Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ! ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΔΕΙΞΕ… ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ!



Συνεχίζουν να εξευτελίζονται διεθνώς οι Αμερικανοί, για το χατίρι του Ισραήλ!

Έτσι, η πρέσβειρα των παγκόσμιων σατανάδων στον ΟΗΕ, Νίκη Χέιλι, υποστήριξε μεταξύ των άλλων ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ότι το Ισραήλ επέδειξε… αυτοσυγκράτηση!!! Φανταστείτε δηλαδή να μην επεδείκνυε… αυτοσυγκράτηση, πόσους νεκρούς θα άφηνε πίσω του! Ιδού οι πλήρεις δηλώσεις της για την αποτρόπαιη σφαγή, που θα μείνει ως ανεξίτηλη απόδειξη της σιωνιστικής κτηνωδίας:


«Οι ΗΠΑ εκφράζουν τη λύπη τους για τους θανάτους όμως υπάρχει πολλή βία στην περιοχή. Το Ισραήλ επέδειξε αυτοσυγκράτηση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χθες στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας. Καμία χώρα σε αυτήν την αίθουσα δεν θα ενεργούσε με μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση όσο το Ισραήλ. 

Η Χαμάς είναι ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα χθες. Η στάση της παλαιστινιακής οργάνωσης υποδαυλίζει τη βία εδώ και χρόνια, πολύ πριν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ. Λυπάμαι διότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν συζητά αρκετά σχετικά με τις ενέργειες του Ιράν στη Συρία και την Υεμένη».

Ντροπή και μόνο ντροπή για την κατάπτυστη θέση των ΗΠΑ!


[Πηγή]https://ethnikismos.net
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!