Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ… 2.900 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ;

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΦΡΑΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ...ΧΑΛΑΣΕ;
Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ...Χ Α Λ Α Σ Α Τ Ε ; ; ; 



Η απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στα 'hotspots' των νησιών, αλλά και το γεγονός ότι όσοι μπουκάρουν στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» από τα χερσαία σύνορα δεν υπάγονται στην συμφωνία Τουρκιάς – Ε.Ε. (άρα δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να επιστραφούν στην Τουρκιά…), έχουν οδηγήσει πολλά «προσφυγάκια» να καταφεύγουν σ’ αυτό το… μονοπάτι.
Related image
ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ 'SUPER MINI' ΦΡΑΚΤΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ "ΟΥΓΓΑΡΕΖΙΚΟΥ" ΤΥΠΟΥ...

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία του ΟΗΕ, μόνο τον Απρίλιο πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα 2.900 «προσφυγάκια», αριθμός που αντιστοιχεί στο ήμισυ του συνολικού αριθμού αφίξεων στη χώρα μας το 2017.

Όπως δήλωσε δε ο δήμαρχος της Ορεστιάδας: «Τα πράγματα είναι στο όριο να  Ξ Ε Φ Υ Γ Ο Υ Ν  τελείως από τον έλεγχο. 
Έρχονται περισσότεροι από αυτούς που μπορούμε να καταγράψουμε. 
Η κυβέρνηση έστειλε επιπλέον 120 αστυνομικούς αλλά αυτό είναι προσωρινό μέτρο και ΔΕΝ αρκεί. Η 'Frontex' πρέπει επίσης να παρέμβει».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ερυθρού Σταυρού, η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά παλαιότερα 'hotspots', αλλά και να ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ την χωρητικότητα των ήδη υπαρχόντων.

Από την άλλη μεριά, ο υπουργός Προστασίας του (Αλλοδαπού) Πολίτου, δήλωσε πως «είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. 
Όλα είναι υπό ...έλεγχο», εννοώντας προφανώς ότι θα ανοίξουν και νέα 'hotspots'.
Ποιά; 
Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων που κατήργησε προ ολίγων μηνών ο Καμμένος!

Image result for ΦΡΑΧΤΗΣ ΕΒΡΟΥ

(Υ.Γ.): Αλήθεια, στον Έβρο υπήρχε κάποιος φράχτης. Υπάρχει ακόμα, ή τον γκρέμισαν ...εν κρυπτώ οι Τσιπροκαμμένοι;

[Πηγή:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!