυναίκας που εξηγεί τα δαιμονικά σύμβολα στο δοχείο Monster Energy Drink (https://www.brighteon.com/6e2210b2-dff8-4aeb-8775-07ea338fab32).

Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι The Willow στο Brighteon.com.

SGTReport.com

SeltzerNation.com

NowTheEndBegins.com

BeginningAndEnd.com

RethinkSugaryDrink.org.au

Brighteon.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ξέραμε ΤΙ αγοράζουμε...
    ΑΝ ξέραμε νά ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ τί γράφει επάνω τό κάθε προϊόν....
    ΑΝ προσέχαμε ΠΟΙΑΣ προελεύσεως είναι...
    (ΑΝ δέν μας είχε κάνει μεγάλους ΕΧΘΡΟΥΣ της όποιας αναγνώσεως, τό ΠΑΝΑΘΛΙΟ σχολικό σύστημα 48 ετών....)
    Καί σίγουρα ΑΝ ΔΕΝ βλέπαμε διαρκώς σέ όλη τήν ζωή μας - λές καί δέν υπάρχει άπειρα σαφώς ΩΦΕΛΙΜΟΤΕΡΑ πράγματα νά κάνουμε - τόν επικίνδυνο ΠΑΠΑΓΑΛΟ που λέγεται τηλεόραση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!