Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΓΙΑΤΙ Χ Α Σ Κ Ο Γ Ε Λ Α Ν Ε ΠΟΛΑΚΗΣ, ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ και άλλοι παρατρεχάμενοι;

ΠΟΣΗ "ΕΠΑΦΗ" ΛΕΤΕ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ 5 ΑΥΤΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" (ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΝ 'ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ'), ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΡΑ ΓΕ ΤΟΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑ;

ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ...ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ "ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ" ; ; ;
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ, ΜΕΣ' 
ΣΤΗΝ "ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ"!
Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!


Ο σύντροφος που ΧΑΙΡΕΤΑΙ με τα γυαλιά στήν φωτογραφία καί που χειροκροτεί χασκογελώντας τον ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – την ίδια στιγμή που ο λαός της Λέσβου ήταν στους δρόμους - είναι ο ψεκασμένος και… πολυπολιτισμικός δήμαρχος Λέσβου.

Ο οποίος, εκτελώντας εντολές Καμμένου και 'CIA', πρωτοστάτησε στην υποδοχή των λεγόμενων «προσφύγων» και είναι ο υπ’ αριθμόν 1 υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση στην Λέσβο – ενώ άλλοι δήμαρχοι, όπως π.χ. ο δήμαρχος Κω, ύψωσαν το ανάστημά τους και σε μεγάλο βαθμό απέτρεψαν την εξ’ Ανατολών εισβολή…

Όμως, πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και ο λαός της Λέσβου θα του δώσει να καταλάβει! (Άν...το καταλάβει καλά-καλά όμως...)

(Υ.Γ.): Παρεμπιπτόντως, πίσω από τον ψεκασμένο δήμαρχο, διακρίνεται εκείνο το «λουλούδι» ο Σηφουνάκης, πρώην (ΑΘΕΟΣ & ΑΠΑΤΡΙΣ) υπουργός της ΜΕΓΑΛΟ-κλεφτο-πασοκαρίας, χειροκροτώντας και χασκογελώντας, ομοίως. Όλοι οι «καλοί» (ΚΑΙ Πολάκης ΚΑΙ Τόσκας), μαζεμένοι)

[Πηγή:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!