Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Πάλι στά τέσσερα ὁ Τσίπρας, τήν ὥρα πού τά δύο παλληκάρια μας σαπίζουν στήν «στενή»!


ΠΗΓΑΝ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΥΝΑΜΕ!!!

Άλλη μια μέρα ντροπής για τον Ελληνισμό.

Με απόφαση δικαστηρίου απελάθηκε το Σάββατο 5 Μαίου ο Τούρκος χειριστής εκσκαφέα, που είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στις Καστανιές Έβρου. Είχε εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, την ώρα που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες.

Ξαφνικά, το Κράτος λειτούργησε σε χρόνο dt και με συνοπτικές διαδικασίες πήραμε από το χεράκι τον Τουρκοπράκτορα και τον παραδώσαμε στους εχθρούς εν μέσω ενός πρωτοφανούς σόου από την άλλη μεριά των συνόρων.

Πολλοί τούρκοι δημοσιογράφοι περίμεναν από το πρωί στην συνοριογραμμή του Έβρου, αφού το θέμα είχε λάβει διαστάσεις στην γειτονική χώρα.

Εθνικό ρεζιλίκι σε live μετάδοση λοιπόν, την ώρα που τα δύο παλληκάρια μας σαπίζουν στην φυλακή για περισσότερο από δύο μήνες χωρίς καν να ξέρουν ποιες είναι οι κατηγορίες, που τους βαραίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!