Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ; ΤΙ ΑΘΛΙΟ "ΚΑΛΕΣΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΔΑΥΤΟ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΡΑΜΑ

(ΤΙ "ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ" ΑΡΑ ΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ;
ΕΤΣΙ ΘΑ "ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕΤΕ" ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ;
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ....ΤΟΥΡΚΟΥΣ "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ";)
Την ώρα που οι Τούρκοι αμφισβητούν ευθέως την εθνική κυριαρχία, σε Αιγαίο και Θράκη, και που έχουν απαγάγει και κρατούν εδώ και σχεδόν δύο μήνες στα μπουντρούμια της Ανδριανούπολης δύο Ελληνόπουλα, 
το (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ") δημοτικό συμβούλιο της Δράμας εξέδωσε μια κατάπτυστη ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους Τούρκους τουρίστες,

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ δραμασ
να επισκεφθούν την περιοχή για να… θαυμάσουν τα οθωμανικά μνημεία της πόλεως – μεταξύ των οποίων του σφαγέα των Ελλήνων, Δράμαλη - ενώ γίνεται λόγος και για «άνθηση της μακεδονικής γης επί οθωμανικής αυτοκρατορίας»!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΡΑΜΑ

Το κατάπτυστο κάλεσμα προς τους επίδοξους κατακτητές της ελληνικής γης, αποφασίστηκε στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος δράσης τουριστικής προβολής του δήμου Δράμας.

Ιδού τα  α ί σ χ η  τους:

«Η περιοχή της Δράμας ήταν υπό την οθωμανική αυτοκρατορία για περίπου 500 χρόνια και τα τελευταία χρόνια της περιόδου αυτής αποτέλεσε διοικητικό κέντρο.

Η άνθηση του εμπορίου του καπνού, ο σιδηρόδρομος και η καθημερινή επαφή με τις πόλεις της κεντρικής Ευρώπης δημιούργησαν μια διαφορετική Δράμα προς το τέλος του 19ου αιώνα και τις αρχές του 20ου. 

Σημαντικό στοιχείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποτελούν και τα Οθωμανικά Μνημεία της πόλης (Τεμένη, Σιδηροδρομικός Σταθμός, Ορφανοτροφείο, Οικία Δράμαλη). Τα Μνημεία αυτά, όπως και η ιστορία του «Γεφυριού της Δράμας» και του ληστή Χασάν, που φαντάζει ως Μύθος, έγινε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές τραγούδι στη γείτονα χώρα Τουρκία, μπορούν να φέρουν χιλιάδες Τούρκους επισκέπτες στην πόλη.

Σχετική εικόνα

Η νέα οικονομική πραγματικότητα στην Τουρκία διαμόρφωσε μια μεσαία τάξη που επιζητεί την κατανάλωση, τα ταξίδια, την αναζήτηση προορισμών. Ήδη, ο Δήμος Δράμας με πρωτοβουλία της Π.Ε Δράμας προέβησαν σε κοινές δράσεις με Δήμο της Κωνσταντινουπόλεως, που κατοικείται κυρίως από απογόνους Τούρκων ανταλλαγέντων από περιοχές της Δράμας, της Καβάλας και άλλους νομούς της Μακεδονίας, οι οποίοι επιθυμούν σύσφιξη των σχέσεων τους με τους τόπους που κατοικούσαν μέχρι το 1923 οι πρόγονοι τους. 

Με τις απαραίτητες ενέργειες μπορούμε να γίνουμε ελκυστικός προορισμός για τους γείτονές μας. 
Η Δημοτική Αρχή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προς αυτή τη κατεύθυνση».

[Πηγή:'πρώτοθέμα']

===================================

ΑΠΟΡΙΕΣ!
"Διαθέτει" ίσως, ναί ίσως, βουλευτές αυτός ο νομός;
Επειδή ΑΝ διαθέτει, λέμε τώρα ΑΝ, τότε θα έπρεπε απο την πρώτη στιγμή εδώ και αρκετές ημέρες που κρατείται ΘΑΜΜΕΝΗ από το σύνολο σχεδόν των "μιλημένων" μέσων διαστρεβλώσεως αυτή η εξωφρενική είδηση, να είχαν ..."βομβαρδίσει"με καταθέσεις Ερωτήσεων στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο πρός τον αρμόδιο υπουργό!
Και μάλιστα ΑΝ είχε βουλευτές ο νομός, να είχαν καταθέσει και Επίκαιρες Ερωτήσεις, ώστε να υποχρεωθεί 'διά ζώσης' να απαντήσει, ΑΝ απαντήσει, για τό απαράδεκτο αυτό δραμινό ανακοινωθέν!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!