Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Τά κρύβουν ΚΑΙ αυτά! ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ 374 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ (!!!!!!!) ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ!

Οι μπαχαλάκηδες κατέστρεψαν 374 λεωφορεία μέσα σε 3 χρόνια! Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν τα αποτελέσματα των ερωτήσεων της Χρυσής Αυγής'ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ'!
ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ  Α Γ Ν Ο Ο Υ Ν  ΤΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!
ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;  Μ Ι Λ Η Σ Τ Ε!
Μόλις δημοσιοποιήθηκε η είδηση σε μεγάλες ειδησεογραφικές σελίδες, όπως το «protothema», πως από τα στοιχεία που κατέθεσε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών στην Βουλή, οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων, μόνο από τον Ιανουάριο 2015 έως τον Μάρτιο του 2018,

Σχετική εικόνα

έχουν  β α ν δ α λ ί σ ε ι   και  Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ε Ψ Ε Ι  374 λεωφορεία και τρόλλεϊ, με συνολικό κόστος ...1.136.517 ευρώ για τις τσέπες των Ελλήνων!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένα λεωφορεία Πατησίων

Αυτό το σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο της 'Χ.Α.' και συγκεκριμένα από ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγού  α π ο σ ι ω π ή θ η κ ε  από τα συστημικά ΜΜΕ, λες και το υπουργείο φιλοτιμήθηκε από μόνο του και δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα του «κοινωνικού έργου» των μπαχαλάκηδων...

[ΠΗΓΗ:απόσπασμα αναρτήσεως ιστολογίου 'εθνικισμός']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!