Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Δρ William Makis: Ψεύτικες νεκρολογίες για να σπιλώσουν το ρεπορτάζ «πέθανε ξαφνικά».



Ποιος πληρώνει ψεύτικους ιστότοπους στην Ινδία, το Βιετνάμ και αλλού για να γραφούν ψεύτικες νεκρολογίες; Δέκα συγκλονιστικές ιστορίες.

Από τον Dr. William Makis, 30 Νοεμβρίου 2023, COVID Intel

7 Νοεμβρίου 2023 – Η influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Samara Maloney πέθανε απροσδόκητα από ανεύρυσμα εγκεφάλου στις 7 Νοεμβρίου 2023. Υπάρχουν πολλές ψεύτικες νεκρολογίες σχετικά με το θάνατό της, οι οποίες ισχυρίζονται ότι ήταν τροχαίο δυστύχημα.

Ψεύτικη νεκρολογία #1Βιετναμέζικη ιστοσελίδα: "Samara Maloney Λεπτομέρειες ατυχήματος: Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θρηνεί την απώλεια της Samara Maloney, μιας αγαπημένης κατοίκου της οποίας η ζωντανή παρουσία έσβησε τραγικά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα."

Ψεύτικη νεκρολογία  #2Ιστοσελίδα που ονομάζεται "Wealthy Peeps": "Η ζωή της Samara κόπηκε τραγικά λόγω ενός θανατηφόρου αυτοκινητιστικού δυστυχήματος σε μια μοιραία μέρα."

Ψεύτικη νεκρολογία #3: Ιστότοπος που ονομάζεται Holly Bolly - «Στις 7 Νοεμβρίου 2023, το έθνος του Τρινιντάντ και Τομπάγκο συγκλονίστηκε βαθιά από την είδηση του πρόωρου θανάτου της Samara Maloney, που προέκυψε από ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα».



28 Νοεμβρίου 2023 – Ο 22χρονος Reed Ryan, ποδοσφαιριστής για το Ποδοσφαιρικό Πρόγραμμα Duluth του Πανεπιστημίου της Μιννεσότα, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια προπόνησης στις 21 Νοεμβρίου και πέθανε μια εβδομάδα αργότερα, στις 28 Νοεμβρίου 2023.

Δέχτηκε μια πλήρη υποτροφία για να παίξει ποδόσφαιρο στο North Dakota State University (NDSU) για τέσσερεις σεζόν. Το 2023, τον υποδέχτηκαν στο Πανεπιστήμιο της Μιννεσότα-Duluth με #99"


Πραγματική νεκρολογία: Waunakee - «Ο Reed Ryan ο πολυαγαπημένος μας γιος, αδελφός, θείος, συμπαίκτης και φίλος καλωσορίστηκε από τους αγγέλους στον Ουρανό στις 28 Νοεμβρίου 2023. Ο Reed, 22 ετών, γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2000. Ο Reed έπαθε καρδιακή ανακοπή στις 21 Νοεμβρίου μετά από προπόνηση ποδοσφαιρικής ομάδας στην αίθουσα βαρών κάνοντας αυτό που αγαπούσε. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας μη ανιχνευμένης γενετικής καρδιακής πάθησης και μιας μεγάλης, στοργικής καρδιάς. Η αθλητική προπονητική ομάδα ήταν τεράστια στις προσπάθειές της να ξεκινήσει άμεσα ΚΑΡΠΑ και να ανακτήσει τον σφυγμό του».

Ενώ ήταν ακόμα στο νοσοκομείο, ζωντανός, κάποιος παρήγγειλε δύο ψεύτικες νεκρολογίες ισχυριζόμενος ότι πέθανε σε «αυτοκινητιστικό δυστύχημα». Αυτές οι ψεύτικες νεκρολογίες κυκλοφόρησαν στις 26 Νοεμβρίου. Πέθανε στις 28 Νοεμβρίου.

Ψεύτικη νεκρολογία #1: (βιετναμέζικη ιστοσελίδα) «Σε ένα καταστροφικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο κόσμος έχασε ένα αξιοσημείωτο άτομο – τον Ryan Reed, έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στο NDSU. Ο πρόωρος θάνατός του».

Ψεύτικη νεκρολογία # 2(Ιστοσελίδα της Ινδίας με τον ανώτερο συγγραφέα Rishabh Raikwar) RajasDentalCollege: "Ο Ryan Reed, ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στο NDSU, έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η είδηση έχει αφήσει την οικογένεια και τους φίλους του σε βαθιά θλίψη»

9 Νοεμβρίου 2023 – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ – Fredericksburg, VA Ο Δρ Jayson Tappan, 53χρονος γιατρός έκτακτης ανάγκης και βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ πέθανε ξαφνικά στις 9 Νοεμβρίου 2023.

Ψεύτικη νεκρολογία #1: (βιετναμέζικη ιστοσελίδα): «Τραγωδία χτυπά καθώς ο Jason Tappan, ένας διάσημος ειδικός ιατρικής έκτακτης ανάγκης στην κομητεία Spotsylvania της Βιρτζίνια, χάνει τη ζωή του σε μια καταστροφική συντριβή. Η σύγκρουση, η οποία συνέβη στη διαδρομή 3 κοντά στο Gordon Road, αφορούσε το Toyota Camry του Tappan και ένα φορτηγό Ford F-150 που ταξίδευαν προς τη λάθος κατεύθυνση. Και τα δύο οχήματα έπιασαν φωτιά, με αποτέλεσμα τον θάνατο και των δύο οδηγών. Ενώ τα αίτια της συντριβής είναι ακόμα υπό διερεύνηση, οι αρχές υποψιάζονται ότι η ταχύτητα και οι καιρικές συνθήκες μπορεί να συνέβαλαν σε αυτό.

Ψεύτικη νεκρολογία #2GeniusCelebs Από: Sashank Paudel «Ενεπλάκη σε θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 8 π.μ. στη διαδρομή 3 κοντά στην οδό Gordon, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Spotsylvania. Ο Tappan οδηγούσε ένα Toyota Camry όταν ένα ημιφορτηγό Ford F-150 που ταξίδευε προς την αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκε μαζί του.

Ψεύτικη νεκρολογία # 3: RajasDentalCollege

9 Νοεμβρίου 2023 – Η Elizabeth Marie Lynch, 30 ετών, από το Louisville, KY, πέθανε απροσδόκητα την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023.


Πραγματική νεκρολογία #1

Ψεύτικη νεκρολογία #1Βιετναμέζικη ιστοσελίδα: "Η Elizabeth Lynch πεθαίνει σε ένα τραγικό ατύχημα - Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στον I-264 κοντά στην οδό Bardstown. Η Ελίζαμπεθ, κάτοικος του Λούϊσβιλ, οδηγούσε το SUV της όταν έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με τη μπάρα ράμπας. Η πρόσκρουση ήταν καταστροφική, με αποτέλεσμα μια φλογερή συντριβή που στοίχισε τη ζωή της.

Ψεύτικη νεκρολογία # 2: Οδοντιατρικό κολλέγιο Rajas - Το θανατηφόρο περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στη 1 π.μ. όταν οι αστυνομικοί του μετρό του Λούισβιλ κλήθηκαν στο I-264 κοντά στην οδό Bardstown. Η Elizabeth Lynch, οδηγώντας ανατολικά με ένα SUV, έχασε τραγικά τον έλεγχο του οχήματός της, συγκρουόμενη με την μπάρα ράμπας. Τα επακόλουθα ήταν καταστροφικά, με το SUV να πιάνει φωτιά αμέσως μετά τη σύγκρουση. Παρά τις προσπάθειες των ανταποκριτών έκτακτης ανάγκης, η Elizabeth Lynch κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου.


Ψεύτικη νεκρολογία # 3: NewsUnzip - "Elizabeth Lynch ... πέθανε σε τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στις 8 Νοεμβρίου 2023 (λάθος ημερομηνία). Ήταν 21 ετών και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Λούϊσβιλ». (λάθος ηλικία)



6 Νοεμβρίου 2023 – Ηνωμένο Βασίλειο – Η νοσοκόμα Sarah Healey πέθανε ξαφνικά στις 6 Νοεμβρίου 2023. Ήταν μια «αισθητικός νοσοκόμα».


Ψεύτικη νεκρολογία #1(EmlakSatan.com) "Sarah Jayne Healey Crash: Πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο δρόμο της προς τη δουλειά"

Ψεύτικη νεκρολογία #2: (Earlymemorials.com) Ισχυρίζεται αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Ένα τέταρτο πρόγραμμα αναμνηστικών δόσεων θα σκοτώσει 20 Αμερικανούς πολίτες και θα ακρωτηριάσει 2.500 μέσω τροχαίων ατυχημάτων στο δρόμο προς το γραφείο του γιατρού

27 Οκτωβρίου 2023 – Lakeland, FL – Η 16χρονη Julia Black, παίκτρια βόλεϊ στο Harrison School for the Arts (πρόγραμμα ορχήστρας) υπέστη καρδιακή ανακοπή 8:20 μ.μ. και πέθανε ξαφνικά από «καρδιακή ανακοπή που προκλήθηκε από λοίμωξη του περικαρδίου».



Πραγματική νεκρολογία: «Η Julia Christine Black γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2007 στο Λέηκλαντ της Φλόριντα. Έφυγε πολύ νωρίς την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, μετά από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή που προκλήθηκε από λοίμωξη του περικαρδίου».

Ψεύτικη νεκρολογία #1Από τον Subhikshya Khadka: Julia Black Lakeland FL Αυτοκινητιστικό ατύχημα και ο πρόωρος θάνατός της...

7 Ιουνίου 2023 – Prince George, BC – Ο 35χρονος Dr.Vincent Budac, οπτομέτρης στο True North Optometry, πέθανε ξαφνικά στις 7 Ιουνίου 2023. Ο θάνατός του ήταν απροσδόκητος και αφήνει πίσω του δύο μικρά παιδιά.



Ψεύτικη νεκρολογία #1Από τον Umesh Gautam: "Vincent Budac, ένας διάσημος οπτομέτρης... απεβίωσε στις 9 Ιουνίου 2023 (λάθος ημερομηνία θανάτου) σε ηλικία 52 ετών (λάθος ηλικία, είναι 35). Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε στο σπίτι του από την κλινική του».

8 Ιανουαρίου 2023 – Η 48χρονη Heather L Frederick, δασκάλα γυμνασίου Algonquin, πέθανε στο σπίτι της.



Τοπική ιστορία ειδήσεων # 1: Κανένα τροχαίο δυστύχημα και η έκθεση ιατροδικαστή δεν δείχνει κανένα φάουλ.

Τοπική ιστορία ειδήσεων # 2: Ο ιατροδικαστής διευκρινίζει τις φήμες σχετικά με το θάνατο της τοπικής καθηγήτριας γυμνασίου. Την Πέμπτη, ο ιατροδικαστής της κομητείας McHenry, Michael Rein, δήλωσε ότι η Heather Frederick, 48 ετών, δεν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ψεύτικη νεκρολογία #1: από Rajasdentalcollege.com - "Η Heather Frederick έχασε τραγικά τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Οι αναφορές δείχνουν ότι τα κρίσιμα τραύματα που υπέστη την κατέστησαν ανίκανη να ανακάμψει και παρά τις καλύτερες προσπάθειές της και τις τέσσερις ημέρες μάχης στο νοσοκομείο, δυστυχώς πέθανε. Η Heather είχε πολύ περισσότερη ζωή να ζήσει, αλλά κόπηκε απότομα από μια σκληρή στροφή της μοίρας».

Ψεύτικη νεκρολογία # 2: wepublishnews.com - "Heather Frederick αυτοκινητιστικό ατύχημα"

24 Νοεμβρίου 2022 – η 21χρονη φοιτήτρια Καναδικού Πανεπιστημίου (στο Western University στο Οντάριο ήταν υποχρεωτικά τα εμβόλια COVID-19) Megha Thakur πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες στο σπίτι της.



Πραγματική ιστορία #1: DailyMail UK

Ψεύτικη νεκρολογία #1: από AmericanKahani.com «Ωστόσο, ένας ιστότοπος που ονομάζεται Social Telecast ανέφερε ότι η νεαρή γυναίκα πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα. Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έχουν επαληθευτεί από καμμία άλλη δημοσίευση».

Ψεύτικη νεκρολογία #2από τον Anupal Sraban Neog: «υπήρξαν αναφορές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με τον θάνατό της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα».

Ψεύτικη νεκρολογία #3: OxGaps



Ψεύτικη νεκρολογία #4Ινδική ιστοσελίδα GeniusCelebs από τον Sashank Paudel: «Θάνατος Megha Thakur: Η σταρ του TikTok και φοιτήτρια του Western University πέθανε σε ατύχημα. Σύμφωνα με αναφορές, η influencer και διασημότητα του TikTok χάθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2022, στο Οντάριο του Καναδά. Το ατύχημα στοίχισε τη ζωή της αγαπημένης TikToker και φοιτήτριας του Western University, ενώ τραυμάτισε σοβαρά ένα άλλο άτομο.



18 Ιουνίου 2022 – Η 34χρονη Danielle Hampson πέθανε νωρίς το πρωί την ημέρα του γάμου της. Ένα χρόνο αργότερα, ο σταρ σύζυγός της στο X-Factor, Tom Mann, εξακολουθεί να μην έχει απαντήσεις. Αλλά οι ψεύτικες νεκρολογίες ισχυρίζονται αυτοκινητιστικό δυστύχημα.



Ψεύτικη νεκρολογία #1Τα τελευταία νέα στο Μπόλλυγουντ από τον Kajal Hundlani - "Danielle Hampson Αιτία θανάτου: - Danielle Hampson (γεννήθηκε: 15 Μαρτίου 1987; πέθανε: 18 Ιουνίου 2022) ήταν δημοφιλής χορεύτρια και μοντέλλο που πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ψεύτικη νεκρολογία #2Freshers Live by V.Sruthi - "Danielle Hampson Car Accident: Danielle Hampson ήταν μια διάσημη χορεύτρια και μοντέλλο που πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το αυτοκινητιστικό ατύχημα της Danielle Hampson αναζητείται ευρέως στο διαδίκτυο από τους περισσότερους ανθρώπους.

Η δική μου αντίληψη ...

Γιατί κάποιος να πληρώσει για να δημιουργήσει μια ψεύτικη νεκρολογία σε έναν σκοτεινό ιστότοπο στην Ινδία ή το Βιετνάμ, ισχυριζόμενος ότι ένα άτομο στις ΗΠΑ που «πέθανε ξαφνικά» (συνήθως στο σπίτι ή σε νοσοκομείο), πέθανε από αυτοκινητιστικό δυστύχημα;

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές οι ψεύτικες ιστοσελίδες (οι περισσότερες από αυτές προέρχονται από την Ινδία ή το Βιετνάμ) χρησιμοποιούνται από γιατρούς που πιέζουν για τις ενέσεις mRNA, για να επιτεθούν σε εκείνους που προσπαθούν να ρίξουν φως στη δραματική αύξηση των αιφνίδιων θανάτων.

Παρόλο που οι γιατροί που επέβαλαν εμβόλια mRNA COVID-19 στους ασθενείς τους (γνωρίζοντας ότι τα τρυπήματα πιθανότατα θα τους τραυματίσουν, θα τους προκαλέσουν αναπηρίες ή θα τους σκοτώσουν) είναι μερικοί από τους πιο δόλιους ανθρώπους στον κόσμο σήμερα, δεν πιστεύω ότι δημιουργούν οι ίδιοι αυτές τις ψεύτικες νεκρολογίες.

Αυτό έχει την εμφάνιση και την αίσθηση μιας επιχείρησης μίας κυβερνητικής υπηρεσίας ή μιας επιχείρησης που χρηματοδοτείται από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για να «δηλητηριάσει το πηγάδι» της αναφοράς αιφνίδιων θανάτων.

Πολλοί άνθρωποι έχουν εξαιρετικά μικρά διαστήματα προσοχής και μια αναζήτηση 30 δευτερολέπτων στο Google που δίνει "αυτοκινητιστικό ατύχημα" ως εξήγηση για έναν τραγικό αιφνίδιο θάνατο, είναι περισσότερο από αρκετή για να καθησυχάσει το μυαλό των 6απλά εμβολιασμένων.

Ποτέ μην υποτιμάτε τα μήκη που θα φτάσουν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και οι δωροδοκημένοι γιατροί, γραφειοκράτες, πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης, για να κρατήσουν την απάτη του εμβολίου mRNA λίγο περισσότερο.

Και ναι, αυτό περιλαμβάνει την ανάθεση και την πληρωμή ψεύτικων νεκρολογιών για εξέχοντες αιφνίδιους θανάτους όπου υπήρχε μεγάλη πιθανότητα συμμετοχής εμβολίου mRNA COVID-19 και την επισήμανση όλων ως «τροχαίων ατυχημάτων», για να αποθαρρύνουν την αναφορά τους.


Ο Δρ William Makis είναι Καναδός ιατρός με εμπειρία στην Ακτινολογία, την Ογκολογία και την Ανοσολογία. Μετάλλιο Γενικού Κυβερνήτη, Υπότροφος του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Συγγραφέας 100+ ιατρικών δημοσιεύσεων με κριτές.


Η προτεινόμενη εικόνα είναι από NaturalNews.com







ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/fake-obituaries-created-taint-died-suddenly-reporting-who-paying-fake-websites-india-vietnam-elsewhere-write-fake-obituaries/5841739


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Εντυπωσιακή αύξηση των θανάτων παιδιών της Νέας Ζηλανδίας: Το συγκάλυψε η κυβέρνηση;
Οι θάνατοι στη Νέα Ζηλανδία Ηλικίες 0-4 κάνουν άλμα κατά 76%, από 344 σε 608 κατά μέσο όρο το 2022!
https://www.aussie17.com/p/startling-surge-in-deaths-of-new



Τα δεδομένα από το US Medicare και το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δείχνουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι τα εμβόλια COVID έχουν σκοτώσει εκατομμύρια
Είναι επιτέλους εδώ: δεδομένα σε επίπεδο ρεκόρ που δείχνουν το χρονοδιάγραμμα του εμβολίου και την ημερομηνία θανάτου. Δεν υπάρχει πλέον σύγχυση: τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και έχουν σκοτώσει, κατά μέσο όρο, περίπου 1 άτομο ανά 1.000 δόσεις.
https://kirschsubstack.com/p/data-from-us-medicare-and-the-new




Έρχονται αυτοενισχυόμενες λήψεις RNA: Ο ανείπωτος κίνδυνος
Αν ο όρος ακούγεται τρομακτικός, θα πρέπει...

Η επόμενη γενιά ενέσεων με βάση το RNA θα περιέχει αυτοενισχυόμενο RNA (saRNA). Εάν ο όρος "αυτοενισχυόμενο RNA" ακούγεται τρομακτικός, θα έπρεπε. Πιθανότατα φέρνει στο νου εικόνες επιστημονικών πειραμάτων που βρίσκονται σε κατάσταση αμόκ.

Όπως συζητήθηκε σε προηγούμενο άρθρο, τα «εμβόλια mRNA» δεν παρασκευάζονται με αγγελιοφόρο RNA αλλά με τροποποιημένο RNA (modRNA). Αυτά τα λεγόμενα εμβόλια είναι στην πραγματικότητα προϊόντα γονιδιακής θεραπείας (GTPs), καθώς το modRNA καταλαμβάνει το λογισμικό των κυττάρων μας. Δεν έχουμε καμμία δυνατότητα να αποκτήσουμε επιρροή στο modRNA (ή saRNA) μετά την ένεση.
https://www.zerohedge.com/medical/self-amplifying-rna-shots-are-coming-untold-danger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!