Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Το αφεντικό του ΔΝΤ λέει ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να επιβάλουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟ ΑΝΘΡΑΚΑ στους πολίτες για να τους ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ για τη χρήση ενέργειας.


Η Kristalina Georgieva, Βουλγάρα οικονομολόγος που υπηρετεί ως γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δήλωσε τη Δευτέρα ότι το ΔΝΤ θέλει να δει τις χώρες να εφαρμόζουν τιμωρητικούς νέους φόρους άνθρακα για την «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής».

Μετέφερε το επιτακτικό μήνυμά της στη σύνοδο κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα COP28, όπου οι παγκοσμιοποιητές που ήταν παρόντες πέταξαν με τζετ και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι μετακινήθηκαν με πολυτελή αυτοκίνητα και απάλαυσαν τα καλύτερα κομμάτια βοείου κρέατος και άλλες λιχουδιές.

«Είμαστε πολύ πρόθυμοι να δώσουμε το μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο για την απαλλαγή από τον άνθρακα, το οποίο θέτει μια τιμή στον άνθρακα», δήλωσε η Georgieva στη σύνοδο κορυφής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. «Αυτή η τιμή πρέπει να ανέβει, να ανέβει, να ανέβει αν θέλουμε να επιταχύνουμε την απαλλαγή από τον άνθρακα».

Το αφεντικό του ΔΝΤ προσπάθησε επίσης να δικαιολογήσει τους φόρους άνθρακα λέγοντας ότι θα αυξήσουν τα έσοδα για τις κυβερνήσεις.

«Είμαστε ένας τεράστιος υποστηρικτής της τιμής του άνθρακα», είπε, σε μια τολμηρή δήλωση που φαίνεται να δείχνει ότι μόνο οι πλούσιοι θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τον τρέχοντα τρόπο ζωής τους, εάν οι παγκοσμιοποιητές επιτύχουν τις πολιτικές τους για την κλιματική αλλαγή.

Δείτε τα τολμηρά σχόλιά της στο παρακάτω βίντεο.

Η Georgieva το ανέλυσε με πολύ απλούς όρους για εμάς τους δουλοπάροικους. Η κλιματική αλλαγή σημαίνει περισσότερα χρήματα για τις κυβερνήσεις ώστε να επεκτείνουν την εξουσία και τον έλεγχό τους στον τρόπο που ζούμε τη ζωή μας. Θα προσφέρει μια θαυμάσια νέα δικαιολογία για να φτάσουν βαθιά στις τσέπες μας και να κλέψουν τα με ιδρώτα κερδισμένα χρήματά μας, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτά τα κλεμμένα χρήματα για να προσλάβουν περισσότερους γραφειοκράτες των οποίων ο μοναδικός σκοπός θα είναι να διαταράξουν τον τρόπο ζωής της μεσαίας τάξης, δημιουργώντας παράλληλα νέα εμπόδια για τους φτωχούς ανθρώπους που επιδιώκουν να ανέλθουν στη μεσαία τάξη.

Η Georgieva είναι μέλος της ελίτ της παγκοσμιοποίησης που κάθεται εκεί στην COP28 υπό τη σημαία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, παραδεχόμενη ανοιχτά ότι αυτό που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές είναι ένας παγκόσμιος φόρος που τιμωρεί τους ανθρώπους για την οδήγηση αυτοκινήτων που κινούνται με φυσικό αέριο, τη θέρμανση των σπιτιών τους, το μαγείρεμα σε εστίες φυσικού αερίου, την κατανάλωση κρέατος, τις πτήσεις με αεροπλάνα κ.λπ.

Όλα αυτά είναι πράγματα που η τυπική μεσοαστική οικογένειά σας βλέπει όχι ως πολυτέλειες αλλά ως καθημερινές ανάγκες. Εάν οι παγκοσμιοποιητές επιτύχουν τα σχέδιά τους, μόνο οι πλούσιοι θα είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά αυτά τα πράγματα. Οι υπόλοιποι από εμάς θα αφεθούμε να βγάλουμε πέρα μέσα σε κρύα, μουντά μικρά διαμερίσματα, οδηγώντας τα ποδήλατά μας στη δουλειά ή παίρνοντας το λεωφορείο, ενώ επιστρέφουμε σπίτι σε ένα δείπνο με αλευροσκώληκες και γρύλους.

Όχι, ευχαριστώ.

Αυτοί οι άνθρωποι που κάθονται στις υψηλές θέσεις τους σε αυτές τις παγκοσμιοποιημένες συνόδους κορυφής έχουν κατά κάποιο τρόπο την εσφαλμένη ιδέα ότι μπορούν να κυριαρχήσουν πάνω μας και να μας κάνουν να συμμορφωθούμε με έναν τρόπο ζωής κατάλληλο για τον Μεσαίωνα, ενώ δειπνούν με φιλέτο μινιόν και χαβιάρι και κινούνται με τα ακριβά SUV και τα ιδιωτικά τζετ τους.

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι θα σημαίνει πραγματικά η απαλλαγή από τον άνθρακα και οι καθαρές μηδενικές εκπομπές για τον δικό τους τρόπο ζωής, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θα πρέπει να τρέξουν να σωθούν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουμε ό, τι κάνουμε εδώ στο LeoHohmann.com, αναφέροντας και ενημερώνοντας σε μια προσπάθεια να ξυπνήσουμε τις κοιμισμένες μάζες. Πρέπει να τους κάνουμε να συνειδητοποιήσουν ότι αν παραμείνουμε στην τρέχουσα τροχιά, θα ζήσουμε ως σκλάβοι.

Προκειμένου να επιβληθεί πραγματικά μια τέτοια δυστοπική κοινωνία, θα συντρίψουν το δολλάριο και τα υπόλοιπα παγκόσμια νομίσματα fiat, θα τα αντικαταστήσουν με ψηφιακά και προγραμματιζόμενα CBDC (Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας) και θα απαιτήσουν βιομετρικές ψηφιακές ταυτότητες όλων των ανθρώπων, με την ψηφιακή σας ταυτότητα συνδεδεμένη με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. 

Μόλις τεθεί σε εφαρμογή αυτός ο μηχανισμός επιβολής, το παιχνίδι τελειώνει. Πιστεύω ότι όλα αυτά πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2025. Αυτό σημαίνει ότι το 2024 θα είναι ένα κομβικό έτος κατά το οποίο θα ξεκινήσει μια σειρά κρίσεων με στόχο να παρασύρει περισσότερους από εμάς σε μια απελπιστική κατάσταση. 

Γιατί μόνο ένας απελπισμένος λαός θα δεχτεί μια ζωή τεχνο-σκλαβιάς σε ένα κράτος επιτήρησης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ζήστε ελεύθεροι. Ποτέ μην συμμορφώνεστε. Χρησιμοποιήστε μετρητά όποτε είναι δυνατόν. Μην υποταχθείτε ποτέ σε ψηφιακή ταυτότητα. Έχει ήδη υπάρξει υπερβολική συμμόρφωση, γι' αυτό βρισκόμαστε στα πρόθυρα να κυριαρχήσουν αυτά τα σατανικά παράσιτα.


ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/12/05/imf-boss-says-governments-need-to-impose-global-carbon-tax-on-citizens-to-punish-them-for-using-energy/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί βρίσκουν καί τά κάνουν αυτά πού θέλουν,
    γιά νά επιβάλουν τήν ψηφιακή σκλαβιά παγκοσμίως....
    Ο κόσμος οφείλει νά "ξυπνήσει" καί νά ξεσηκωθεί
    νά αφήσει τήν προσωρινή καλοπέραση του,τίς ξάπλες του καί τίς φραπεδιές του καί νά αφυπνιστεί νά ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ καί εάν χρειαστεί νά ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ
    κατά τής ρομποτοποίησίς του καί τής Σατανικά σχεδιασμένης ψηφιακής φυλακής πού τού ετοιμάζουν
    τά ανθρωπόμορφα "ερπετοειδή" τής εωσφορικής νέας ΑΤΑΞΙΑΣ πραγμάτων πρίν νά είναι αργά γιά όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!