Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ποιοι ψηφίζουν τον Μπουτάρη, ρε @ούστη μου;


Φρονώ ότι ασχοληθήκαμε υπέρ το δέον με την θλιβερή φιγούρα ενός ξαναμωραμένου ανθρωπάκου και τον τάχα μου "ξυλοδαρμό" του. Δηλαδή, αυτή την κακοστημένη παράσταση, που βοά ότι ήταν προβοκάτσια, με πιθανό στόχο να ξεκινήσουν νέα πογκρόμ κατά των Ελλήνων εθνικιστών.
Ούτε ξύλο έφαγε ο ανεκδιήγητος δήμαρχος-λαγός, ούτε απειλήθηκε η ζωή του, ούτε καν λεκιάστηκε το σακάκι του.
Το καλύτερο λοιπόν που έχουμε να κάνουμε είναι να τον χέσουμε και να ασχοληθούμε με τα πράγματι σοβαρά ζητήματα μιας κοινωνίας σε αποσύνθεση, όπως η δικιά μας...


Το όντως ενδιαφέρον ερώτημα που προκύπτει από το τελευταίο σώου μπουτάρη και το μοναδικό που θα έπρεπε να μας απασχολήσει εδώ, είναι το ποιοι τελικά ψηφίζουνε αυτούς τους πολιτικά αξιοθρήνητους λαγούς της παγκοσμιοποίησης, ώστε στο κοντινό μέλλον οι ίδιοι και τα παιδιά τους να μην έχουν ούτε πατρίδα, ούτε θρησκεία, ούτε ιστορία, ούτε άλλη συλλογική ταυτότητα, όπως οι παλαιοί ευνούχοι των αυτοκρατόρων, που τους είχαν στερήσει ακόμα και την πλέον αρχέγονη συλλογική ταυτότητα, του φύλου.

 Κι εγω ψηφιζω Μπουταρη, γατακια...

Δεν χωράει φυσικά αμφιβολία ότι τα ίδια κοινωνικά στρώματα που ψηφίζουνε Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, ψηφίζουνε Καμίνη στην Αθήνα. Γι αυτό άλλωστε οι δύο νεοταξίτες δημαρχίδηδες έχουνε κοινή πορεία, ενώ συχνά ο ένας, βγαίνει να υποστηρίξει τον άλλο, σαν επαρχιώτισσες χηρευάμενες, που πασχίζει η μία, να κρύψει τις πομπές της άλλης...
Εσχάτως μάλιστα ο χιώτης λαγός οργάνωσε στην Αθήνα συγκέντρωση-συμπαράσταση στον Θεσσαλονικιό ομό-λαγο του, στην οποία όμως εδέησαν να πάνε καμιά τριανταριά άτομα, που τους είχε υποσχεθεί προηγουμενως ότι θα τους διορίσει τις κόρες και θα τους σβήσει τις κλησεις...   
    
Ασφαλώς ένα σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων των μπουταροκαμίνηδων αποτελείται από ελληνοποιημένους αλβανοκογκολέζους λαθρέποικους, που εκμεταλλεύτηκαν την μέγιστη προδοσία των καθεστωτικών συμμοριών να εξεφτελίσουν την έννοια της Ελληνικής ιθαγένειας, μοιράζοντας την αδιακρίτως, σε όποιους πέρασαν με το έτσι θέλω τα σύνορα μας..

Ο Αλβανός τυχοδιώχτης και ο Μαροκινός μαχαιροβγάλτης, ξάφνου απέκτησαν το δικαίωμα να γινουν ρυθμιστές του μέλλοντος του Ελληνικού έθνους, ψηφίζοντας φυσικά όποιον πολιτικό καραγκιόζη τους προσέφερε τα περισσότερα προνόμια.
Να λοιπόν οι πρώτοι που θεωρητικά θα έδιναν ψήφο  στον Μπουτάρη, ο οποίος σημειωτέον έχει μετονομάσει και μια πλατεία στη Θεσσαλονίκη, σε πλατεία Τιράνων! 

 
Νιοπλουτη ιθαγενης Αλβανιδα Β΄γενιας, 
που ψηφιζει Μπουταρη και ελπιζει να εκπροσωπήσει τον ελληνισμο στις βυζοβιζιον 
Κι εξόν από τις ελληνοποιημένες ορδές του τριτοκοσμικού τυχοδιωκτισμου, που απέκτησαν δικαίωμα ψήφου επειδή έτσι συνέφερε τους πολιτικούς πάτρωνες τους, υπάρχει και μια άλλη μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων, που αποτελείται από ελληνοποιημένα μπασταρδάκια, δευτερης ή τριτης γενιάς.
Κι εδώ μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ψήφων, που επίτηδες κανένας στατιστικολόγος ή ερευνητής της κοινής γνωμης δεν τόλμησε ποτέ να υπολογίσει τα ποσοστά τους, μεσα στο εκλογικο σωμα.
Ίσως επειδή αν οι Έλληνες μάθαιναν σε πιο βαθμό έχει φτάσει η φυλετική αλλοίωση της κοινωνίας τους, να παθαιναν μαζικό σοκ...

Ωστόσο οι μικτοί γάμοι Ελλήνων με σλαβοασιάτισσες ή Ελληνιδων με αλβανοχρωματιστούς είναι πλέον τόσοι πολλοί, ώστε το ποσοστό των νόθων ψηφοφόρων δεύτερης ή τρίτης γενιάς να είναι αποφασιστικός ρυθμιστης του μέλλοντος μας...  

Αν προσθέσουμε στους ελληνοποιημένους ψηφοφόρους και ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσοστό ομαδοποιημένων ομοφυλόφιλων, παιδεραστών, χτηνοβατών, σαδομαζοχιστών, χασικλήδων και άλλων ψυχοδιαστροφικών ατόμων, αμέσως έχουμε μια προφανή πλειοψηφία του ελληνοφωνου εκλογικού σώματος, που αποτελεί και το προνομιακό κοινό του κ. Μπουτάρη [και του κ. Καμίνη, προφανώς]
Διότι προφανώς στη σημερνή πολυπολιτισμική ινδογρεκία όποιος/α κατορθώνει να μονοπωλήσει τις ψηφους των ψυχανώμαλων, των διεστραμένων, των μπάσταρδων, των λαθρέποικων, των λαθροεισβολεων, των χασικλήδων, των ηλίθιων και των ημι-παρανοϊκών, έχει εξασφαλίσει από χέρι μια σχετική πλειοψηφία, εφόσον όλα αυτα τα κοινωνικά στρώματα υπερτερούν πλέον αριθμητικά από τους υγιείς, ψυχή τε και σώματι, Έλληνες. Αν μάλιστα προσθέσουμε και τις ψηφους των βολεμένων, διορισμένων, μιζαρισμένων και δημοσιοδιορισμένων, που μπορεί να καλύψει ο κάθε πολιτικός συμμορίτης, ενδέχεται να φτασουμε και στην απολυτη πλειοψηφία.
Κι ιγώ ψηφίζου Μπουταρ' μάτια μ'
Εμ' πως; Ιβρωπεός είμι, τι να ψηφίσ'; 
Τους άλλους τους φασιστις κι να μι λέει μιτά η Σία η Κουσιώνη, βλάχου;
Απ την άλλη θα είναι σοβαρό λάθος να υποθέσουμε ότι ο κ. Μπουτάρης βγαίνει αποκλειστικά και μόνο με τις ψήφους των ελληνοποιημένων λαθρέποικων και των ψυχανώμαλων.
Διότι στο ίδιο ακριβώς κοινό απευθύνονται, σχεδόν όλοι οι πολιτικοί συμμορίτες, του ιδιότυπου παγκοσμιοποιημένου ολοκληρωτισμού. .
Αρα οσο καλά και αν παιζουν το παιχνιδι της μεταναστολαγνειας του ισλαμοκαυλισμού ή του λεσβοτραβελογκεουλισμού, κανένας μπουταροκαμίνης δεν μπορει να παρει εξ ολοκληρου τη βρωμερη αυτή πιτα της ψηφοανωμαλίας...
Όσο νά' ναι, κάποιο κομματάκι θα διεκδικήσουν και οι υπόλοιποι.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές παραδείγματος χάριν στην Αθήνα, εξόν από τον κ. Καμίνη, υπήρχαν και οι κ.κ. Κακλαμάνης και Σακελλαρίδης, οι οποίοι προφανώς θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στο κοινό των γκέουλων, των λεσβιών, των παιδόφιλων, των σαδομαζοχιστών και δεν συμμαζεύεται, ενώ το αλβαναριό σύσσωμο θα επρεπε να πάει να ψηφίσει τον εκλεκτό του κ. Σαμαρά...
Κι όμως ο Καμίνης τους ξεπέρασε ολους και άρπαξε τη δημαρχία, παρά τις δυσμενείς αρχικές στατιστικές προβλέψεις.
Το ίδιο έκαμε και ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη.

Και το ερώτημα είναι: γιατί;
Γιατί η πλειοψηφία των ελληνόφωνων [και μη] κατοίκων των δύο πρώην Ελληνικών μεγαλουπόλεων, προτιμά για δημοτικούς άρχοντες τους μπουταροκαμίνηδες, αντί για τους εξίσου μεταναστολάγνους, ψυχοδιαστροφικούς ισλαμόκαυλους της νεοφιλελεύθερης δεξιάς και των κόκκινων συμμοριτών;
Δεν ξαναβόσκω άλλες βοβάλες, δεν θέλου μητι να τις δω...
Ιγώ γουστάρ' γκέη παρέηντ κι λισβιακό...
Αμ πώς;
Χουριάτις είμαστι;
Μπουταρης δαγκουτό

Η απάντηση στο καίριο αυτό ερώτημα βρίσκεται ακριβώς στο γεγονός ότι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι οι μόνες πραγματικά μεγαλουπόλεις της σημερνής Ινδογρεκίας και γι αυτό έλκουν σαν βουτυρωμένο ψωμάκι, τους απογοητευμένους επαρχιώτες, απανταχού της επικράτειας.

Το όνειρο του πάσα ένα επαρχιώτη, που αισθάνεται άβολα στην κλειστή [και συνήθως συντηρητική] επαρχιακή κοινωνία, είναι να τα καταφέρει να ξεφύγει από το χωριό και να μεταναστεύσει επιτέλους στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα.
Εκεί φαντασιώνεται ότι θα ζήσει τη μεγάλη ζωή, στις πίστες των  μπουζουξίδικων και εκεί ελπιζει ότι θα μπορέσει να κάμει τις αρπαχτικές του, είτε στα εμπόρια, είτε στο δημόσιο.
Η μεγαλούπολη για τον μέσο χωριάτη είναι το φαντασιακό λούνα παρκ, που φροντίζει να του παρουσιάσει η τηλεόραση και όπου η κόκα, το μουνί, ο κώλος, η χλίδα, το χρήμα και η απάτη, κυκλοφορούν όλη μέρα στους δρόμους, έτοιμα να πέσουν στα χέρια του κάθε τολμηρού που ξέρει να τα αρπάξει.

Και μέσα σε τούτη τη φαντασιακή χαβούζα των αισθήσεων και των παραισθήσεων, η μεγαλούπολη προβάλλει στα μάτια των ξελιγωμένων για σεξ και ασυδοσία επαρχιωτών, ως η γη Χαναάν του μεταμοντέρνου προτύπου του "Γαμάω και Δέρνω".

Ερχόμενος λοιπόν [επιτέλους] από το χωριουδάκι του στη Θεσσαλονίκη, ο κάθε μεταλλαγμένος Mitsus και η πάσα μία αστικοποιημένη Katina, φρονούν ότι πρέπει να είναι αντάξιοι της νέας τους ευρωπαϊκής ταυτότητας, που μπορεί να τους προσφέρει η μεγάλη πόλη.
Και δεν είναι βέβαια μικρό πράγμα να μεταπηδάς από την πληκτικη καφετέρια στα Νέα Μουδανιά και να βρισκεσαι ξάφνου στα μεγαλεία της Καμάρας και του Λευκού Πύργου.
Όσο να' ναι νιωθεις την αναγκη απο Βαλκανιος χωριατης, να γινεις Ευρωπαίος!


Ε λοιπον αυτό το κομπλεξαρισμένο, επαρχιώτικο μικροαστικό κοινό, που αρνηθηκε τις ρίζες του και τη γη του, για να κυνηγήσει έναν φαντασιακό παράδεισο στη μεγαλούπολη, είναι η μεγαλη μαζα των ψηφοφόρων του Μπουτάρη [και αντιστοιχα του Καμινη στην Αθηνα]
Κοντοφθαλμοι, ημιμαθεις, ημιαγροίκοι, νεοβάρβαροι μικροαστοί [ενδεχομένως και μπασταρδοι φυλετικά] εγκλωβισμένοι στα σεξουαλικά, οικογενειακά και υπαρξιακά τους αδιέξοδα, που θεωρούν στόχο της μίζερης ζωής τους, να γίνουν επιτέλους Ευρωπαίοι ή έστω Αμερικάνοι, σαν τους πρωταγωνιστές των χολυγουντιανών ταινιών, που τους πλασαρει η τηλεόραση.  
Αυτοί ψηφίζουν τον Μπουτάρη και αυτοί ανοίγουν τον δρομο για τον θάνατο του Ελληνισμού, εν τη πλήρη αγνοία τους... 
  Κι εγώ Μπουταρη ψηφιζω ρε μεγαλε...
Κι άμα κατέβουν οι αλβανόσλαβοι στη Σαλονίκη, να σηκώσουν σημαία στον Πύργο, στ' αρχιδια μου
Ξερεις ρε μαλακα τι λεφτα πεφτουν στα καζινο των Σκοπιων;
Γιατι δηλαδη να τα ακουμπανε εκει και να μην ερχονται να τους τα τρωμε εμεις...
Που χουμε και μακεδονικο χαλβα, να 'ουμ... 
Οι μπουταροκαμίνηδες κατορθώνουν να παραμένουν στον αφρό της εξουσίας, επειδή μιλούν ακριβως τη γλώσσα του συμπλεγματικού νεοέλληνα, που νομίζει ότι να γίνει κανείς σαν τους λονδρέζους λόρδους, θα πρέπει να ψηφίζει για δήμαρχο του Λονδινου έναν Πακιστανό και να γιομίζει την πόλη του με τριτοκοσμικούς τυχοδιώκτες!
Και προπαντός, να παρακολουθεί αρρωστημένα στην τηλεόραση του, τον γαμο του κοκκινοτριχη πριγκιπα με μια ημιέγχρωμη... 

Η μεταναστολαγνεία, η ψυχοδιαστροφολαγνεία, ο ισλαμοκαυλισμός, οι βυζοβίζιον, ο εθνομηδενισμος και οι μπάφοι, είναι  ο μόνος τρόπος που αντιλαμβάνεται ο μέσος επαρχιώτης, για να γίνει κι αυτός μοντέρνος Ευρωπαίος.
Αυτό καταλαβαίνει από Ευρώπη, αυτό ονειρεύεται...

Άλλωστε, όταν σου λείπει η παιδεία που γέννησε έναν Σεζάν και έναν Μότσαρτ, ελπίζεις να μεταμορφωθείς σε Ευρωπαίο, φορώντας φουστίτσες σαν το Jason-Αντιγόνη.
Και τούτα ακριβώς του τα προσφέρει ο Μπουτάρης ή ο επόμενος μπουταρης, που θα επιλεξουν οι εργολαβοι της ελληνικής γενοκτονιας, για να του πασαρουν ως βλαχοδημαρχο... 

Μπουταρης και πασης Ελλαδος, αμα λαχει να 'ούμ...
«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!