Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Μουσουλμάνος «μετανάστης» βίασε 12χρονη και δήλωσε: Δεν ήξερα πως ήταν παράνομη πράξη!


12χρονο κορίτσι στην Σουηδία βιάστηκε από μουσουλμάνο «πρόσφυγα-μετανάστη», όπως τους ονομάζουν.  Τελικά ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε πως η πράξη ήταν παράνομη. Γιατί άραγε; Επειδή ο προφήτης Μωάμεθ ήταν παντρεμένος με την ανήλικη Αίσα;...

  Το έγκλημα έλαβε χώρα πριν από έναν χρόνο και η αστυνομία αγνοούσε την υπόθεση, μέχρι που την έφερε στο φως ένας Σουηδός δημοσιογράφος.


«Το σχόλιο μου για την απόφαση είναι πως συνιστά ντροπή πως η έστω και μερική επανόρθωση απέναντι στο 12χρονο κορίτσι πήρε έναν χρόνο», δήλωσε και πρόσθεσε:
  
«Αναφορικά με τον βιαστή, διαπιστώθηκε πως έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε πολλούς ανθρώπους, κατά την διάρκεια παραμονής του στην Σουηδία».  Ο βιαστής «επίσημα», βάσει ισχυρισμών του ενδεχόμενα, είναι 17 ετών και βρίσκεται σε αυτό που οι Σουηδοί ονομάζουν «αναμορφωτήριο νεότητας». 

Δεν θα απελαθεί!


«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!