Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Θύματα βίας 215 εκατομμύρια χριστιανοί καθημερινώς, σ’ όλο τον κόσμο



Με εμπεριστατωμένη της, γραπτή ερώτηση και πρόταση ψηφίσματος προς την Κομισιόν, η Ιταλίδα ευρωβουλευτής της Ομάδας «Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας» Mara Bizzotto, φέρνει στην επιφάνεια το «λησμονημένο» θέμα της βίας, των παρενοχλήσεων και των δολοφονιών, σε βάρος των χριστιανών στην ΕΕ και σ’ ολόκληρο τον κόσμο!
Επικαλούμενη στοιχεία του Παγκόσμιου Δείκτη για τους διωγμούς Χριστιανών, που καταρτίζει κάθε χρόνο η ΜΚΟ «OpenDoors», η Ιταλίδα ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι, πάνω από 215 εκατομμύρια χριστιανοί σε ολόκληρο τον κόσμο αποτελούν σε καθημερινή βάση θύματα βίας και κακοποίησης λόγω της πίστης τους.

Παράλληλα, όπως υπογραμμίζει, κατά την περίοδο από 1ης Νοεμβρίου 2016 έως την 31η Οκτωβρίου 2017, πάνω από τρεις χιλιάδες χριστιανοί υπήρξαν θύματα μισαλλοδοξίας και σκοτώθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο, ιδίως στην Ασία και την Αφρική.
Εγκαλεί, λοιπόν, την Κομισιόν, τίνι τρόπω θα μπορέσει ν’ αντιμετωπίσει αποτελεσματικά αυτή την κλιμάκωση της βίας κατά των χριστιανών και ζητεί, μετ’ επιτάσεως, να γίνουν διαβήματα στα καθεστώτα που διάκεινται εχθρικά στην χριστιανική θρησκεία με σκοπό να τερματιστούν οι δολοφονίες και οι αναγκαστικές εκτοπίσεις χιλιάδων χριστιανών από τη γη τους.
Η απάντηση της Κομισιόν, αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όχι μόνο για τους απανταχού της Γης Χριστιανούς.

[Πηγή]http://sofokleous10.gr/index.php/world/item/130127-215

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!